Fra Manchester lufthavn til Liverpool

manchester lufthavnI weekenden fløj jeg til Manchester lufthavn, men min egentlig destination var længere mod vest i Liverpool, så jeg skulle finde ud af, hvordan man kommer fra Manchester lufthavn til Liverpool.

Det er ganske nemt – læs hvordan du skal gøre & hvordan du får billige togbilletter i denne guide til lufthavnstransport fra Manchester lufthavn.

Fra Manchester til Liverpool

fra manchester til liverpool tog

Northern toget, der kører fra Manchester lufthavn til Liverpool.

Vi er i den lykkelige situation, at der faktisk kører direkte tog fra Manchester lufthavn til Liverpool Lime Street (‘banegården’ i Liverpool). Det kunne således ikke være nemmere; man skal blot gå hen til togstationen, der er en del af Manchester Airport og stige på Northern-service toget i retning mod Liverpool Lime Street.

Turen med det direkte tog fra Manchester til Liverpool tager en times tid og billetter koster 7 pund. Man kan godt købe billetter på stationen, men jeg vil faktisk anbefale alle, der skal tage turen at købe billetter hjemmefra.

 • Togbilletter i Storbritannien kan købes på nettet og så kan man selv printe dem ud, når man skal bruge dem på stationen – man skal således hverken selv printe ud derhjemme eller bruge penge på at få tilsendt sine billetter.

Jeg bruger altid hjemmesiden Train Genius, når jeg køber togbilletter i Storbritannien. Det er super nemt og så får man også et hurtigt overblik over togtiderne på sin afgangsdag.

Da jeg skulle købe togbilletter til min tur fra Manchester til Liverpool fandt jeg også ud af, at man faktisk kan få endnu billigere togbilletter – hvis man ellers vil skifte tog på Manchester Piccadilly.

Se bare screenshottet herunder fra Train Genius:

fra manchester til liverpool

Man skal vælge en afgang, men i praksis fungerer billetten til samtlige afgange på dagen med Northern-toget – hvis man altså vælger det direkte tog til 7 pund.

Selve toget er et klassisk britisk tog, der stopper på en perlerække af mindre nordvestengelske stationer. Dog stopper det også på Manchester Piccadilly og Manchester Oxford Road i det centrale Manchester.

Så hvis man vil bruge et par timer i Manchester på at shoppe, så kan det lade sig gøre. Der findes et utal af gode tøjbutikker både i gaderne og i det enorme Arndale shopping center – lige dér kan danske sites om Unfairfashion.dk altså ikke være med 😀

Hvis du har spørgsmål til transporten fra Manchester lufthavn til Liverpool, så skriv blot en kommentar herunder. Hvis ikke jeg kan besvare det, så snakker jeg med min ven fra Liverpool, som uden tvivl har et svar parat 😀

Har du styr på, hvad du skal se og opleve i Liverpool? Ellers så tag et kig på GetYourGuide’s udvalg af seværdigheder & aktiviteter i Liverpool her.

5 thoughts on “Fra Manchester lufthavn til Liverpool

 1. Lene

  Tak for en hjælpsom side, jeg skal rejse præcis Manchester lufthavn til Liverpool d 5 april, men lander først 21.15 og gerne afsted så hurtigt så muligt, så antallet af tog afgange ser lidt begrænset ud- erfaring m bus? El andre alternativer?
  Pft lene

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Pia

   Ikke specielt tæt på, men Sandhills St (eller Kirkdale eller Bankhall) er noget af det tætteste man kommer på Anfield. Den (og også de to andre) er dog ca 2 km væk på gåben (så ca 30 minutters gang).

   Så fra Liverpool city centre er det nemmest med en taxa ud til stadion – gjorde jeg også selv i vinters, da jeg så Liverpool-Chelsea…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *