Hotel og ferielejlighed i London – Stor guide

london overnatning guideLondon er det oplagte mål for en storbyferie – byen rummer utallige seværdigheder og udvalget af hoteller er enormt.

Dette indlæg er den ultimative guide til dig, der skal på ferie i London og leder efter et hotel, et hostel eller en ferielejlighed.

Jeg beskriver to gode hoteller & et af de mest luksuriøse i byen, fortæller om muligheden for billig overnatning på hostel og guider dig til at booke en ferielejlighed. Alt sammen med direkte links til booking-sider, hvor du nemt og hurtigt kan bestille din overnatning i London.

Jeg er ekspert i rejser til London og har bl.a. skrevet en e-bog om seværdigheder i London. Mine mange rejser til London har gjort mig til kender af en lang række hoteller & ferielejligheder i den engelske by. Skriv gerne en kommentar til indlægget her, hvis du (efter at have læst det) fortsat leder efter overnatning i London.

Hotel i London

I dette afsnit tager vi et kig på 3 anbefalede hoteller i London. Prisen på et hotelværelse i London er relativt dyr og standarden på hotellerne kan ofte være ringere end vi er vant til i Danmark. Disse 3 hoteller er dog af god standard og i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

 • Bedst til prisen – Caesar Hotel

Caesar Hotel er beliggende mellem tube-stationerne (tuben = undergrundsbanen i London) Paddington og Bayswater i Paddington-området lige nord for Hyde Park. Paddington er et af de mest turist-venlige områder med mange hoteller, restauranter og cafeer. Her er utallige buslinjer og mange tube-stationer, hvorfor der er nem adgang til resten af London.

Værelse på Caesar Hotel:

hotel caesar london

Som billedet viser, er der tale om et flot & moderne hotel i det centrale London – noget, der kan være svært at opdrive. Hotellet har, udover de moderne værelser, gratis adgang til internettet via WiFi, en restaurant, en bar og derudover fitness-område, hvor der også er sauna.

Her er ganske enkelt tale om et hotel i London, hvor både faciliteterne og beliggenheden er noget nær perfekt. Prisen for en overnatning er, ligesom på alle andre hoteller, dynamisk, hvilket betyder, at den kan svinge afhængigt af, hvornår man ankommer. I skrivende stund koster en overnatning på hotellet 817 kr ved 2 personer i et standard-værelse.

Du kan se flere billeder, aktuelle priser og booke hotelværelse online ved at klikke her.

hotellet i bayswater

 • Det billige – The Phoenix Hotel

Det næste hotel, er også det billigste af slagsen. Igen er her tale om et hotel i Bayswater & Paddington-området, hvor der, som tidl. nævnt, er utrolig mange hoteller og gode forhold for turister. Dette billige hotel hedder The Phoenix Hotel og er tæt på Bayswater St og Queensway St, hvor der er forskellige tube-linjer at køre med.

Værelse på The Phoenix Hotel:

billigt hotel i london

Dette hotel er et klassisk billigt hotel i London, hvor komforten ikke er helt i top og man godt kan se, at hotellet har været i brug i mange år. Det skal ikke lyde som en decideret advarsel mod hotellet, da jeg ikke ville have taget det med i guiden her, hvis det ikke var i OK stand. Jeg vil blot nævne, at her er tale om et billigt hotel, hvor værelserne er lidt små, men samtidig får man en udmærket morgenmad, rengøringen er i orden og personalet er generelt imødekommende.

Prisen for dette billige hotel i London er, i skrivende stund, 661 kr pr overnatning. Det kan ganske enkelt ikke fås meget billigere, hvis man gerne vil bo centralt i London på et hotel af en vis standard. Hotellet anbefales til dig, der rejser på budget, men gerne vil bo i centrum af London.

Se flere billeder, aktuelle priser og book et værelse online ved at klikke her.

may fair luksus i london

 • Det luksuriøse hotel – The May Fair

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv og din rejsepartner, når turen går til London, så kan du med fordel booke værelse på det legendariske The May Fair. The May Fair er et af de hoteller i London, der er med i Hollywood-film – her er ganske enkelt tale om luksus af højeste klasse.

Det er et luksushotel, hvor servicen er i top og der er naturligvis butler ved døren og personalet står klar til at hoppe & springe ved dit mindste vink. Hotellet er placeret i hjertet af London og er få minutters gang fra bl.a. 10 Downing Street (hvor Englands prime minister holder til) og Buckingham Palace (hvor de royale holder hof). Således er adressen ligeså fancy som selve hotellet, hvor der naturligvis er morgenmad og gratis internetadgang – det manglede da bare.

Der er mange forskellige værelsestyper på The May Fair, hvor prisen for det billigste starter på 2.388 kr pr overnatning.

Tag et kig på de mange flotte billeder, se aktuelle priser og book online ved at klikke her.

Ferielejlighed i London

Jeg er personligt blevet utrolig glad for at booke ferielejligheder, når jeg skal på storbyferie i London. Det giver en speciel form for frihed, når man har mulighed for selv at lave mad og generelt føler, at man er ‘hjemme’ i lejligheden. Der kommer ingen rengøringsdame rendende og man føler sig på en sælsom måde mere som en lokal, der udforsker byen med base i sin ferielejlighed.

Jeg har selv boet i mange forskellige ferielejligheder i London, hvor standarden som oftest er ganske høj – det er prisen til gengæld også, men sådan er det ganske enkelt i den engelske hovedstad. Her har jeg fundet en række forskellige typer af ferielejligheder, der er placeret helt fantastisk, hvis man er på storbyferie i London og gerne vil udforske byen.

Ferielejligheder ved Euston St (tæt på Camden Town, King’s Cross og Oxford Street):

ferielejlighed i london centrumDisse lejligheder er ejet af firmaet Studios 2 Let og findes i mange forskellige former (og priser). Der er ikke så meget at sige; man får en 1-værelses lejlighed, hvor der er et lille køkken, diverse fornødenheder og naturligvis eget badeværelse. Disse ferielejligheder er beliggende lige ved Euston St, hvorfra der går et hav af tube-linjer ud til resten af byen. Derudover er lejlighederne i gå-afstand til bl.a. det populære område, Camden Town.

Se de forskellige lejlighedstyper, priser og book online ved at klikke her.

london ferielejlighed

 • Ferielejlighed i det trendy London

Personligt har jeg en forkærlighed for føromtalte Camden Town, men ikke desto mindre sker der i disse år en masse spændende ting lidt længere mod øst. I området omkring Brick Lane, i Shoreditch, popper der konstant spændende restauranter og cafeer op.

Derfor giver det da også ganske god mening at overnatte i dette område, der ganske vist ligger udenfor centrum af London, men stadig er ganske centralt og med gode forbindelser til resten af byen. Tag et kig på denne mulighed, hvis du er interesseret i at bo lidt væk fra de andre turister og er klar på at udforske de mindre kendte gader i London.

overnat i lejlighed i londonStedet hedder Landmark Apartments og er beliggende tæt på Shoreditch High Street og Old Street stationerne. Brick Lane er således blot 10 minutters gang fra lejligheden og udgangspunktet for at besøge østlondons seværdigheder er helt i top. Bl.a. er Tower of London inden for rækkevidde på gåben.

Der er forskellige typer af lejligheder at vælge imellem; stuido, executive og familie. Priserne på overnatning i en ferielejlighed i London er dynamiske, hvilket betyder, at du kan opleve at blive præsentere for en ny pris, hvis du venter for længe med at booke. Sådan er det, desværre, også med både hoteller og flybilletter.

Der kan være gode penge at spare ved at bestille i god tid – gerne over en måned før opholdets start. I skrivende stund er der tilbud på netop denne ferielejlighed, hvor den billigste kan bookes for 798 kr pr nat.

Se flere billeder & aktuelle priser på Landmark Apartments – klik her.

Vil du kigge på flere ferielejligheder i London?

Jeg har lavet et specielt link til Hotels.com, hvor du selv kan bladre blandt flere hundrede forskellige ferielejligheder i London. Se oversigten på dette link.

Billigste overnatning – hostels

Der er naturligvis også rigtig mange hostels og vandrerhjem i London. Personligt har jeg aldrig benyttet mig af hostels, men jeg anerkender naturligvis, at nogen rejsende hellere vil bruge deres penge på andet end overnatningen. Lad os derfor kigge lidt nærmere på muligheden for at få en utrolig billig overnatning i London.

london hostel billig overnatning

Prisen for at overnatte på hostel i London er nok det største incitament for at vælge denne type overnatning. Det er således muligt at booke en seng på et hostel i centrum, f.eks. ved King’s Cross St, for helt ned til 110 kr pr nat. King’s Cross er som bekendt meget centralt placeret i London og er ideel for dig, der skal til og fra Luton Lufthavn.

Der er naturligvis ingen komfort forbundet med denne type overnatning, men ikke desto mindre kunne jeg forestille mig, at det er en god måde at holde storbyferie i London, hvis man ønsker at møde (andre) unge mennesker. Der er ofte en billig bar på disse hostels, hvor det er utrolig nemt at komme i kontakt med andre rejsende. Dét, og den billige pris, taler for at bo på hostel i London.

Jeg har lavet et link, der viser samtlige hostels i London – få overblikket, se aktuelle priser og læs om de forskellige muligheder ved at klikke her.

Hvor skal man bo i London?

London er en storby, hvilket betyder, at der kan være stor forskel på diverse bydele. Som førstegangsrejsende er det svært at vide, hvor man skal bo i London, derfor har jeg herunder lavet en lille liste med bydele/områder, hvor du trygt kan finde et hotel eller en ferielejlighed:

 • Paddington
 • Bayswater
 • Notting Hill
 • Kensington
 • Chelsea
 • Covent Garden
 • City
 • Bloomsbury
 • Mayfair/Marylebone

Dette er alle områder i den centrale del af byen, hvor der er mange hoteller og dermed turister. Det betyder, at der er ganske sikkert at færdes på alle tider af døgnet. I min guide til overnatning i London har jeg udelukkende linket til hoteller og ferielejligheder i de sikreste områder – du kan derfor trygt booke overnatning og være sikker på at bo i et sikkert område.

Læs også en større guide til hvor man skal bo i London.

Brug for hjælp?

Er du på udkig efter noget helt specielt til din overnatning i London eller har du andre spørgsmål, der vedrører din tur til Storbritannien?

Skriv gerne en kommentar herunder, så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig, således du får en fantastisk tur. Jeg har stor erfaring med at booke hotel i London og jeg kender efterhånden rigtig mange hoteller i forskellige prisklasser. Efterhånden bor jeg primært i ferielejligheder, når jeg bor i London på længere ture, så her er jeg også godt kendt 🙂

30 thoughts on “Hotel og ferielejlighed i London – Stor guide

 1. Marie

  Hotellerne ser virkelig lækre ud. Dem må jeg lige tjekke prisen på, hvis jeg skal til London igen! 🙂

 2. lars

  Hej. Vi er en familie (2 voksne, 1 barn), som gerne vil bo centralt i London og dermed spare penge på transport. Er det muligt at få et godt hotel til rimelige penge omkring seværdighederne? Vi planlægger at rejse sidste weekend i september. Ingen af os har tidl. besøgt byen. Budget: under 1000 kr per overnatning.

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Lars

   Jep, det er muligt – også selvom hoteller i London er dyre. I kan eksempelvis vælge The Phoenix, som jeg beskriver i indlægget her. Derfra er I i gå-afstand til seværdigheder som Hyde Park, Oxford Street, Soho, Carnaby Street og meget mere. Se hotellet her: http://storbritannien.dk/link/phoenix-hotel.php

   Håber at I får en god tur 🙂

 3. zahra

  hej, jeg rejser her på fredag (d. 4-6) og har ikke fundet noget ophold. Vil rigtig gerne have et sted som ligger så tæt på centrum som overhoved muligt, men vil ikke have at det bliver alt for dyrt, kan du hjælpe mig. Vi er to voksne og et barn (14år). Vi vil helst gerne have badeværelse i samme rum.
  Håber du kan hjælpe mig 🙂

 4. kasper

  hej..
  ska til london fra den 8-13 oktober 2 voksne 3 børn:12,6,4.
  er der nogle billige hoteller og ligger tæt ved centrumet.
  tak.

 5. sasja

  Hej!
  Vi er to voksne som skal afsted til London d. 19-22 okt. Vi vil gerne bo godt, men ikke alt for dyrt. Meget af tiden vil nok blive brugt på shopping, så helst i et godt område med det..
  De flybilletter vi har fundet er hos ryanair, så vi lander i Luton.

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Sasja

   Jeg besøgte for nylig et hotel i London, der ligger lige ved King’s Cross St – super centralt i byen. Det er faktisk også perfekt, når I skal til & fra Luton. Jeg skrev en anmeldelse af hotellet, som du kan læse her: http://storbritannien.dk/anmeldelse-california-hotel-london/

   Det er et udmærket hotel centralt i London; fin pris, gratis morgenmad inkluderet og virkelig god beliggenhed i centrum af London. Hvis det ikke er noget for jer, så skriv endelig – jeg kender mange hoteller i London, så burde kunne finde noget for jer også 😀

   Ellers må I have en god storbyferie i London 🙂

 6. Jane davidsen

  Hej

  Vi er et par med et barn på 9 år der skal til London i vinterferien i år (første gang) Vi lander i Stansted lufthavn og vil høre hvor i London vi skal booke lejelighed . Vi har hørt godt om paddinton/baywater området . Men hvordan passer det med tog -bus osv til og fra lufthavnen . Kan nogen være behjælpelig med det .

  Vh fam Bjerregaard

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Jane

   Det lyder godt, London er fantastisk for børn 🙂

   Ja, jeg kan i allerhøjeste grad anbefale at booke hotel eller lejlighed i Paddington/Bayswater området. Det passer også udmærket med at lande i Stansted. I kan derfra enten vælge at tage bussen til Marble Arch (15-20 min gåtur fra Paddington St) eller toget til Liverpool Street St og derfra videre med tuben (undergrundsbanen) til en station i Paddington/Bayswater området.

   Sig endelig til, hvis I har brug for mere information om hotel/lejlighed i London. Tag evt også et kig på min guide til, hvor man skal bo i London: http://storbritannien.dk/hvor-skal-man-bo-i-london/

 7. Yunes

  Hej 🙂

  Jeg ønsker gode ideer til min rejse fra London Luton indtil byen fra d..22 jan til 24 jan.

  Jeg rejser på budget, og kigge primært på hotellet du anbefaler som ligger rimelig centralt Phoenix Hotel.

  Er der andre hoteller du kan anbefale den til prisklasse som ligger rimelig tæt på Oxford Street?

  Hvad er nemmest ift. transport hvis jeg tog hotellet Phoenix hotel fra Luton?

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Yunes

   Phoenix Hotel er i hvert fald et godt valg; et ganske pænt hotel centralt i London. Af andre hoteller kan jeg f.eks. nævne Alexandra Hotel, som ligger en anelse tættere på Oxford Street og måske også er lidt billigere. Nogen gange kan man få en overnatning på hotellet for helt ned til 400 kr. Du kan se Alexandra Hotel her: http://storbritannien.dk/link/alexandra-hotel-london.php

   Hvis du vælger en af disse hoteller, der ligger i bydelen Paddington/Bayswater, så vil jeg anbefale dig at booke busbillet til National Express eller Terravision, som stopper på Marble Arch, der f.eks. ligger ca 15 minutters gang fra Alexandra Hotel. Se mere om transport fra Luton til London her: http://storbritannien.dk/fra-luton-til-london/

   Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål om hoteller i London eller byen generelt 🙂

 8. Stine Petersen

  Hej.
  Aller først tak for en god side med en masse nyttig viden:-) vi skal til london fredagen før påske, vi har bestilt flybilletter med easyjet(billigt sku det være) og i den forbindelse har jeg også bestilt busbiletter med national Express – vi lander meget sent(kl 22.30)og har en lille dreng med, derfor ville vi gerne finde et hotel meget tæt på et af stoppestederne ind mod byen, så vi kun skal gå meget lidt når vi står af bussen. Prisen må gerne være rimelig, men vi er åben for bud. 🙂

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Stine

   Mange tak for rosen 🙂

   Først skal jeg lige vide, hvilken lufthavn I flyver til? Jeg går lige ud fra, at det er Luton – der lander de fleste danskere efterhånden – men skriv igen, hvis det er en anden.

   Jeg har fundet et hotel, der ligger tæt på Marble Arch hvor busserne stopper. Nu kender jeg ikke jeres prisleje (skriv evt i en ny kommentar), men de fleste vil jo gerne finde så billig som mulig overnatning i London. Dette hotel har gratis wifi og morgenmad, er placeret super tæt på f.eks. Hyde Park og Oxford Street og er ganske billigt.

   Tag et kig på hotellet her: http://storbritannien.dk/link/boston-court

   Skriv gerne igen, hvis jeres budget er anderledes eller hotellet ikke lever op til jeres forventninger 🙂

 9. mille

  Hej.
  Vi er en familie med 3 små børn (0,3,5 år) og vil flyve til stansted i marts.
  Hvilke overnatningsmuligheder vil du anbefale når vi gerne vil være ret centralt og med hensyn til at vi har barnevogn og klapbord med?
  Og ikke alt for dyrt heller.
  På forhånd tak.
  Vh Mille

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Mille

   Dér vil jeg anbefale jer at finde et hotel i Covent Garden området, der ligger lige i centrum af London og er i gå-afstand til rigtig mange af de bedst kendte seværdigheder i byen. Jeg har lavet et specielt link til alle hoteller i Covent Garden, indtast jeres rejsedatoer og så kan I se opdaterede priser og hvilke hoteller, der er tilgængelige: http://storbritannien.dk/link/hoteller-covent-garden.php

   Sig endelig til, hvis I har flere spørgsmål 🙂

 10. Marianne

  Hejsa.
  Jeg skal rejse med mine 2 voksne børn i april og leder efter hotel, der passer nogenlunde i forhold til at komme fra Stansted. Kigger mest i området Paddington, Kensington. Har set på dit foreslåede Phønix, men det løber op i over 7000 kr. for 4 nætter. Vil helst holde mig indenfor max 5000 kr. for 3 personers rum. (13-17/4). Ville også være rart, at der var noget at se på i gåafstand.
  Hvordan er det med turen retur til lufthavnen på en søndag? Skal man beregne mange timer, så man er sikker på at komme frem til tiden. Har hørt om jævnligt sporarbejde mm i weekenden.
  På forhånd tak
  Hilsen Marianne

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Marianne

   Hvis du lige skriver jeres præcise rejsedatoer, så kan jeg tage et kig på udvalget af hoteller i London på de dage. Ellers kan jeg i den grad anbefale et hotel, der hedder Lancaster Gate Hotel. Jeg har lige anbefalet det til en rejsende, der skal bo i London i slutningen af marts. Dér var der 1000 kr rabat, så måske I kan være heldige at der er rabat på jeres datoer også. Tag et kig på hotellet og indtast jeres datoer på linket her: Lancaster Gate Hotel i Paddington.

   I kan med fordel tage bussen til og fra Stansted lufthavn. Tjek eventuelt min guide til lufthavnstransport i London, hvor I finder mere information om turen: http://storbritannien.dk/fra-lufthavnen-til-london/

   1. Marianne

    Hej Kristoffer
    Tak for dit hurtige svar. Dejligt der er nogen der vil hjælpe os ikke så rejsevante. Meget informative sider her.
    Vi regner med at rejse 13/4- 17/4. Har set på Lancaster Gate Hotel, der dog ryger i 6800kr. Ligger ellers fint ser det ud til. Måske det kan bestilles billigere sammen med flyrejsen fra Tirstrup.
    Har du erfaring med hvor tidligt vi skal afsted fra Hotel til Stansted, når det er en søndag kl. 11,25 flyet går.
    Hilsen Marianne

    1. Kristoffer Føns Post author

     Takker! 🙂

     Jeg kiggede lige efter hoteller i London på jeres datoer til omkring 5.000 og fandt dette: http://storbritannien.dk/link/central-park-hotel

     Gratis wifi og glimrende beliggenhed i Paddington området, som jeg tit anbefaler danskere at bo i. Jeg tror ikke, der er penge at spare ved at kombinere fly og hotel – det er der sjældent, når det drejer sig om en storbyferie til London.

     Ja, I kan tage med bussen fra Marble Arch – den kører døgnet rundt. Læs min guide til lufthavnstransport i London her.

 11. Line Engelharth

  Hej
  Vi er 3 voksne (70 år, 39 år, 38 år) og to piger (7 og 4 år, børnebørn) der skal til London sidst i april. Vi vil gerne bo centralt så vi ikke skal bruge for lang tid på transport. Vi er kun i London 3 dg (dvs 2 overnatninger).
  Kan du anbefaler overnatning samt evt ting at se, der kunne være interessant for børn, en kunstelsker og bare almindeligt..
  Mvh Line

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Line

   Det afhænger lidt af jeres budget og jeres rejsedatoer, hvad jeg kan anbefale, så skriv evt det i en ny kommentar og så kan jeg lige kigge, hvad der er ledigt i den periode 🙂

   Umiddelbart ville et hotel som Grange Rochester dog være glimrende for jer – se hotellet her. Det er placeret meget centralt i London – i gå-afstand til seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, London Eye og lignende. Alternativt kan I kigge efter hotellerne i Paddington, som måske er lidt billigere. Jeg har lavet et link, der viser alle hoteller i Paddington – se dem her.

