Er du inkarneret fodboldfan, eller synes du bare fodbold er moderat sjovt? Så bør du i hvert fald en gang i dit liv tage til en fodboldkamp i England. Deres fans er nogle af de mest engagerede i verden, og stemningen er som regel helt vanvittig. 

Her får du en oversigt over nogle af de stadioner i Storbritannien, hvor du kan få den bedste oplevelse. Et kig på odds hos Comeon.com kan give et overblik over hvem, der er favoritter til at vinde de respektive kampe, og kan måske give hint til hvem du bør holde med, hvis du ikke allerede har en favorit. 

De største 

Wembley Stadium i London er det ultimativt største, når vi kigger på kapacitet. Det har plads til imponerende 90.000 siddende tilskuere og der spilles engelske landskampe, UEFA Champions League finaler, venskabskampe samt FA Cup finaler her. 

Arkitekturen og omgivelserne på Wembley Stadion gør det til et skue uden lige, og atmosfæren ved kampene er helt unik. Det mest stemningsfyldte afdeling er sæderne bag målene, så køb kun billet der, hvis du virkelig har tænkt dig at gå op i det. Ellers vælg den centrale tribune ud for midterlinjen. 

Du kan også komme på en spændende rundvisning i Wembley Stadion

Old Trafford er også et af de største og kan holde mere end 76.000 tilskuere. Du kan opleve The Red Devils (Manchester United – ærkerivaler til Liverpool) på hjemmebanen Old Trafford, Theater of Dreams, når de spiller blandt andet Champions League kampe og engelske landskampe. 

Kommer du på dage hvor der ikke spilles kamp, kan du også her bestille en rundvisning hvor du kan komme bag kulisserne i stadionet og se alle Manchester Uniteds mange pokaler. 

Wembley er også anerkendt i hele verden. Ud over at være vært for fodboldkampe og åbne for turneer, er det også kendt som et koncertsted for mange mennesker. Verdens bedste musikere sætter en ære i at spille på Wembley, og det betragtes som en imponerende milepæl at sælge billetterne ud. 

De mest imponerende

Der er mange imponerede fodboldanlæg i England, men et af de mest imponerende er Tottenham Hotspur Stadium. Det er nyt og hypermoderne, og kan rumme mere end 62.000 tilskuere. Stadionet har en ekstra wow-faktor om aftenen, når det oplyses i en stærk blå farve. 

For den mest opslugende atmosfære kan du købe billetter i den nordlige del, kaldet Paxton End, hvor de mest inkarnerede fans opholder sig. Bestil en fodboldrejse til at se Tottenham Hotspur Stadium, og du vil ikke fortryde det. 

Fulham F.C. har haft Craven Cottage som hjemmebane siden 1896, og det er et af de fodboldanlæg, hvor du har bedst mulighed for at kombinere fodbold med sportshistorie. Det særlige ved stadionet er de røde mursten det består af, samt de historiske træsæder der stadig står. En helt anden oplevelse, end det man får i de moderne anlæg. 

Jeg vil helt klart anbefale en rundvisning på stedet, så man kan få al baggrundsviden om stadionet og klubbens lange historie. Du kan tage undergrunden til Craven Cottage ved at stå af på Putney Bridge Station. 

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien