Billige flybilletter til London med kort varsel

london flybilletI min evige søgning og research af flybilletter til London slog det mig, at det kunne være interessant at se på, hvilke flyselskaber, der har de billigste flybilletter til London – med kort varsel.

Det er jo typisk billigst at rejse med Ryanair, Easyjet og Norwegian, når turen går til den engelske hovedstad. Det var således også disse flyselskaber jeg satte min lid til i min lille test.

Billigst med kort varsel – Ryanair

Det viste sig, ikke overraskende, at Ryanair var vinderen, hvis man ønsker at rejse “i morgen”.

I skrivende stund er det onsdag 5. august kl 14:30 og jeg kan nu booke en flybillet til London Luton for blot 249 kr og rejse fra København i morgen tidlig 07:15. Det er egentlig ret vildt, men fortæller selvsagt noget om, at udbuddet af flybilletter til London er enormt.

Ryanair kommer også ind på andenpladsen med en flybillet fra CPH til London Luton kl 20:20 til 299 kr. Dernæst indtager Norwegian scenen med en afgang fra CPH til London Gatwick kl 18:55 til 334 kr.

Herefter er der prisstigning til Norwegian igen fra CPH til Gatwick enten kl 07:20 (534 kr) eller 9:50 (584 kr). Ærlig tal, utroligt billigt med under 24 timers varsel.

Fra Billund er det også muligt at flyve billigt til London med kort varsel – ganske billigt endda. Igen er det Ryanair, der tager ‘prisen’ for billigste afgange. Afgangene fra Billund til London Stansted kl 15:40 & 21:35 koster begge 429 kr.

Like them or not – Ryanair er testvinder og det bedste bud på et lavprisselskab, hvis man skal booke flybillet med kort varsel.

Jeg har brugt Expedia til at tjekke priser.

London big ben

Hvis ikke den stod på arbejde for mit vedkommende, var en rejse til London da kærkommen 🙂

Overvejer du en impulsiv tur til London, så husk dog på, at det også koster lidt at komme fra lufthavnen og ind til byen. Du kan få mere at vide om netop transport fra lufthavnen til London centrum her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.