manchester Manchester er en af de største byer i England og dermed et populært rejsemål. I dette indlæg tager vi et kig på 3 gode hoteller i Manchester. Du kan her i indlægget se billeder, priser og booke dem online. Hvis du ikke vil læse om de 3 hoteller, men derimod vil se hele udvalget af hoteller, kan du klikke her.

Godt hotel i centrum af Manchester

Det første hotel vi kigger på hedder Crowne Plaza Hotel Manchester og er ganske enkelt perfekt beliggende, hvis man skal på storbyferie og gerne vil bo lige i centrum. Manchester er opdelt i en række forskellige bydele, hvoraf Northern Quarter (hvor Crowne Plaza ligger) er en af de mest charmerende, centrale bydele. Beliggenheden er dermed helt perfekt.

Værelserne på Crowne Plaza er nye og flotte:

hotelværelse i manchester centrum Der er naturligvis mulighed for at op- og nedgradere på luksus, når man booker sig ind på hotellet. Man kan således vælge imellem en række forskellige værelsestyper og skrue op for komforten (og prisen). De mange anmeldelser på booking-siden fortæller os dog, at standard-værelserne på dette hotel i Manchester er ganske fortræffelige. Flere danskere benytter altid hotellet som fast base, når turen går til Manchester – det er et godt kvalitetsstempel.

hotel manchester Af faciliteter kan det bl.a. nævnes, at hotellet har egen restaurant & bar ligesom der også er fitness-lokale, så formen kan holdes ved lige – husk at Manchester har mange gode lokale bryggerier, så en tur i fitness-centeret er måske ikke en dårlig idé efter en aften i byen.

Der er desuden gratis internet på alle værelser, hvilket altid er et stort plus, når man er på storbyferie – der er altid lige noget, som skal tjekkes på farten (måske spiller Manchester United hjemmekamp den weekend?).

Prisen pr overnatning ligger, som udgangspunkt, på 640 kr pr værelse (ved 2 personer). Dette er en ganske glimrende pris for et godt hotel i centrum af Manchester. Husk dog, at priserne på hoteller er dynamiske og kan derfor svinge.

Se aktuelle priser, flere billeder og book hotelværelset online – klik her.

Se også min store guide på engelsk til de bedste områder at bo i Manchester på DestinationWellKnown.com.

Anmeldelse af luksushotel i Manchester

manchester hotel afternoon tea

Afternoon tea i hotellets restaurant – virkelig høj klasse!

Jeg var i september 2017 inviteret på blogger-tur til Manchester af VisitBritain, hvor jeg blev indlogeret på det 5-stjernede luksushotel Radisson Blu Edwardian Free Trade Hall.

Det er et af de bedste hoteller jeg har boet på, så det kan jeg i den grad anbefale, hvis du leder efter et virkelig godt hotel i Manchester. Herunder vil jeg fortælle lidt om hotellet.

hotel i manchester centrum

Mit værelse på Radisson Edwardian, der på Hotels.com kaldes et Superior-værelse.

Det er altid lidt spøjst at skrive om hoteller, hvor man er blevet inviteret til at bo fordi de rosende vendinger måske kommer lidt nemmere til en, men ærlig talt, så var mit værelse på dette hotel i Manchester altså perfekt.

Anderledes kan jeg ikke beskrive det. Kæmpestor seng, stort tv med alle de vigtigste kanaler (f.eks. SKY, hvor man kan se al sport – f.eks. Premier League), godt badeværelse med badekar.

Efter check-in gik jeg op på mit værelse – ret sulten efter at have taget direkte fra kontoret i København til lufthavnen uden at spise aftensmad. Jeg blev mødt af dette herlige lille kagebord som jeg så ikke ved om var specielt fordi jeg var inviteret som blogger eller ej, lækkert var det 😀

radisson edwardian manchester

Jeg havde morgenmad inkluderet i mit ophold på Radisson Edwardian i Manchester og den må jeg også lige rose, dog uden at være overvældet. Udvalget var ganske udmærket, men jeg har faktisk fået bedre morgenmad flere steder i UK på hoteller, der havde færre stjerner. Så; god morgenmad, men ikke ekstraordinært god morgenmad.

radisson manchester

Den dyre suite på toppen af Radisson Edwardian i Manchester City Centre.

Vi bloggere fik en rundvisning på hotellet af manageren, hvor han viste os de dyreste suiter på hotellet, hvor bl.a. The Beckhams, Noel Gallagher, Kylie Minogue og premierministeren bor. Ret speciel oplevelse og vanvittigt flot udsigt over Manchester fra disse værelser, der som standard koster £2500 pr overnatning 😀

Så dyrt er hotellet dog ikke. Jeg kan se, at en standard overnatning står i omegnen af 872 kr for 2 personer. Faktisk ikke voldsomt dyrt for et 5-stjernet hotel i Storbritannien – vi ville aldrig kunne drømme om den slags på luksushoteller i London for eksempel.

Priserne på hoteller er dog dynamiske, så for at få en pris på hotellet her i de datoer, hvor du skal til Manchester kan du indtaste dine rejsedatoer og få en aktuel pris.

Dette gøres hos Hotels.com på dette link.

På hotellet er der desuden swimmingpool, fitnesscenter, spa-område og selvfølgelig gratis internet på alle værelserne.

Et virkelig godt hotel i centrum af Manchester!

Billig overnatning på fint hotel

Det er svært at finde billige hoteller i Storbritannien (dog er London uden tvivl det ‘værste’ sted af dem alle). Ikke desto mindre er Ibis Hotel et af de billigere hoteller i Manchester. Jeg har selv boet der på en weekendtur med venner i februar 2015 og det er et udmærket hotel til prisen. Der ligger både et Ibis ved Portland Street og Princess Street, det jeg omtaler, er ved Princess Street.

Hotellet ligger, ligesom det førnævnte, meget centralt placeret i Manchester – lige mellem de to store stationer, Piccadilly og Oxford Road. Du vil typisk ende på Piccadilly Station, når du tager med tog fra Manchester Lufthavn til centrum. Ibis er 4-5 minutters gang fra Piccadilly, så det er helt perfekt.

Værelserne er meget standard og hvad man kan forvente af et billigt hotel i England, dog har de gratis internet som jeg jo er vild med. Badeværelserne er store og der er god plads til at tage bad. En ting jeg hæftede mig en anelse ved var dog, at der var meget lydt på hotellet. Det er typisk for de billige hoteller i England, men det kan være en god idé at medbringe ørepropper, hvis man ikke sover så tungt.

hotellet ibis manchester princess street

Der er en bar (som også serverer lidt mad) i lobbyen, hvor man kan få sig en fadøl eller en Bulmer’s cider. Det bedste ved Ibis er dog placeringen, hvis man gerne vil opleve nattelivet i Manchester. Der ligger nemlig et hav af pubber og diskoteker lige rundt om hjørnet.

Jeg blev eksempelvis hurtigt vild med pubben Lass O’Gowrie, der både serverer mad og har et godt udvalg af øl på fad. Derudover er der bl.a. den legendariske natklub Factory, hvor mange legendariske Manchester-kendisser har gået deres gang i tidens løb. Da jeg boede på hotellet var det med udsigt til Factory – et meget fedt syn at vågne op til.

Prisen for en overnatning på dette hotel i Manchester er sat til 466 kr, hvilket bliver svært at gøre meget billigere, hvis man ikke vil bo på hostel eller virkelig gå på kompromis med komforten. Du kan se aktuelle priser, flere billeder & anmeldelser ved at klikke her.

Falder ingen af de hotellerne i din smag, er du meget velkommen til at skrive en kommentar herunder. Husk dog, at du også kan klikke dig ind og se hele udvalget af hoteller i Manchester ved at benytte det første link i denne artikel.

Dér kan du se alle hoteller på kort, bruge forskellige søgefiltrer og meget mere for at finde lige præcis det hotel, der falder i din smag.

Kort om Manchester

Manchester er, hvis man medregner diverse forstæder, den tredjestørste by i England (kun overgået af London og Birmingham). Manchester (herunder Salford og Stretford) blev hårdt ramt, da tyskerne bombede England.

Der gik mange år, hvor Manchester var kendt for at være en decideret grim og ‘kedelig’ by. 70’erne og 80’erne i Manchester er beskrevet i stor stil i musikkens verden, hvor i særdeleshed musikgruppen The Smiths har taget byen under ‘kærlig’ behandling.

Link: Visit Manchester

Siden dengang er der dog sket mangt og meget, hvilket også ses på indbygningstallet, der er kraftigt stigende i disse år – Manchester er ganske enkelt blevet hip igen. Der foregår mange kulturelle ting, de bedste bands i Storbritannien er igen fra byen og nu har Manchester også både fodboldklubberne United og City, der begge har stor international succes, at bryste sig af.

Det er derfor oplagt at tage på storbyferie i Manchester og opleve en by i rivende udvikling.

Jeg har skrevet en stor guide til de bedste seværdigheder og oplevelser i Manchester.

Manchester er efterhånden en af mine yndlingsbyer i Storbritannien og jeg har været der en del, så hvis du har spørgsmål om din egen rejse til Manchester, så skriv endelig en kommentar herunder 😀

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien