Book hotel i Storbritannien

Hotels.com_300x250_DK- sales-

Søg blandt flere tusinde billige hoteller – klik her & se de mange tilbud på Hotels.com

Hvis du leder efter et hotel i Storbritannien anbefaler jeg, at du booker via Hotels.com. Hotels.com er en af verdens førende hotel-søgemaskiner, hvor der også er mulighed for at booke online. Der findes et enormt udvalg af billige hoteller i alle større byer og der er ofte et godt tilbud eller udsalg i gang, hvilket gør det muligt at spare penge & få en billig storbyferie.

Sikkerheden er i top hos Hotels.com og der er altid intern kommunikation (der tager få minutter) mellem Hotels.com og det hotel der bookes. Dette gøres for at sikre, at hotellet har dit værelse ledigt i det pågældende tidsrum inden pengene trækkes fra dit kort.

Guides & anmeldelser af hoteller:

Er din destination endnu ikke på listen, anbefaler jeg, at du klikker dig direkte ind på Hotels.com. Hvis du benytter banneret på toppen af denne side, kommer du direkte til deres tilbudsside, hvor der ofte er mange penge at spare på hoteller i hele verden.

4 tanker om “Book hotel i Storbritannien

 1. Carina schmidt

  Hej kristoffer.
  min kæreste og jeg skal til london til maj, og overvejer at bo på Grange Rochester Hotel. vi har aldrig været i London og er i tvivl om hvordan det ligger i forhold til at komme rundt med metro osv.
  så snart vi har bestilt skal vi vidst have bestilt en rejseplan hos dig, for vi føler os lidt på bar bund.
  Carina

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Carina

   Skægt, jeg har faktisk selv boet på det hotel en enkelt overnatning for et par år siden 🙂 Det er et glimrende hotel i et stille område, men alligevel kun 10 minutters gang til Victoria St, hvorfra der går et utal af busser, tog og tubes (undergrundsbanen). Derudover vil I være i gå-afstand til seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben og London Eye.

   Så det er et super hotel 🙂

 2. Sylvia Eriksen

  Hej Kristoffer,
  Vi er en familie på 5 som skal til london i november og i den forbindelse har vi fået flybiletter til Gatwick. Hvilket område vil være smartest at booke hotel når vi skal med fly tilbage til dk kl 8 om morgen fra gatwick?

  På forhånd tak
  Sylvia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *