Book hotel i Storbritannien

Hotels.com_300x250_DK- sales-

Søg blandt flere tusinde billige hoteller – klik her & se de mange tilbud på Hotels.com

Hvis du leder efter et hotel i Storbritannien anbefaler jeg, at du booker via Hotels.com. Hotels.com er en af verdens førende hotel-søgemaskiner, hvor der også er mulighed for at booke online. Der findes et enormt udvalg af billige hoteller i alle større byer og der er ofte et godt tilbud eller udsalg i gang, hvilket gør det muligt at spare penge & få en billig storbyferie.

Sikkerheden er i top hos Hotels.com og der er altid intern kommunikation (der tager få minutter) mellem Hotels.com og det hotel der bookes. Dette gøres for at sikre, at hotellet har dit værelse ledigt i det pågældende tidsrum inden pengene trækkes fra dit kort.

Guides & anmeldelser af hoteller:

Er din destination endnu ikke på listen, anbefaler jeg, at du klikker dig direkte ind på Hotels.com. Hvis du benytter banneret på toppen af denne side, kommer du direkte til deres tilbudsside, hvor der ofte er mange penge at spare på hoteller i hele verden.

10 tanker om “Book hotel i Storbritannien

 1. Carina schmidt

  Hej kristoffer.
  min kæreste og jeg skal til london til maj, og overvejer at bo på Grange Rochester Hotel. vi har aldrig været i London og er i tvivl om hvordan det ligger i forhold til at komme rundt med metro osv.
  så snart vi har bestilt skal vi vidst have bestilt en rejseplan hos dig, for vi føler os lidt på bar bund.
  Carina

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Carina

   Skægt, jeg har faktisk selv boet på det hotel en enkelt overnatning for et par år siden 🙂 Det er et glimrende hotel i et stille område, men alligevel kun 10 minutters gang til Victoria St, hvorfra der går et utal af busser, tog og tubes (undergrundsbanen). Derudover vil I være i gå-afstand til seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben og London Eye.

   Så det er et super hotel 🙂

 2. Sylvia Eriksen

  Hej Kristoffer,
  Vi er en familie på 5 som skal til london i november og i den forbindelse har vi fået flybiletter til Gatwick. Hvilket område vil være smartest at booke hotel når vi skal med fly tilbage til dk kl 8 om morgen fra gatwick?

  På forhånd tak
  Sylvia

 3. Louise Bonne

  Hej Kristoffer
  Tak for en meget flot og informativ side.
  Vi skal besøge London i påsken og overvejer at bo på Novotel l London Greenwich – vi kan ikke helt vurdere hvor langt væk det er fra centrum med metroen? Kan du+

  Med venlig hilsen
  Louise

 4. Johnni

  Hej Kristoffer

  Tak for en super fed side, den er blevet “bogmærket”, har lige et spørgsmål ang Hotel og transport, Vi er 4 der skal afsted til London, alle voksne, eller +16 ihvertfald.
  Hvad skal vi bruge af Oister/travelcard?, vi er afsted fra 29/9-02/10, Ankommer Gatwick om formiddagen..
  Og hvad Hotel vil du anbefale fra de 2500-4000(og skal vi bestille hotel i god tid?). Vores børn er meget interesseret i shoppe og at opleve Lodon. Og vi vil helst ikke bruge for meget tid på transport.

  Mvh Johnni

 5. Anne

  Hej.
  Vi skal til London i november, og jeg er så meget i tvivl om hvor vi skal flyve hen til. Vi vil gerne bo inde ved byen hvor man kan shoppe og måske kunne se en enkel seværdigheder. Vi er ret dårlig til offentlig transport er meget tæt på byen. Hvilken lufthavn du anbefale samt hotel for to ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.