   Vedr. seværdigheder, så har jeg skrevet en gratis e-bog om emnet, som jeg da vil anbefale jer at hente. Den finder I her: http://storbritannien.dk/london-ebog-sevaerdigheder/

   1. Line Engelharth

    25-27 april, max 3000kr pr nat for overnatning (alle personer). Om det er 2 værelser eller 1 værelse – hvor vi alle kan være, er underordnet. Men min far så nok gerne han havde sit eget og min søster og jeg (inkl mine 2 tøser) havde et for os selv. Men det er luksus udgaven.
    tak for hurtigt svar

 12. Line Engelharth

  Vi vil gerne på en bustur rundt og se lidt i London – er der en du kan anbefale?
  Det er blevet til 2 værelser (1 pers og 2 voksne + 2 børn) som vi søger..

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Line

   Jeg har kigget lidt på udvalget af hoteller i London, der er ledige og dækker jeres behov for 2 værelser til omkring 6.000 kr for 2 overnatninger. Jeg fandt et super hotel lige ved Paddington St i et god område af London, hvor der faktisk er ca 2000 kr rabat, hvis I booker online nu. Hotellet kan I se hos Hotels.com på dette link.

   Med hensyn til en bustur i London, så går man aldrig galt i byen med denne tur

 13. Kadisa Baldeh

  Heey Kristoffer
  Vi er 4 veninder der tager et smut til London her den 6-9 Maj. For at tage i byen og feste. Vi står dog stadig og mangler et hotel, jeg faldt heldigvis over din hjemmeside, hvor jeg håber på at du kan være i stand til at hjælpe os med at finde det rette Hotel.
  Vi lander I Luton lufthavn, og vores alternativ indtil videre Hallmark Croydon Hotel London. Og vores budget ligger til max. 800 pr. nat

  1. Kristoffer Føns Post author

   Heey Kadisa

   Først og fremmest: book for guds skyld ikke hotellet i Croydon, hvis I gerne vil til London for at opleve… London. Croydon er en af de mere ubehagelige bydele i London og den ligger meget langt fra centrum.

   Hvis I kommer for at gå i byen, så vil jeg anbefale jer at tage et kig på min guide til, hvor man skal bo i London. I burde kunne finde fine hoteller i centrum, hvis I bruger linksene i guiden. Se den her: http://storbritannien.dk/hvor-skal-man-bo-i-london/

   God tur 🙂

 14. Viola Klarskov Jensen

  Hej Mine børn (10 og 13 år.) og jeg skal for første gang til London. – Vi glæder os.

  Jeg har med stor interesse læst det du har skrevet 🙂 Er blevet lidt forelsket i Paddington, men ikke et must.

  Jeg vil gerne bo billigt, men ikke skrabet (sovesal mv.) er åben for hotel, b.b., lejlighed.

  Datoen er ikke fastlagt, vil hører hvilke perioder der er billigere end andre og evt. om ugedagene har betydning. Har hørt at de store business hoteller som f.eks. Hilton kan have nogle gode tilbud i weekenderne. Kender du til andre tilbud?
  Tænker 3-4 overnatninger.

  De perioder jeg tænker er d.24.6-1.7, uge 30, uge 31.
  Alternativt sidst i august eller måske september eller oktober

  Hilsen frk. Jensen

  1. Kristoffer Føns Post author

   Hej Frk Jensen og ungerne 🙂

   Lyder da helt godt med en rejse til London, det fortryder man meget sjældent!

   Ja, overnatning i Paddington-området er noget nær perfekt for en rejse til London med børn. Har du tjekket priser på det første hotel jeg omtaler her i guiden? Det kunne måske være noget for jer.

   Hvis du går ind på dette link, så kan du søge på forskellige datoer og dermed se de hoteller, der er på tilbud på de givne tidspunkter. Der er altid forskellige tilbud på hoteller i London derinde, de kommer op først i oversigten, når man laver en søgning på datoer.

   August og september er glimrende måneder at rejse til London i, så det kan jeg kun anbefale. Tag et kig på hotellerne og book i god tid – gerne så snart I har fået booket flybilletter dertil, så får i den bedste pris.

   Rigtig god tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *