Transport fra Heathrow lufthavn til London centrum

heathrow lufthavnHeathrow lufthavn er den travleste lufthavn i Storbritannien og hver dag lander flere hundrede danskere i den enorme lufthavn. Hvordan kommer man fra Heathrow lufthavn til det centrale London?

Det får du svar på i denne guide til lufthavnstransport, hvor du også får links til at købe billetter hjemmefra & dermed spare penge.

Hurtigst: Express toget fra Heathrow til Paddington St

Den første mulighed er uden tvivl både den nemmeste og hurtigste; her kommer man med et Express tog fra Heathrow til Paddington St i det centrale London på kun 15 minutter! 

Turen fra Heathrow til Paddington ser således ud på kort:

Express togene fra Heathrow afgår hvert 15. minut og turen tager også kun 15 minutter. Det kan ikke gøres hurtigere og er da også langt hurtigere end f.eks. turene fra Luton, Gatwick og Stansted.

Heathrow er således den oplagte lufthavn at flyve til i London, når man gerne vil hurtigt ind til byen.

Som nævnt ankommer man til Paddington Station, der er beliggende i Londons Zone 1 og er et område, jeg anbefaler til danskere, der leder efter et roligt, centralt område at bo i.

Det er nemt at komme fra Paddington og videre til resten af London.

Læs også: hvor skal man bo i London?

Priser & køb af billetter

heathrow expressPrisen for en billet til Heathrow Express er som følger, hvis du køber billetten online hjemmefra:

 • Single: 22 pund
 • Retur: 36 pund

Børn under 5 år rejser gratis i følge med en voksen – en voksen må tage 2 børn gratis med.

Obs! Det er 5 pund dyrere at købe billetterne i toget, så jeg anbefaler alle, der skal fra Heathrow til London hurtigt at købe billetterne hjemmefra.

Dette kan gøres i den officielle VisitBritain Shop lige her.

Du køber ganske enkelt billetterne i VisitBritain Shoppen og modtager billetten pr email. Billetten skal så printes ud og vises til personalet, der typisk står enten foran toget eller kommer gennem toget. Husk at gemme billetten indtil din rejse er overstået, for god ordens skyld.

Når du køber billetten skal du vælge en dato og din billet er så gyldig til alle afgange på denne dato.

Hvis du skal videre fra Paddington St med offentlig transport, så køb et Visitor Oyster Card hjemmefra – så er du klar til at køre videre med det samme og sparer penge på turen.

Få mere information & køb kortet her.

Med tube fra Heathrow til London

En anden, dog lidt langsommere, mulighed er at tage tuben (London legendariske undergrundsbane) fra Heathrow til London.

Denne mulighed er fin for dig, der har lidt ekstra tid, gerne vil spare penge på billetten og måske skal til et hotel tæt på en af stationerne på tube-linjen herunder, som starter fra Heathrow:

heathrow til london med tube

Piccadilly Line

Linjen hedder Piccadilly Line og er, som billedet viser, blå. Det er den eneste tube-line, der starter i Heathrow, så det er umuligt at tage en forkert tube.

Tuben kører bl.a. til disse stationer i London centrum:

 • Picadilly Circus
 • Covent Garden
 • Leicester Square
 • Holborn
 • Russell Square
 • King’s Cross St. Pancras

Linjen kører således igennem det absolutte centrum af London, hvor mange danskere også har booket hotel.

Læs også: Stor guide til hoteller & ferielejligheder i London 

Det tager ca 40-60 minutter at komme fra Heathrow lufthavn til det centrale London med tuben – naturligvis afhængigt af, hvor man skal af.

Priser & billetter til tuben

Der findes en dedikeret tube-billet til turen fra Heathrow lufthavn til London med tuben, som kun kan købes hjemmefra. Denne billet koster 6 pund og gælder til samtlige stationer i London. En fin mulighed, hvis du ikke regner med at køre med anden offentlig transport i London.

Den specielle billet skal købes hjemmefra hos VisitBritain på dette link.

Følgende mulighed er dog, muligvis, smartere:

 

visitor oyster cardDu kan dog også vælge at købe et Visitor Oyster Card hjemmefra, som du både kan bruge til transporten fra Heathrow til London og samtidig bruge på resten af din ferie i London.

Jeg anbefaler faktisk alle danskere, der skal på storbyferie i London at købe Visitor Oyster Card, som kan bruges i både tuben, busserne og almindelige tog i London.

Prisen med Visitor Oyster Card

Visitor Oyster Card er Londons svar på vores Rejsekort og med dette koster turen fra Heathrow til en station i Londons Zone 1 ca 5.70 pund.

 • Visitor Oyster Card koster 3 pund og man putter så penge på hjemmefra, alt fra 15-50 pund. Penge man kan få tilbage i automaterne på stationerne i London, når man skal hjem.

Visitor Oyster Card kan kun købes hjemmefra hos VisitBritain og bliver sendt til din adresse.

Få mere information og køb kortet hos VisitBritain Shop her.

Billigst & langsomst: bus fra Heathrow til London

Den tredje mulighed for transport fra Heathrow er med bus. Denne bus er en dedikeret lufthavnsbus, men man kan faktisk også tage en normal ‘offentlig transport bus’ – sidstnævnte tager dog flere timer og kræver flere skift, så det kan ikke anbefales.

Den dedikerede lufthavnsbus er dog udmærket, omend jeg selv altid tager enten Express toget eller tuben ind til London.

Bussen kører fra alle terminaler i Heathrow og kører ind til Victoria St i London.

Turen ser således ud:

Dette er den billigste transport fra Heathrow til London, men kan også være et dårligt valg, hvis trafikken er slem – og det er den tit i London.

Personligt vil jeg ikke anbefale denne mulighed, da man f.eks. kun sparer et par kroner ved at tage bussen i forhold til tuben. Det kan tage alt fra 45 minutter til et par timer at komme med bussen fra Heathrow til Victoria St i det centrale London.

Priser & billetter til bussen

bus fra heathrow til londonDet koster 5 pund for voksne & 2,5 pund for børn 3-15 år (u3 år er gratis).

Billetterne kan købes online hos VisitBritain lige her. Man modtager en e-voucher, der så skal ombyttes til en billet i National Express skranken i Heathrow.

Jeg håber, du kunne bruge min guide til transport og nu er klar til din rejse til London. Har du styr på, hvilke seværdigheder i London, der er værd at besøge?

Jeg har skrevet en gratis e-bog om seværdigheder i London – den kan du hente lige her.

Ellers ønsker jeg dig en rigtig god tur til den engelske hovedstad 🙂

76 tanker om “Transport fra Heathrow lufthavn til London centrum

 1. Marika

  Hej Kristoffer

  Dejlig hjemmeside du har dig – den har været til stor hjælp.

  Jeg ville høre om der er en app eller noget lignende der kunne vise hvor tit “the tube” kører fra Heathrow og ind mod det centrale London.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Marika

   Fedt, at du kan bruge siden!

   Jep, det kan du tro, at der er. Jeg bruger egentlig bare Google Maps’ ruteplanlægger funktion, men ellers kan app’en ‘Tube Map London’ af Mapway anbefales.

   God tur til London 🙂

  2. Susanne Egelund

   Hej Kristoffer

   Det er første gang vi skal til London og rejer her op til påske

   Er lidt sent ude med bestilling af bestilling af fly/ hotel og kan se vi kan spare en del penge ved at booke hotel i heathrow tæt på lufthavnen .

   Tænker du der er noget vi skal være opmærksom på ud over at jeg kan læse mig til at transporten med tuben vil være omkring 45 min ind til centrum , og der selvfølgelig også bruges flere penge på det . Bh Susanne

 2. Linda

  Virkelig lækker hjemmeside for en London-fan som mig 🙂
  Jeg har altid checket ud med Oyster, OGSÅ når jeg har kørt bus. Læser først nu, at det ikke er nødvendigt. Tak for den oplysning 🙂

 3. Morten Vester

  Jeg er igang med at planlægge en lille ferie til London med min kæreste.
  Men er kommet lidt i tvivl om hvad vi skal i forhold til lufthavn.

  Er Luton så forfærdelig en lufthavn? Der er rigtig mange penge at spare på flybilletterne nemlig 🙂

  Vi tænker at bo omkring Hyde Park, hvilken lufthavn tænker du er nemmest i forhold til transport?

  Fed side,
  mvh Morten

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Morten

   Jeg er ikke fan af Luton, men altså – man skal jo bare derhen og så afsted, så hvis der er mange hundrede kroner at spare, så ville jeg nok også vælge Luton. I forhold til at bo omkring Hyde Park er det fint, da I kan tage bussen til f.eks. Marble Arch (lige ved Hyde Park) – det tager ca 1 time til halvanden.

 4. Lene

  Fantastisk hjemmeside, kæmpe tak herfra.

  Har blot et lille spørgsmål, som jeg håber, at du kan hjælpe med, og som jeg ikke umiddelbart kan se omtalt/besvaret.
  Har du cirka-priser på en taxa fra Heathrow til Paddington området, bare lige for at kunne sammenligne priser på transport til og fra lufthavnen?
  Og evt. hvor lang rejsetid er der med en taxa?

  Hej fra
  Lene

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Lene

   Jeg vil faktisk anbefale jer at booke en privat taxa (minicab) hjemmefra, da det er billigere. Jeg tjekkede lige priserne via Minicabit, hvor turen fra Heathrow til Paddington St kan gøres for ned til 33 pund. Link til website her.

   Turen vil tage ca 40 minutter, hvis der ikke er den store trafik. Trafikken i London kan dog være ret slem, så det kan godt blive op mod 1 time, hvis I rammer myldretiden.

 5. Lene Udenbyu

  God og brugbar hjemmeside. Dejligt at kunne få besvaret sine spørgsmål i en let forståelig
  stil.
  Hilsen
  Lene

 6. Mary

  Hej 🙂

  Jeg har lige et spørgsmål. Jeg regner med at tage en weekendstur til London i februar. Så lander i Heathrow og ønsker at bruge tube til at komme ind til byen. Er der ikke mulighed for af kæbe billetten i en automat på lufthavn eller noget lignende.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Mary

   Jo, det kan man godt. Jeg anbefaler bare alle at købe billetter eller kort hjemmefra, da man dermed undgår kø og kan gå direkte til toget. Derudover har man også ro i sjælen, når man lander i Heathrow 🙂

   God tur til London.

 7. Dorte

  Hej.
  Er det muligt at benytte Express toget fra Heathrow til Paddington St hvis man sidder i elkørestol (kan ikke løftes). Skal man booke hjælp hjemmefra til ind og udstigning ligesom ved DSB? Eller kan man bare køre lige om bord i sin kørestol?
  Vh Dorte

 8. Maria

  Hej. Vi skal bo i croydon. Kender du dette område? Og hvilken lufthavn er det så bedst at flyve til?

  Hilsen Maria

 9. Stine

  Hej,

  Jeg er ved at planlægge en tur til London i påsken, og har en spørgsmål du muligvis kan hjælpe mig med at besvare.
  Vi lander i Heathrow, og har planer om at købe et Visitor Oyster Card. Er det rigtig forstået at vi skal skal købe en seperat billet, hvis vi vil rejse med Heathrow Express eller kan kortet bruges? 🙂

  Mvh
  Stine

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Stine

   Det er korrekt forstået: man kan IKKE bruges Visitor Oyster Card på Heathrow Express – dertil skal man købe den særskilte billet. Man kan GODT bruge Visitor Oyster Card, hvis man tager med tuben (London Underground) ind til London.

   God tur 🙂

 10. Rikke

  Hej Kristoffer
  Jeg håber så meget at du kan hjælpe min kæreste og jeg med at vælge den absolut hurtigste og mest smarte rute fra London City AirPort til Heathrow. Vi skal til Fillippinerne til maj, og vi flyver fra Billund til London City Airport og opdager nu at vores fly til Manilla går fra Heathrow!! Cathy Paceffic siger at at det kan nås, men oplyser ikke hvordan!. Hvis det var dig som skulle nå et connecting fly på ca. 3 timer hvordan ville du vælge at komme fra A til B. Køre taxi noget af vejen måske fra City til piccadilly eller taxi hele vejen?
  Håber meget at du km hjælpe.
  Mange hilser R&R

  Ps. vi lander i City kl 09.15 og flyet fra Heathrow går 12.15…

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Rikke

   Bare rolig, det skulle I meget gerne kunne nå. Turen fra London City Airport til Heathrow tager ca halvanden time. Den hurtigste måde er nok med DLR og derefter tube og så Heathrow Express fra Paddington. Se denne rute: https://goo.gl/maps/BkDdFop3t7D2

   Taxa gennem London vil jeg ikke anbefale, da der kan være ekstrem trafik og tuben nok er hurtigere.

 11. Nina

  Hej

  Fed info! Tusinde tak for det.
  Vi skal til London i påsken, lander i Heathrow og skal til South Kensington, vi har købt to oister kort og det kommer vi helt sikkert ikke til at fortryde.

  Tak!

 12. Rikke

  Hej igen
  Tak for svar. Kan jeg købe billetter hjemmefra til DLR, Tube samt Expressen? Tænker vi sparer tid og penge. Vh. Rikke

 13. Rikke

  Tusind tak… Vi køber Oyster Card hjemmefra, og fedt at du nævner det med mindst credit på 👌 Idet vi slet ikke er kendt, vil ruten DLR- Jubilee-Piccadilly måske være bedre. Altså kun’ Tube? Ved at den tager lidt længere tid, men vi skal heller ikke ud at gå for at fange Heathrow Expressen…
  Det var sidste spørgsmål til professoren, så føler vi os good to go ☺
  Vh. Rikke

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Rikke

   Hehe 😀

   Jo, det kan godt være, at det er mere overskueligt. Uanset hvad, så vil der altid være folk ved indgangene til stationerne som I kan spørge om vej – jeg tror snildt I kan nå det 🙂

   Rigtig god tur.

 14. Charlotte Christensen

  Hej Kristoffer,
  Vi skal til London i påsken. Lander i Heathrow og vil tage tuben ind. Vi har Oyster Visitor card liggende fra tidligere, men vi skal have dem tanket op – kan vi gøre det hjemmefra, eller kan vi først gøre det i Heathrow?

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Charlotte

   Nej, man kan ikke tanke Oyster Cards op online, men der vil være automater i Heathrow, hvor I kan gøre det. Bare følg skiltene mod Underground, så kan I ikke misse dem.

 15. Kirsten Lillian Seistrup

  Hej
  Din side er en stor hjælp 😊. Så prøver lige med endnu et spørgsmål. Mit barnebarn og jeg skal til london 2.-7. Maj. Vi skal bo i paddington området. Den 7. Maj er en søndag og der skal vi flyve hjem kl. 7.45 fra Heathrow lufthavn terminal 5. Vi skal være der i god tid ca. 1 1/2 – 2 timer før, skal jo lige finde hvor vi skal med flyet 😊. Heathrow ekspressen køre ikke så tidligt og undergrunden er ikke lige os. Tænker så taxa – men hvad gør jeg, bestiller der ovre dagen før eller herhjemme fra. Hvor lang tid tager turen ca. og hvad tror du det vil koste sådan ca.
  På forhånd TAK hilsen kirsten

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Kirsten

   Jeg vil faktisk anbefale at booke en såkaldt Minicab online hjemmefra. På den måde er I sikre på, at bilen møder op og I kender den præcise pris for turen på forhånd – mange steder kan man endda betale online på forhånd. Jeg anbefaler altid at bruge Minicabster (link her), som er en prissammenligningsside ligesom Momondo og Hotels.com etc.

 16. Trine

  Hej Kristoffer
  Tak for en overskuelig hjælpsom hjemmeside!

  Vi skal rejse til London for anden gang – Dog er det første gang, vi bruger Heathrow lufthavn, og vi vil benytte Heathrow Expressen, hvilket virker nemt og ligetil. Problemet er, at når vi skal hjem fra London (en søndag) letter vores fly 7.45. Man skal som regel være i lufthavnen 2 timer før afgang, så altså 5.45. Heathrow Expressen afgår dog første gang på dagen kl. 6.10.

  Tror du det vil have nogen konsekvenser, at vi ankommer for sent til lufthavnen? Eller skal vi finde en anden mulighed at komme til lufthavnen på?
  Næste gang, bør vi nok booke et senere fly:-)

  På forhånd mange tak!

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Trine

   Hmm, jeg plejer at satse på at være i lufthavnen ca 1 time og 15 minutter før mit fly afgår, når jeg kun rejser med håndbagage… I princippet burde I kunne nå det fint, men Heathrow er en stor lufthavn og der skal ikke være meget forsinkelse før I får stress på.

   Har du overvejet at booke en Minicab hjemmefra? Altså en taxa, der henter jer på hotellet og kører jer til lufthavnen. Tag et kig på priser og book her: https://storbritannien.dk/link/minicabster

 17. Lars

  Hej Kristoffer

  “Fed hjemmeside” Vi er fire som skal fra Paddington ST til Oxford, er du også mand for at anbefale os noget transport dertil.

  Mvh.
  Lars

 18. Betina

  Hej, når jeg følger dit link til Oyster Card kan jeg ikke se om der er anden type kort til børn (13 år) – ved du om der er det ?

 19. Katja

  Hejsa.. Jeg skal til London for første gang i weekenden.. Vi flyver til Heathrow terminal 5.. Det ser ud til at expresstoget går fra terminal 2&3. Kan det så bedre betale sig at hoppe på undergrunden ind til centrum istedet for at skulle finde terminal 2-3 ??

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Katja

   Det afhænger lidt af, hvor I har valgt at bo inde i London? Det vil i mange tilfælde være hurtigst med tuben nemlig – medmindre man bor i Paddington-området.

 20. kristina

  Hej Kristoffer

  Lækker side du har lavet her 🙂 Jeg kan ikke bliver klog på hvor meget jeg skal overføre til mit oyster card. Skal være i London tre dage og vil gerne tage tuben til og fra Heathrow.

  Venligst Stina

  1. Bettina Jakobsen

   Hej Kristoffer,

   håber du vil hjælpe mig. Vi er tre personer, som skal til London i en weekend i august, for første gang. To voksne og et barn på 10 år. Vi skal bo i Hounslow, men jeg ved ikke hvilket kort jeg skal købe, for at komme rundt i London om lørdagen. Vi vil bare gerne rundt og se lidt, så måske to Travelcards til os voksne er bedst??? Der kan kun køre en voksen på hvert kort? Barnet er gratis, kan jeg læse.
   Vi går måske fra Hatton Gross stationen til hotellet om fredagen, da den er tættest på.

   Hvad er bedst?

 21. Hanne Andersen

  Hej. Jeg skal flyve til Heathrow d. 20. juli og derfra videre til Brighton på nemmeste måde. Har du et godt råd? Jeg har ikke været i London i mange år og tingene er lavet om til oystercard, travelcard og hvad ved jeg. Er det nemmest at tage tuben og skifte på et tidspunkt, så jeg kan komme til Victoria st. for en videre forbindelse….og hvad skal jeg have af billetter/kort?
  Venlig hilsen og på forhånd tak

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Hanne

   Umiddelbart ville jeg nok tage tuben til King’s Cross St Pancras, hvor der går direkte tog sydpå til hele vejen til Brighton.

   Køb f.eks. den specielle tube-billet her: https://storbritannien.dk/link/heathrow-london-tube

   Og så en togbillet fra King’s Cross til Brighton her: https://storbritannien.dk/link/train-genius

   Jo tidligere du køber togbilletten jo billigere vil den være. Du køber den online, men printer den så ud i en billetautomat derovre – det er ganske nemt, følg blot anvisningerne du får på email.

 22. Louise Sørensen

  Hej Kristoffer,
  tak for en overskuelig side – har et spørgsmål, synes at huske at sidst jeg var i London købte vi et kort til tuben på victoria station som gjaldt til det antal dage vi var der men som gjorde at det var ubegrænset hvor meget vi måtte rejse på kortene – siger det dig noget?

  skal af sted til November igen og overvejer oyster kortet men synes det andet var lige så smart:)
  Tænker du ved det.

  TAK,

 23. Anette Sørensen

  Hej Kristoffer.

  Min mand, mine to børn på 17 og 20 og så vores svigersøn skal til London fra den 28. juni til den 6. juli for første gang.

  Vi skal bo Hither Green Lane 218, SE13 6SH London, United Kingdom, som, såvidt jeg kan se ligger lidt langt ude.

  Hvad vil du anbefale: Travelcard eller Oystercard? Hvad er forskellen egentlig? Kan overskydende penge på et Oystercard betales tilbage?

  Kan vi bruge Oystercard fra alle lufthavne i London?

  Det var vist alt for nu 🙂

  Hilsen
  Anette Sørensen

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Anette

   Jeg ville nok vælge Travelcard Zone 1-4 7 dage, da I, som du nævner, skal bo et godt stykke udenfor centrum og da I skal være der i mange dage giver det bare bedst mening med Travelcard. Fra Heathrow skal I så have en særskilt billet – eller vælge at købe Travelcard, der gælder op til zone 6… Kortet kan købes på dette link: https://storbritannien.dk/link/london-travelcard

   Man kan kun bruge Visitor Oyster Card til Heathrow og Gatwick i London.

 24. Anita Korsgaard

  Hej Kristoffer

  Min mand og jeg skal til London midt i feb. Vi lander i Heathrow og tænker at vi vil tage tuben ind til London centrum. Kan du anbefale et område vi kan bo i, det må gerne være lidt centralt men samtidig behøver det jo ikke at være et dyrt område.

  Hilsen Anita

 25. Tina Nielsen

  Hej Kristoffer.
  Jeg er i kørestol og så vidt jeg ved duer tog og undergrund så ikke..ved du noget om det?
  Vh Tina

 26. Heidi

  Hej Kristoffer,

  Fantastisk og brugbar hjemmeside du har!:-)

  En veninde og jeg tager dage til London hvor vi skal bo i Paddington området. Derudfra kan jeg læse at det bedste vil være at tage expressen. Så det gør vi. En return billet er udrejse samme dag ikke? Så vi skal bestille en single på ankomst dagen og en single til afrejse dagen?
  Men tænker du, at vi skal købe et oystercard når vi højst sandsynlig skal befinde os en del på Oxford Street?

  På forhånd mange tak for hjælpen:-)

  Venligst Heidi

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Heidi

   Mange tak 🙂

   Nej, en return billet gælder 30 dage efter man har brugt den ‘første gang’ (altså fra Heathrow til Paddington). Så medmindre I skal være i London over en måned, så er en return billet smartest 😉

   Hmm, fra Paddington til Oxford Street kan man godt gå, hvis man har de gode sko på (tager ca 20-25 min), så det afhænger lidt af om I skal rundt til andre områder også (det vil jeg jo anbefale…) 🙂

   1. Heidi

    Hej Kristoffer,

    Mange tak for svar:-)

    Ja, satser da på vi skal bevæge os lidt væk fra Oxford Street også, ellers bliver det vist en dyr omgang;-)

    Men så kan vi vel sagtens købe et Oyster kort?

 27. Marianne Vienberg

  Hej Kristoffer
  Vi skal til London til august og har lejet en lejlighed i Belsize park. Vi skal flyve fra London mandag morgen klokken 7.45 fra terminal 5 i Heathrow. Vi kan se at det offentlige transport ikke kører så tidligt i London, så vi overvejer om vi skal bestille en minicab fra hotellet til Lufthavnen. Kan se at du anbefaler at man finder en minicab via Minicabster 🙂
  Kan du anbefale nogle af selskaberne? Kan man godt regne med at de kommer til tiden (det er omkring kl 4 om morgen vi tænker vi skal hentes) og i det hele taget om de er pålidelige? 🙂

  Venligst Marianne

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Marianne

   Hvis I vælger et selskab med gode anmeldelser vil jeg sige, at I kan være 99% sikre på at de er der til tiden. Og hvis de ikke er, så får I hotellet til at skaffe en almindelig taxa, så I når jeres fly.

 28. Karen Mørch

  Hej
  Jeg har hørt, at man kan bruge Visa-kortet i Tube og busser i stedet for Oyster. Har du prøvet det, og kan det anbefales? Vi skal være i London 4 dage og bo ved Kings Cross St Pancras.
  Venlig hilsen
  Karen

 29. Nete Maxen

  Hej Kristoffer

  Når man bruger Oyster kortet skal man så tjekke ud imellem de forskellige transport midler man skal bruge for at komme fra A til B? eks. vi skal fra Heathrow til Richmond Way, så tænker det er noget med Tuben og måske noget bus :o) pfh. tak for svar.

  Venligst Nete

 30. Jeanett Bång

  Hej Kristoffer 🙂

  Virkelig en god hjememside med mange gode oplysninger og tips
  Jeg vil klart anbefale den til alle.

 31. Maria

  Hej Kristoffer.

  Hvis man tager til London i en weekend, er butikkerne og seværdigheder lukket om søndagen?

  Jeg har aldrig været i London før. 🙃😊

 32. Maiken Bech

  Hej!
  Du skriver at Heathrow ekspress er gratis for børn under 15 år?
  Sådan ser det ikke ud når man skal booke… Kun gratis for børn under 5 år.
  Forresten – kan du give et tip til din favorit sushi-restaurent? 🙂 Vi skal bo i Paddington.
  Mvh Maiken

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Maiken

   Du har helt ret – det er en slåfejl, der bliver rettet nu, tak.

   Uha, jeg er faktisk først begyndt at spise sushi her for nylig, så jeg har min første sushi-oplevelse i London til gode 😀

   1. Martin M

    Lige en rettelse til mit tidligere indlæg. Det blev 22 GBP i alt for to voksne + 1 på 13. Det er billigt. Tak for en god hjemmeside.

 33. Malene Nielsen

  Hej 🙂

  Super god side.

  Jeg har efterhånden været i London nogen gange og skal afsted igen til sommer. Mit spørgsmål går på hvad forskellen er på et alm. Oyster Card og et Visitor Oyster Card ?
  Jeg har prøvet at læse mig lidt frem til at et Visitor Oyster Card giver nogen firskellige rabatter, men jeg kan ikke rigtig finde ud af hvilke ?
  Jeg købte 2 alm. da jeg var der over første gang og har ikke tænk nærmere over forskellene på dem før nu, kan du hjælpe mig ?

  Mvh. Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.