Om & Kontakt

Velkommen til Storbritannien.dk – rejseguiden til danskere, der skal på tur til de britiske øer.

Mit navn er Kristoffer Føns og det er mig, der er primus motor her på websitet. 

Kristoffer Føns london

Ideen til Storbritannien.dk kom, da jeg, efter at have drevet rejsebloggen Rejsekris.dk i flere år, følte trang til at lægge større vægt på rejser til de britiske storbyer.

I forvejen var mine indlæg om rejser til London uden tvivl de mest læste på min rejseblog, så det var nærliggende at starte et nyt projekt, hvor jeg kunne dykke mere ned i detaljen. I foråret 2016 boede jeg i den skotske hovedstad Edinburgh, hvorfor jeg nu også ved en del om den imponerende storby.

Jeg har været vild med de britiske øer så længe jeg kan huske og min passion for Storbritannien er kun vokset med alderen. Der går sjældent mere end 2-3 måneder mellem mine besøg i London og det er mit mål, at jeg inden for en overskuelig årrække skal have besøgt alle større byer i Storbritannien.

Udover det åbenlyst smukke ved de britiske storbyer dyrker jeg i høj grad også britisk musik og kultur – blandt de mest hørte artister i mit hjem er bl.a. navne som Oasis, The Smiths, The Libertines og Franz Ferdinand.

Til daglig er jeg selvstændig, hvor jeg arbejder som SEO konsulent & som rejseblogger her og, som tidligere nævnt, på Rejsekris.dk. Derudover driver jeg den engelsksprogede side om London, Londontravelhacks.com.

Kontakt: kf(at)rejsekris.dk

11 thoughts on “Om & Kontakt

 1. Merri

  Hej Kristoffer.

  Tak for en informativ side.

  Vi skal til London i 3 dage. Vi er 2 voksne og 3 børn på 8, 15 og 17 år.

  Hvilke kort skal vi bruge til offentlig transport?

 2. Henrik Pedersen

  Hej Kristoffer

  Vi har lige været i London og fik rejsevejledning af dig, har desuden besøgt din side flittigt for ideer, tips og vejledning. Super.
  Tak for hjælpen.

  Med venlig hilsen
  Linda & Henrik

 3. Emilie

  Hej Kristoffer 🙂

  Mig og min kæreste tager til London om to uger, og jeg har derfor et enkelt spørgsmål, som jeg håber, du vil svare på. Vi lander tidligt om morgenen, men har først check in kl. 14 (vi bor ved airbnb 40 minutter uden fra London og en stor detour fra Luton) og derfor ville jeg høre, om du ved, om der er mulighed for at få vores bagage opbevaret i bagagbokse i centrum, så vi ikke spilder en hel dag?

 4. Janne Falcham

  Hej Kristoffer,

  Mig og min søn 16 år, tager til London mandag – torsdag i uge 7. Vi skal bo i Pandington, 5 min fra stationen.

  jeg har læst alt her og fået din e-bog, hvilke har givet mig en masse, men har brug for dine råd da jeg ikke har rejs på denne måde før. (altid på den nemme måde Taxa osv…).

  Vi skal købe et oister kort til at køre i bus osv. i London, vil du anbefale det til 20 eller 25 pund?

  Kan vi bruge det til expresstoget fra heathrow til pandington, eller skal vi købe et retur billet og hvor?

  Jeg er lidt sendt ude, så kan jeg nå at få det inden vi skal afsted?

  Tak for nogle gode sider….

  hilsen Janne

 5. Bjarke

  Hej Kristoffer
  Vi skal to afsted til Skotland i påsken, og jeg er i den forbindelse havnet på din fremragende hjemmeside. Jeg håber, at du kan hjælpe med følgende:
  Vi skal bruge tiden ca. ligeligt i Edinburgh og på Isle of Skye. Vi tager turen til Isle of Skye med tog – den skulle eftersigende være spektakulær. På Isle of Skye er planen, at vi lejer en bil. Kan du foreslå overnatning og seværdigheder på Isle of Skye samt Inverness? Er det nødvendigt at booke på forhånd?
  På forhånd tak.
  Mvh. Bjarke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *