Om & Kontakt – Kristoffer Føns fra Storbritannien.dk

Velkommen til Storbritannien.dk – rejseguiden til danskere, der skal på tur til de britiske øer.

Mit navn er Kristoffer Føns og det er mig, der er primus motor her på websitet. 

Kristoffer Føns london

Ideen til Storbritannien.dk kom, da jeg, efter at have drevet rejsebloggen Rejsekris.dk i flere år, følte trang til at lægge større vægt på rejser til de britiske storbyer.

I forvejen var mine indlæg om rejser til London uden tvivl de mest læste på min rejseblog, så det var nærliggende at starte et nyt projekt, hvor jeg kunne dykke mere ned i detaljen. I foråret 2016 boede jeg i den skotske hovedstad Edinburgh, hvorfor jeg nu også ved en del om den imponerende storby.

Jeg har været vild med de britiske øer så længe jeg kan huske og min passion for Storbritannien er kun vokset med alderen. Der går sjældent mere end 2-3 måneder mellem mine besøg i London og det er mit mål, at jeg inden for en overskuelig årrække skal have besøgt alle større byer i Storbritannien.

Jeg laver også videoer på Youtube, hvor der er en del fra Storbritannien – Rejsekris på Youtube.

Udover det åbenlyst smukke ved de britiske storbyer dyrker jeg i høj grad også britisk musik og kultur – blandt de mest hørte artister i mit hjem er bl.a. navne som Oasis, The Smiths, The Libertines og Franz Ferdinand.

Til daglig er jeg selvstændig, hvor jeg arbejder som SEO konsulent & som rejseblogger her og, som tidligere nævnt, på Rejsekris.dk.

Derudover driver jeg den engelsksprogede side om London, Londontravelhacks.com, Resakris.se, Destinationwellknown.com og er medejer af Savasana Krystaller.

Kontakt: kf(at)rejsekris.dk

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien