liverpool sevaerdigheder Liverpool er en af Storbritanniens bedste byer at holde storbyferie i, hvis det står til mig. Liverpool har masser af fede seværdigheder, unik historie (var der nogen, der sagde The Beatles?) og fodbold i verdensklasse. Derfor giver det rigtig god mening at booke sig ind på et godt hotel i Liverpool.

Herunder vil jeg gennemgå et par gode hoteller i Liverpool centrum og et luksushotel som jeg selv boede på for et par uger siden, da jeg var på storbyferie i Liverpool.

Billigt hotel i Liverpool centrum

billigt hotel liverpool Lad os starte med en mulighed for dig, der rejser til Liverpool på budget og gerne vil spare penge ved at bo på et billigt hotel, men stadig gerne vil bo centralt i havnebyen.

Dertil passer denne mulighed ganske perfekt, da der her er tale om et ganske glimrende billigt hotel i Liverpool centrum, der derovre blot kaldes ‘City Centre’.

Det billige hotel hedder Tune Hotel Liverpool City Centre og er, som navnet antyder, del af Tune-kæden, der af mange danskere er kendt for deres billige hoteller i London.

I Liverpool er opskriften den samme; det er et 3-stjernet hotel i centrum af byen, hvor der ikke er nogen luksus, men til gengæld får man et ganske pænt værelse og en god seng at overnatte i – midt i byen til billige priser.

Tune Hotel Liverpool ligger således få minutters gang fra Liverpools kendte havnefront, hvor man f.eks. kan tage på en bådtur i havnen eller bare spadsere omkring og nyde synet af de imponerende bygninger.

Havnefronten er en must see seværdighed i Liverpool og der sker altid en masse kulturelt omkring Albert Dock, så det er godt at bo tæt derpå – dér ligger The Beatles Story f.eks. også.

Hotellet ligger også vitterligt lige rundt om hjørnet fra den kendte Beatles-gade Mathew Street, som også er et must at opleve, hvis man har den mindste interesse i Beatles. Jeg har også skrevet lidt om Mathew Street i min guide til seværdigheder i Liverpool (link åbner i ny fane) – dér er man nødt til lige at svinge forbi og få sig en øl på en af de mange pubber.

Så alt i alt – beliggenheden kunne ikke være bedre for dette hotel, der vitterligt ligger lige i centrum af Liverpool.

hotel liverpool

Værelse på det billige hotel i Liverpool City Centre.

Værelserne får ros af tidligere gæster for at være pæne og jeg hæfter mig ved, at man kan få enkeltsenge, så det er f.eks. et perfekt hotel, hvis I er to venner, der er på fodboldtur til Liverpool og gerne vil overnatte billigt og centralt.

Man kan dog også, naturligvis, vælge et værelse med almindelig dobbeltseng til samme pris.

Prisen for en overnatning på det billige hotel i Liverpool centrum ligger på 330 kr for 2 personer. Prisen kan dog variere alt efter udbud/efterspørgsel, så indtast dine rejsedatoer på linket herunder for at se priser på dine rejsedatoer.

Hotellet er 3-stjernet, men har efter flere hundrede anmeldelser en score på 4/5, så det er generelt et hotel som gæsterne er meget tilfredse med.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Godt hotel med komfort i Liverpool

liverpool hotel adagio Hvis du leder efter et godt hotel i Liverpool med lidt mere komfort, så vil jeg anbefale det nedenstående. Det er igen en kæde og jeg har været så heldig at overnatte på deres hotel i Birmingham for et par måneder siden.

Jeg kan forstå, at de opbygger deres hoteller på samme måde rundt omkring i Storbritannien, så jeg kan godt stå inde for, at her er tale om et glimrende valg af overnatning i Liverpool.

Der er tale om Aparthotel Adagio Liverpool City Centre. Som navnet antyder, så er der faktisk tale om et lejlighedshotel, hvilket betyder, at man bor på særdeles store værelser, hvor der også er et lille køkken med diverse fornødenheder.

lejlighed liverpool Nu er det godt nok de færreste, der tager på storbyferie for at stå og kokkerere, men det er nu rart at have muligheden for lige at tilberede en let ret derhjemme – f.eks. hvis man vil spare lidt penge på sin tur.

Der er bl.a. også fitnesscenter på hotellet og hvis morgenmaden er som den var på hotellet i Birmingham, så er den rigtig god.

Omvendt gør hotellets beliggenhed lige midt i centrum det meget nemt lige at smutte udenfor og finde en café, hvor de serverer billig morgenmad. Hotellet ligger lige ved siden af Liverpool Central Station og 1 minuts gang fra Bold Street, der er en af byens hippeste gader spækket med cafeer, restauranter og gode pubber i nærheden.

Så hvis I ikke tilkøber morgenmad på hotellet kan jeg da anbefale at gå hen på Leaf on Bold Street til byens (måske) bedste morgenmad 😉

Jeg tror, at jeg selv skal bo på dette hotel næste gang turen går til Liverpool. Placeringen er nemlig også perfekt, hvis man gerne vil udforske nattelivet i Ropewalks-området, hvor der er masser af gode pubber, barer og natklubber.

Samtidig er det tæt på Lime Street Station, hvor man kommer ind med toget fra Manchester Lufthavn, hvilket naturligvis også er et plus.

Liverpool City Centre er dog så forholdsvist lille, at Aparthotel Adagio kun ligger en spadseretur på 5-10 minutter for f.eks. det føromtalte billige hotel. Endnu en ting, der gør Liverpool perfekt for en weekendtur – man kan gå rundt til det meste og opleve byens puls.

Prisen for en overnatning på Aparthotel Adagio ligger i omegnen af 5-600 kr for 2 personer uden morgenmad (som man evt kan spise ude eller billigt handle æg & bacon og selv tilberede i værelsets køkken).

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Luksushotel i Liverpool – fed oplevelse!

titanic hotel liverpool beatles

Fra værelset på dette hotel har man udsigt til en ‘flod’ og dette prægtige Beatles-maleri.

Det næste hotel havde jeg selv fornøjelsen af at overnatte på, da jeg for en måneds tid siden var på en tur, hvor vi første havde et par dage i Manchester og siden tog vestpå til Liverpool (læs om gode hoteller i Manchester her, hvis du overvejer samme kombination – det kan anbefales).

Jeg var inviteret med på Manchester/Liverpool rejsen af VisitBritain, der også havde klaret overnatningen i Liverpool. Da jeg fik tilsendt programmet for dagene, hvor man får at vide, hvilket hotel man skal overnatte på så jeg straks, at hotellet i Liverpool var noget helt anderledes end jeg er vant til.

Her er i sandhed tale om et luksushotel og en helt speciel oplevelse. Hotellet hedder Titanic Hotel Liverpool og det ligger ikke centralt i byen.

Faktisk ligger det ret isoleret, men dog alligevel kun 5 minutters kørsel ind til havnefronten og 10 min til centrum. Før ankomst tænkte jeg, at det måske kunne blive lidt irriterende med den transfer, men det generede mig ikke.

Uber fungerer kanon i Storbritannien, så det kostede f.eks. £3 at komme fra hotellet og ind til en destination i centrum af Liverpool. Med almindelig taxa koster turen vist £5-£6. Det er ikke nogen særligt spændende tur, så jeg vil ikke anbefale at gå ind til byen.

  • Har du ikke Uber, så kan du bruge min invitationskode og få 100 kr rabat på din første tur. Brug koden: 1uyvr når du har downloadet appen.
titanic hotel liverpool

Udendørs område i forbindelse med hotellets kæmpe bar-område.

En af mine bedste venner er fra Liverpool og fortalte mig, at når Liverpool FC er ved at købe en ny spiller, så er det altid på Titanic Hotel at han overnatter. Når det er godt nok til mægtige LFC, så er det også godt nok til undertegnede 😀

Så man vælger altså Titanic Hotel fordi det er et prægtigt hotel og man er indstillet på lige at bruge lidt tid og penge på transporten ind til byen.

luksushotel liverpool

Hotellet har en gennemført fed stil – her er det baren i lobby-området. Baren fører et kæmpe udvalg af rom og mange vælger hotellet kun for deres rom-udvalg…

Værelset jeg fik var større end min lejlighed i København – det må have været over 60 kvm i hvert fald. Kæmpe værelse med en stor seng, sofa og diverse møbler. Badeværelset var sindssygt flot med bruseniche og fritstående badekar.

Ved ankomst står der en lille flaske hvidvin, en flaske rom og diverse småkager klar. Derudover er der espresso-maskine og almindelig nescafé samt te på værelserne. Luksus! 😀

Af en eller anden grund fik jeg ikke taget nogen ordentlige billeder af mit værelse, men der er billeder på linket herunder.

Morgenmaden på hotellet var sublim med alt godt fra full english til diverse müsli og brød med pålæg.

Jeg synes, det er et super fedt hotel i Liverpool som du kan overveje, hvis du gerne vil bo et sted, hvor selve hotellet bliver en del af din storbyferie. Leder du efter et hotel i centrum, hvor seværdighederne er i gå-afstand, så er dette ikke valget – så er du advaret 😉

Der er også swimmingpool i kælderen og naturligvis spa-behandlingsrum samt fitnesscenter.

Et virkelig gennemført luksushotel, hvor jeg godt kunne se mig selv komme tilbage på en kærestetur.

Hotellet kan bookes for helt ned til knap 700 kr pr overnatning for 2 personer, men forvent en højere pris i weekender og på travle perioder.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Hvis ingen af de ovenstående hoteller i Liverpool er noget for dig, så skriv blot en kommentar herunder med dine ønsker, så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe med at finde god overnatning i havnebyen.

Rigtig god tur til Liverpool!

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien