Hotel og ferielejlighed i London – Stor guide til overnatning centralt

london overnatning guideLondon er det oplagte mål for en storbyferie – byen rummer utallige seværdigheder og udvalget af hoteller er enormt.

Dette indlæg er den ultimative guide til dig, der skal på ferie i London og leder efter et hotel, et hostel eller en ferielejlighed.

Jeg beskriver en række gode hoteller & et af de mest luksuriøse i byen, fortæller om muligheden for billig overnatning på hostel og guider dig til at booke en ferielejlighed.

Alt sammen med direkte links til booking-sider, hvor du nemt og hurtigt kan bestille din overnatning i London.

Jeg er ekspert i rejser til London og har bl.a. skrevet en e-bog om seværdigheder i London. Mine mange rejser til London har gjort mig til kender af en lang række hoteller & ferielejligheder i den engelske by.

Godt hotel i London Centrum

I dette afsnit tager vi et kig på 4 anbefalede hoteller i London. Prisen på et hotelværelse i London er relativt dyr og standarden på hotellerne kan ofte være ringere end vi er vant til i Danmark. Disse 4 hoteller er dog af god standard og i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Anbefalet: bedst til prisen – Caesar Hotel

Caesar Hotel er beliggende mellem tube-stationerne (tuben = undergrundsbanen i London) Paddington og Bayswater i Paddington-området lige nord for Hyde Park. Paddington er et af de mest turist-venlige områder med mange hoteller, restauranter og cafeer.

Her er utallige buslinjer og mange tube-stationer, hvorfor der er nem adgang til resten af London.

Værelse på Caesar Hotel:

hotel caesar london

Som billedet viser, er der tale om et flot & moderne hotel i det centrale London – noget, der kan være svært at opdrive. Hotellet har, udover de moderne værelser, gratis adgang til internettet via WiFi, en restaurant, en bar og derudover fitness-område, hvor der også er sauna.

Her er ganske enkelt tale om et hotel i London, hvor både faciliteterne og beliggenheden er noget nær perfekt.

Prisen for en overnatning er, ligesom på alle andre hoteller, dynamisk, hvilket betyder, at den kan svinge afhængigt af, hvornår man ankommer. I skrivende stund koster en overnatning på hotellet 817 kr ved 2 personer i et standard-værelse.

Du kan se flere billeder, aktuelle priser og booke hotelværelse online ved at klikke her.

hotellet i bayswaterDet billige hotel i Paddington – The Phoenix Hotel

Det næste hotel, er også det billigste af slagsen. Igen er her tale om et hotel i Bayswater & Paddington-området, hvor der, som tidl. nævnt, er utrolig mange hoteller og gode forhold for turister.

Dette billige hotel i London hedder The Phoenix Hotel og er tæt på Bayswater St og Queensway St, hvor der er forskellige tube-linjer at køre med.

Værelse på The Phoenix Hotel:

billigt hotel i london

Dette hotel er et klassisk billigt hotel i London, hvor komforten ikke er helt i top og man godt kan se, at hotellet har været i brug i mange år. Det skal ikke lyde som en decideret advarsel mod hotellet, da jeg ikke ville have taget det med i guiden her, hvis det ikke var i OK stand.

Jeg vil blot nævne, at her er tale om et billigt hotel, hvor værelserne er lidt små, men samtidig får man en udmærket morgenmad, rengøringen er i orden og personalet er generelt imødekommende.

Prisen for dette billige hotel i London er, i skrivende stund, 661 kr pr overnatning. Det kan ganske enkelt ikke fås meget billigere, hvis man gerne vil bo centralt i London på et hotel af en vis standard. Hotellet anbefales til dig, der rejser på budget, men gerne vil bo i centrum af London.

Se flere billeder, aktuelle priser og book et værelse online ved at klikke her.

may fair luksus i london

Godt hotel ved Victoria St – Grange Wellington

grange wellington london hotelDette hotel har jeg tidligere overnattet på en enkelt nat, da jeg skulle tidligt op og flyve fra Gatwick Airport hjem til København. Hotellet er beliggende meget tæt på Victoria Station, hvorfra man kan tage med Gatwick Express toget til lufthavnen på kun 30 minutter – det er således et rigtig godt valg, hvis du skal rejse tidligt fra Gatwick Airport.

Det er dog også et glimrende valg, hvis du leder efter et hotel i den centrale del af London. Således er hotellet i gå-afstand til både Buckingham Palace, Palace of Westminster og London Eye.

Det bliver næsten ikke mere centralt, men samtidig er hotellet beliggende på en meget rolig vej i et hyggeligt kvarter, som ikke føles specielt “turistet” på trods af den centrale beliggenhed.

grange wellington lobbySelve hotellet er da også udstyret med 4 stjerner og er nok det mest fancy hotel jeg har boet på i London. Derfor kommer det vel heller ikke som en overraskelse for nogen, at hotellet har gratis internet for alle gæster, at der er en restaurant med morgenmad tilgængelig (morgenmad er ikke inkluderet i prisen, så husk at tilkøbe det – kan gøres på linket herunder) og at der også er fitnessfaciliteter for de friske.

Generelt har jeg virkelig intet dårligt at sige om hotellet, da der ganske enkelt bare var styr på det hele og jeg havde en rigtig god overnatning inden turen gik hjem fra Gatwick.

Herunder kan du se et par billeder af, hvordan dette fine hotel tager sig ud:

grange wellington victoria london

grange wellington bar

Baren på hotellet.

Prisen for en overnatning på Grange Wellington Hotel i Victoria-området svinger ligesom alle andre hoteller i London gør det. Dette er dog ikke et billigt hotel, så du skal være klar på at betale i omegnen af 1000 kr pr overnatning på dette sted – medmindre du kan være heldig og dine rejsedatoer er på et tidspunkt, hvor der ikke er mange turister i London (og det er svært).

Jeg vil dog anbefale hotellet og derfor også anbefale dig at indtaste dine rejsedatoer på linket herunder, da du jo kan være heldig og hotellet er på tilbud, når du skal til London.

Se flere billeder, aktuelle priser og book hotellet på dette link.

Hvis du vælger at booke overnatningen på Grange Wellington, så må du ikke snyde dig selv for at tage forbi pubben The Jugged Hare, som ligger få hundrede meter fra hotellet. Det er en fantastisk britisk pub, der også serverer rigtig gode pies.

Pubben er ejet af bryggeriet Fullers, så øllene er også billige 😉

Det luksuriøse hotel – The May Fair

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv og din rejsepartner, når turen går til London, så kan du med fordel booke værelse på det legendariske The May Fair. The May Fair er et af de hoteller i London, der er med i Hollywood-film – her er ganske enkelt tale om luksus af højeste klasse.

Det er et luksushotel, hvor servicen er i top og der er naturligvis butler ved døren og personalet står klar til at hoppe & springe ved dit mindste vink.

Hotellet er placeret i hjertet af London og er få minutters gang fra bl.a. 10 Downing Street (hvor Englands prime minister holder til) og Buckingham Palace (hvor de royale holder hof). Således er adressen ligeså fancy som selve hotellet, hvor der naturligvis er morgenmad og gratis internetadgang – det manglede da bare.

Der er mange forskellige værelsestyper på The May Fair, hvor prisen for det billigste starter på 2.388 kr pr overnatning.

Tag et kig på de mange flotte billeder, se aktuelle priser og book online ved at klikke her.

Se også min guide til luksushoteller i London her.

Ferielejlighed i London

Jeg er personligt blevet utrolig glad for at booke ferielejligheder, når jeg skal på storbyferie i London. Det giver en speciel form for frihed, når man har mulighed for selv at lave mad og generelt føler, at man er ‘hjemme’ i lejligheden. Der kommer ingen rengøringsdame rendende og man føler sig på en sælsom måde mere som en lokal, der udforsker byen med base i sin ferielejlighed.

Jeg har selv boet i mange forskellige ferielejligheder i London, hvor standarden som oftest er ganske høj – det er prisen til gengæld også, men sådan er det ganske enkelt i den engelske hovedstad. Her har jeg fundet en række forskellige typer af ferielejligheder, der er placeret helt fantastisk, hvis man er på storbyferie i London og gerne vil udforske byen.

Ferielejligheder ved Euston St (tæt på Camden Town, King’s Cross og Oxford Street):

ferielejlighed i london centrumDisse lejligheder er ejet af firmaet Studios 2 Let og findes i mange forskellige former (og priser). Der er ikke så meget at sige; man får en 1-værelses lejlighed, hvor der er et lille køkken, diverse fornødenheder og naturligvis eget badeværelse. Disse ferielejligheder er beliggende lige ved Euston St, hvorfra der går et hav af tube-linjer ud til resten af byen. Derudover er lejlighederne i gå-afstand til bl.a. det populære område, Camden Town.

Se de forskellige lejlighedstyper, priser og book online ved at klikke her.

london ferielejlighed

 • Ferielejlighed i det trendy London

Personligt har jeg en forkærlighed for føromtalte Camden Town, men ikke desto mindre sker der i disse år en masse spændende ting lidt længere mod øst. I området omkring Brick Lane, i Shoreditch, popper der konstant spændende restauranter og cafeer op.

Derfor giver det da også ganske god mening at overnatte i dette område, der ganske vist ligger udenfor centrum af London, men stadig er ganske centralt og med gode forbindelser til resten af byen. Tag et kig på denne mulighed, hvis du er interesseret i at bo lidt væk fra de andre turister og er klar på at udforske de mindre kendte gader i London.

overnat i lejlighed i londonStedet hedder Landmark Apartments og er beliggende tæt på Shoreditch High Street og Old Street stationerne. Brick Lane er således blot 10 minutters gang fra lejligheden og udgangspunktet for at besøge østlondons seværdigheder er helt i top. Bl.a. er Tower of London inden for rækkevidde på gåben.

Der er forskellige typer af lejligheder at vælge imellem; stuido, executive og familie. Priserne på overnatning i en ferielejlighed i London er dynamiske, hvilket betyder, at du kan opleve at blive præsentere for en ny pris, hvis du venter for længe med at booke. Sådan er det, desværre, også med både hoteller og flybilletter.

Der kan være gode penge at spare ved at bestille i god tid – gerne over en måned før opholdets start. I skrivende stund er der tilbud på netop denne ferielejlighed, hvor den billigste kan bookes for 798 kr pr nat.

Se flere billeder & aktuelle priser på Landmark Apartments – klik her.

Vil du kigge på flere ferielejligheder i London?

Jeg har lavet et specielt link til Hotels.com, hvor du selv kan bladre blandt flere hundrede forskellige ferielejligheder i London. Se oversigten på dette link.

Derudover er der naturligvis også mulighed for at booke hos f.eks. Airbnb. Det har jeg selv flere gange gjort med stor succes. Du kan lige nu få 290 kr i rabat på din første booking hos Airbnb, hvis du bruger min rabatkode: brug dette link & få 290 kr i rabat hos Airbnb.

Billigste overnatning – hostels

Der er naturligvis også rigtig mange hostels og vandrerhjem i London. Personligt har jeg aldrig benyttet mig af hostels, men jeg anerkender naturligvis, at nogen rejsende hellere vil bruge deres penge på andet end overnatningen. Lad os derfor kigge lidt nærmere på muligheden for at få en utrolig billig overnatning i London.

london hostel billig overnatning

Prisen for at overnatte på hostel i London er nok det største incitament for at vælge denne type overnatning. Det er således muligt at booke en seng på et hostel i centrum, f.eks. ved King’s Cross St, for helt ned til 110 kr pr nat. King’s Cross er som bekendt meget centralt placeret i London og er ideel for dig, der skal til og fra Luton Lufthavn.

Der er naturligvis ingen komfort forbundet med denne type overnatning, men ikke desto mindre kunne jeg forestille mig, at det er en god måde at holde storbyferie i London, hvis man ønsker at møde (andre) unge mennesker. Der er ofte en billig bar på disse hostels, hvor det er utrolig nemt at komme i kontakt med andre rejsende. Dét, og den billige pris, taler for at bo på hostel i London.

Jeg har lavet et link, der viser samtlige hostels i London – få overblikket, se aktuelle priser og læs om de forskellige muligheder ved at klikke her.

Hvor skal man bo i London?

London er en storby, hvilket betyder, at der kan være stor forskel på diverse bydele. Som førstegangsrejsende er det svært at vide, hvor man skal bo i London, derfor har jeg herunder lavet en lille liste med bydele/områder, hvor du trygt kan finde et hotel eller en ferielejlighed:

 • Paddington
 • Bayswater
 • Notting Hill
 • Kensington
 • Chelsea
 • Covent Garden
 • City
 • Bloomsbury
 • Mayfair/Marylebone

Dette er alle områder i den centrale del af byen, hvor der er mange hoteller og dermed turister. Det betyder, at der er ganske sikkert at færdes på alle tider af døgnet. I min guide til overnatning i London har jeg udelukkende linket til hoteller og ferielejligheder i de sikreste områder – du kan derfor trygt booke overnatning og være sikker på at bo i et sikkert område.

Læs også en større guide til hvor man skal bo i London.

Brug for hjælp?

Er du på udkig efter noget helt specielt til din overnatning i London eller har du andre spørgsmål, der vedrører din tur til Storbritannien?

Skriv gerne en kommentar herunder, så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig, således du får en fantastisk tur. Jeg har stor erfaring med at booke hotel i London og jeg kender efterhånden rigtig mange hoteller i forskellige prisklasser. Efterhånden bor jeg primært i ferielejligheder, når jeg bor i London på længere ture, så her er jeg også godt kendt 🙂

82 tanker om “Hotel og ferielejlighed i London – Stor guide til overnatning centralt

 1. Marie

  Hotellerne ser virkelig lækre ud. Dem må jeg lige tjekke prisen på, hvis jeg skal til London igen! 🙂

 2. lars

  Hej. Vi er en familie (2 voksne, 1 barn), som gerne vil bo centralt i London og dermed spare penge på transport. Er det muligt at få et godt hotel til rimelige penge omkring seværdighederne? Vi planlægger at rejse sidste weekend i september. Ingen af os har tidl. besøgt byen. Budget: under 1000 kr per overnatning.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Lars

   Jep, det er muligt – også selvom hoteller i London er dyre. I kan eksempelvis vælge The Phoenix, som jeg beskriver i indlægget her. Derfra er I i gå-afstand til seværdigheder som Hyde Park, Oxford Street, Soho, Carnaby Street og meget mere. Se hotellet her: https://storbritannien.dk/link/phoenix-hotel.php

   Håber at I får en god tur 🙂

 3. zahra

  hej, jeg rejser her på fredag (d. 4-6) og har ikke fundet noget ophold. Vil rigtig gerne have et sted som ligger så tæt på centrum som overhoved muligt, men vil ikke have at det bliver alt for dyrt, kan du hjælpe mig. Vi er to voksne og et barn (14år). Vi vil helst gerne have badeværelse i samme rum.
  Håber du kan hjælpe mig 🙂

 4. kasper

  hej..
  ska til london fra den 8-13 oktober 2 voksne 3 børn:12,6,4.
  er der nogle billige hoteller og ligger tæt ved centrumet.
  tak.

 5. sasja

  Hej!
  Vi er to voksne som skal afsted til London d. 19-22 okt. Vi vil gerne bo godt, men ikke alt for dyrt. Meget af tiden vil nok blive brugt på shopping, så helst i et godt område med det..
  De flybilletter vi har fundet er hos ryanair, så vi lander i Luton.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Sasja

   Jeg besøgte for nylig et hotel i London, der ligger lige ved King’s Cross St – super centralt i byen. Det er faktisk også perfekt, når I skal til & fra Luton. Jeg skrev en anmeldelse af hotellet, som du kan læse her: https://storbritannien.dk/anmeldelse-california-hotel-london/

   Det er et udmærket hotel centralt i London; fin pris, gratis morgenmad inkluderet og virkelig god beliggenhed i centrum af London. Hvis det ikke er noget for jer, så skriv endelig – jeg kender mange hoteller i London, så burde kunne finde noget for jer også 😀

   Ellers må I have en god storbyferie i London 🙂

 6. Jane davidsen

  Hej

  Vi er et par med et barn på 9 år der skal til London i vinterferien i år (første gang) Vi lander i Stansted lufthavn og vil høre hvor i London vi skal booke lejelighed . Vi har hørt godt om paddinton/baywater området . Men hvordan passer det med tog -bus osv til og fra lufthavnen . Kan nogen være behjælpelig med det .

  Vh fam Bjerregaard

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Jane

   Det lyder godt, London er fantastisk for børn 🙂

   Ja, jeg kan i allerhøjeste grad anbefale at booke hotel eller lejlighed i Paddington/Bayswater området. Det passer også udmærket med at lande i Stansted. I kan derfra enten vælge at tage bussen til Marble Arch (15-20 min gåtur fra Paddington St) eller toget til Liverpool Street St og derfra videre med tuben (undergrundsbanen) til en station i Paddington/Bayswater området.

   Sig endelig til, hvis I har brug for mere information om hotel/lejlighed i London. Tag evt også et kig på min guide til, hvor man skal bo i London: https://storbritannien.dk/hvor-skal-man-bo-i-london/

 7. Yunes

  Hej 🙂

  Jeg ønsker gode ideer til min rejse fra London Luton indtil byen fra d..22 jan til 24 jan.

  Jeg rejser på budget, og kigge primært på hotellet du anbefaler som ligger rimelig centralt Phoenix Hotel.

  Er der andre hoteller du kan anbefale den til prisklasse som ligger rimelig tæt på Oxford Street?

  Hvad er nemmest ift. transport hvis jeg tog hotellet Phoenix hotel fra Luton?

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Yunes

   Phoenix Hotel er i hvert fald et godt valg; et ganske pænt hotel centralt i London. Af andre hoteller kan jeg f.eks. nævne Alexandra Hotel, som ligger en anelse tættere på Oxford Street og måske også er lidt billigere. Nogen gange kan man få en overnatning på hotellet for helt ned til 400 kr. Du kan se Alexandra Hotel her: https://storbritannien.dk/link/alexandra-hotel-london.php

   Hvis du vælger en af disse hoteller, der ligger i bydelen Paddington/Bayswater, så vil jeg anbefale dig at booke busbillet til National Express eller Terravision, som stopper på Marble Arch, der f.eks. ligger ca 15 minutters gang fra Alexandra Hotel. Se mere om transport fra Luton til London her: https://storbritannien.dk/fra-luton-til-london/

   Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål om hoteller i London eller byen generelt 🙂

 8. Stine Petersen

  Hej.
  Aller først tak for en god side med en masse nyttig viden:-) vi skal til london fredagen før påske, vi har bestilt flybilletter med easyjet(billigt sku det være) og i den forbindelse har jeg også bestilt busbiletter med national Express – vi lander meget sent(kl 22.30)og har en lille dreng med, derfor ville vi gerne finde et hotel meget tæt på et af stoppestederne ind mod byen, så vi kun skal gå meget lidt når vi står af bussen. Prisen må gerne være rimelig, men vi er åben for bud. 🙂

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Stine

   Mange tak for rosen 🙂

   Først skal jeg lige vide, hvilken lufthavn I flyver til? Jeg går lige ud fra, at det er Luton – der lander de fleste danskere efterhånden – men skriv igen, hvis det er en anden.

   Jeg har fundet et hotel, der ligger tæt på Marble Arch hvor busserne stopper. Nu kender jeg ikke jeres prisleje (skriv evt i en ny kommentar), men de fleste vil jo gerne finde så billig som mulig overnatning i London. Dette hotel har gratis wifi og morgenmad, er placeret super tæt på f.eks. Hyde Park og Oxford Street og er ganske billigt.

   Tag et kig på hotellet her: https://storbritannien.dk/link/boston-court

   Skriv gerne igen, hvis jeres budget er anderledes eller hotellet ikke lever op til jeres forventninger 🙂

 9. mille

  Hej.
  Vi er en familie med 3 små børn (0,3,5 år) og vil flyve til stansted i marts.
  Hvilke overnatningsmuligheder vil du anbefale når vi gerne vil være ret centralt og med hensyn til at vi har barnevogn og klapbord med?
  Og ikke alt for dyrt heller.
  På forhånd tak.
  Vh Mille

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Mille

   Dér vil jeg anbefale jer at finde et hotel i Covent Garden området, der ligger lige i centrum af London og er i gå-afstand til rigtig mange af de bedst kendte seværdigheder i byen. Jeg har lavet et specielt link til alle hoteller i Covent Garden, indtast jeres rejsedatoer og så kan I se opdaterede priser og hvilke hoteller, der er tilgængelige: https://storbritannien.dk/link/hoteller-covent-garden.php

   Sig endelig til, hvis I har flere spørgsmål 🙂

 10. Marianne

  Hejsa.
  Jeg skal rejse med mine 2 voksne børn i april og leder efter hotel, der passer nogenlunde i forhold til at komme fra Stansted. Kigger mest i området Paddington, Kensington. Har set på dit foreslåede Phønix, men det løber op i over 7000 kr. for 4 nætter. Vil helst holde mig indenfor max 5000 kr. for 3 personers rum. (13-17/4). Ville også være rart, at der var noget at se på i gåafstand.
  Hvordan er det med turen retur til lufthavnen på en søndag? Skal man beregne mange timer, så man er sikker på at komme frem til tiden. Har hørt om jævnligt sporarbejde mm i weekenden.
  På forhånd tak
  Hilsen Marianne

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Marianne

   Hvis du lige skriver jeres præcise rejsedatoer, så kan jeg tage et kig på udvalget af hoteller i London på de dage. Ellers kan jeg i den grad anbefale et hotel, der hedder Lancaster Gate Hotel. Jeg har lige anbefalet det til en rejsende, der skal bo i London i slutningen af marts. Dér var der 1000 kr rabat, så måske I kan være heldige at der er rabat på jeres datoer også. Tag et kig på hotellet og indtast jeres datoer på linket her: Lancaster Gate Hotel i Paddington.

   I kan med fordel tage bussen til og fra Stansted lufthavn. Tjek eventuelt min guide til lufthavnstransport i London, hvor I finder mere information om turen: https://storbritannien.dk/fra-lufthavnen-til-london/

   1. Marianne

    Hej Kristoffer
    Tak for dit hurtige svar. Dejligt der er nogen der vil hjælpe os ikke så rejsevante. Meget informative sider her.
    Vi regner med at rejse 13/4- 17/4. Har set på Lancaster Gate Hotel, der dog ryger i 6800kr. Ligger ellers fint ser det ud til. Måske det kan bestilles billigere sammen med flyrejsen fra Tirstrup.
    Har du erfaring med hvor tidligt vi skal afsted fra Hotel til Stansted, når det er en søndag kl. 11,25 flyet går.
    Hilsen Marianne

    1. Kristoffer Føns Forfatter

     Takker! 🙂

     Jeg kiggede lige efter hoteller i London på jeres datoer til omkring 5.000 og fandt dette: https://storbritannien.dk/link/central-park-hotel

     Gratis wifi og glimrende beliggenhed i Paddington området, som jeg tit anbefaler danskere at bo i. Jeg tror ikke, der er penge at spare ved at kombinere fly og hotel – det er der sjældent, når det drejer sig om en storbyferie til London.

     Ja, I kan tage med bussen fra Marble Arch – den kører døgnet rundt. Læs min guide til lufthavnstransport i London her.

 11. Line Engelharth

  Hej
  Vi er 3 voksne (70 år, 39 år, 38 år) og to piger (7 og 4 år, børnebørn) der skal til London sidst i april. Vi vil gerne bo centralt så vi ikke skal bruge for lang tid på transport. Vi er kun i London 3 dg (dvs 2 overnatninger).
  Kan du anbefaler overnatning samt evt ting at se, der kunne være interessant for børn, en kunstelsker og bare almindeligt..
  Mvh Line

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Line

   Det afhænger lidt af jeres budget og jeres rejsedatoer, hvad jeg kan anbefale, så skriv evt det i en ny kommentar og så kan jeg lige kigge, hvad der er ledigt i den periode 🙂

   Umiddelbart ville et hotel som Grange Rochester dog være glimrende for jer – se hotellet her. Det er placeret meget centralt i London – i gå-afstand til seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, London Eye og lignende. Alternativt kan I kigge efter hotellerne i Paddington, som måske er lidt billigere. Jeg har lavet et link, der viser alle hoteller i Paddington – se dem her.

   Vedr. seværdigheder, så har jeg skrevet en gratis e-bog om emnet, som jeg da vil anbefale jer at hente. Den finder I her: https://storbritannien.dk/london-ebog-sevaerdigheder/

   1. Line Engelharth

    25-27 april, max 3000kr pr nat for overnatning (alle personer). Om det er 2 værelser eller 1 værelse – hvor vi alle kan være, er underordnet. Men min far så nok gerne han havde sit eget og min søster og jeg (inkl mine 2 tøser) havde et for os selv. Men det er luksus udgaven.
    tak for hurtigt svar

 12. Line Engelharth

  Vi vil gerne på en bustur rundt og se lidt i London – er der en du kan anbefale?
  Det er blevet til 2 værelser (1 pers og 2 voksne + 2 børn) som vi søger..

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Line

   Jeg har kigget lidt på udvalget af hoteller i London, der er ledige og dækker jeres behov for 2 værelser til omkring 6.000 kr for 2 overnatninger. Jeg fandt et super hotel lige ved Paddington St i et god område af London, hvor der faktisk er ca 2000 kr rabat, hvis I booker online nu. Hotellet kan I se hos Hotels.com på dette link.

   Med hensyn til en bustur i London, så går man aldrig galt i byen med denne tur

 13. Kadisa Baldeh

  Heey Kristoffer
  Vi er 4 veninder der tager et smut til London her den 6-9 Maj. For at tage i byen og feste. Vi står dog stadig og mangler et hotel, jeg faldt heldigvis over din hjemmeside, hvor jeg håber på at du kan være i stand til at hjælpe os med at finde det rette Hotel.
  Vi lander I Luton lufthavn, og vores alternativ indtil videre Hallmark Croydon Hotel London. Og vores budget ligger til max. 800 pr. nat

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Heey Kadisa

   Først og fremmest: book for guds skyld ikke hotellet i Croydon, hvis I gerne vil til London for at opleve… London. Croydon er en af de mere ubehagelige bydele i London og den ligger meget langt fra centrum.

   Hvis I kommer for at gå i byen, så vil jeg anbefale jer at tage et kig på min guide til, hvor man skal bo i London. I burde kunne finde fine hoteller i centrum, hvis I bruger linksene i guiden. Se den her: https://storbritannien.dk/hvor-skal-man-bo-i-london/

   God tur 🙂

 14. Viola Klarskov Jensen

  Hej Mine børn (10 og 13 år.) og jeg skal for første gang til London. – Vi glæder os.

  Jeg har med stor interesse læst det du har skrevet 🙂 Er blevet lidt forelsket i Paddington, men ikke et must.

  Jeg vil gerne bo billigt, men ikke skrabet (sovesal mv.) er åben for hotel, b.b., lejlighed.

  Datoen er ikke fastlagt, vil hører hvilke perioder der er billigere end andre og evt. om ugedagene har betydning. Har hørt at de store business hoteller som f.eks. Hilton kan have nogle gode tilbud i weekenderne. Kender du til andre tilbud?
  Tænker 3-4 overnatninger.

  De perioder jeg tænker er d.24.6-1.7, uge 30, uge 31.
  Alternativt sidst i august eller måske september eller oktober

  Hilsen frk. Jensen

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Frk Jensen og ungerne 🙂

   Lyder da helt godt med en rejse til London, det fortryder man meget sjældent!

   Ja, overnatning i Paddington-området er noget nær perfekt for en rejse til London med børn. Har du tjekket priser på det første hotel jeg omtaler her i guiden? Det kunne måske være noget for jer.

   Hvis du går ind på dette link, så kan du søge på forskellige datoer og dermed se de hoteller, der er på tilbud på de givne tidspunkter. Der er altid forskellige tilbud på hoteller i London derinde, de kommer op først i oversigten, når man laver en søgning på datoer.

   August og september er glimrende måneder at rejse til London i, så det kan jeg kun anbefale. Tag et kig på hotellerne og book i god tid – gerne så snart I har fået booket flybilletter dertil, så får i den bedste pris.

   Rigtig god tur 🙂

 15. Hanne

  Hej Kristoffer.
  Vi er en familie på 4, som skal til London for første gang. Vi skal rejse midt i september og lander i Stansted lufthavn. Vi påtænker at leje en lejlighed, som gerne skal ligge centralt i London, men også være nemt at komme til/fra når vi skal til/fra lufthavnen.

  Vi har læst mange af dine gode råd, men synes at det er svært at finde ud af hvilket område man skal bo i. Før vi læste dine blogindlæg, havde vi en idé om at vi gerne ville bo i nærheden af London Eye, Big Ben osv. Men jeg kan se at du ofte peger på området omkring Oxford Street? Kan du anbefale en god location?

  Vi har desuden planer om at booke os ind på en cykeltur rundt i London inkl. en bådtur, er det noget man som er forsvarligt (sikkert) med 2 drenge på henholdsvis 12 og 15 år?

  Vi glæder os til at høre fra dig:-)

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Hanne

   Har du læst mit indlæg om, hvor man skal bo i London?

   Umiddelbart vil jeg anbefale jer at kigge i områder som Covent Garden (kan være dyrt dog), Paddington eller måske King’s Cross. Så er I kun en kort tube-tur væk fra de fleste seværdigheder. Covent Garden er i gå-afstand til mange af de klassiske seværdigheder i London.

   Hmm, altså… De er ikke super vante til cyklister i London selvom det er en kraftigt stigende tendens. Jeg ved ikke om 12 år måske er liiige ungt nok, men så længe I har hjelm på og kører rundt med en guide, så burde det jo gå. Guiderne må være meget rutinerede og kører nok heller ikke på de værste veje i London.

   Mht. bådtur, så tag et kig på min guide til bådture i London her.

   1. Hanne

    Hej igen. 1000 tak for svar, tror vi springer cykelturen over, selvom det er en fantastisk måde at komme rundt på😊.
    Vi glæder os til at opleve London. Go sommer☀️☀️☀️

 16. Lisbeth

  Hej,
  Vi er 4 voksne der skal rejse til London i julen 2016. Vi søger et hotel med ordentlig morgenmad og pool. Men vi har ikke noget imod at bo udenfor London – bare vi kan komme til London med toget. Nogen hoteller du kan anbefale til overkommelig pris? Er der nogen steder i London man kan få engelsk julemiddag? :0)

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Lisbeth

   Jeg har lige lavet et link, der viser samtlige hoteller i London, der har pool. Der er masser af centrale hoteller, men I kan også bruge menuen til venstre og finde billigere hoteller udenfor London. Se hotellerne med pool her: https://storbritannien.dk/link/hoteller-pool-london

   I forhold til julemiddag i London, så er det så sandelig muligt 😀 Når I kommer lidt nærmere datoen, så tjek denne side: http://www.timeout.com/london/food-drink/london-restaurants-open-on-christmas-day

   De opdaterer årligt. God (jule)tur 🙂

 17. Anna

  Hej 🙂
  Jeg skal afsted med min kusine på 14 år i 4 dage i august. Jeg selv er 28. Kan ikke helt finde ud af hvor det er bedst at bo. Har kigget på hoteller i Shoreditch, da priserne er lidt lavere og standarden højere, men tager det lang tid at komme ind til seværdighederne og shoppinggaderne? Vi vil gerne have et lækkert hotel og det behøver derfor ikke være i den helt billige ende. Vi lander forresten i Luton. Så kan det betale sig at booke hotel i Shoreditch hvis man skal medregne transportprisen ind til byen oveni? Hvad vil du anbefale? 🙂

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Anna

   Spændende med Shoreditch! Well, det ligger jo i East London, men mange af de hoteller som danskere bor på i London ligger så i West London, hvor f.eks. Soho, Oxford Street, Carnaby Street etc ligger i “centrum”. Shoreditch er til gengæld super hip og trendy i disse år, så jeg vil ikke se det som en nedgradering at bo i Shoreditch – derimod får I muligheden for at bo i en spændende bydel, hvor der også bor mange lokale.

   Jeg har lige lavet et link til Hotels.com, der viser samtlige hoteller i Shoreditch, hvis det kan hjælpe med at give overblik: hoteller i Shoreditch på Hotels.com.

   I forhold til transporten fra Luton til London, så se evt min guide her: https://storbritannien.dk/fra-luton-til-london/

   Om I bor i f.eks. Paddington eller Shoreditch gør dog ikke så meget, så jeg vil sige ‘go’ 🙂

 18. Natasja Anna

  Hej Kristoffer.

  Jeg skal til London med en veninde her i efterårsferien i 4 dage. Vi er dog begge under 18, og jeg ville derfor høre om du havde nogle idéer til hvor man skal bo og om du kender nogle hoteller/lejligheder man kan bestille og tjekke ind som 17-årig?

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Natasja

   Hmm, jeg har faktisk ingen erfaring på det punkt. Jeg undersøgte lige sagen lidt og kan se, at det faktisk er ret svært at finde hoteller, hvor man kan checke ind som u18 årig. Har I overvejet Airbnb? Der er tit rigtig fin value for money. Hvis I ikke har en bruger på Airbnb endnu, så kan I bruge min kode og få 290 kr gratis til jeres første booking. Brug dette link: http://www.airbnb.dk/c/kfons

   Håber I finder et godt sted at overnatte og at I får en god tur til London 🙂

 19. Scott Dichmann

  Hej Kris

  Vi er en gruppe på 15 der skal til 4 dage til London, hvor af de 9 er unge mennesker med autist/adhd diagnose. Vi har mailet frem og tilbage med Westpoint hotellet. Har du nogle tanker omkring det? Og/eller har du nogle andre tanker omkring London og at rejse med sådan en gruppe. Vi har p.t. kigget på London Eye og Big Bus London som du har anbefalet.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Scott

   Westpoint Hotel skulle være ganske udmærket og ligger i et glimrende område, så det vil jeg gerne anbefale. (Til andre interesserede, så er her et link til hotellet: https://storbritannien.dk/link/westpoint-hotel-london )

   Ja, I kunne jo booke mig som guide et par dage 🙂

   Ellers lyder det fornuftigt at tage turen op i London Eye og tage på bustur. Overvej evt også en bådtur på Themsen (se indlæg her), som kan kombineres med turen i London Eye og hvis I står af ved Tower of London, så får I også set det og kan gå til Skygarden – der skal dog bookes (selvom indgang er gratis), se indlæg om Skygarden her.

 20. Kresten Hellberg

  Fede anmeldelser af steder og hoteller.
  Jeg skal afsted med min kone og 2 børn (8 og 11 år) enten den sidste weekend i november eller første weekend i december (fredag til søndag).
  Min søn har spurgt efter et sted med udsigt over London (højt oppe). Er der noget som er til at betale og som ligger nogenlunde centralt?

 21. Steffan De jong

  Hej Kristoffer.

  Min kæreste og jeg vil gerne en tur til London. Det er første gang vi skal af sted og jeg har booket fly billetterne. Vi lander i standsted. På vores hjemrejse skal vi flyve 07.20 fra standsted. Er det muligt at komme fra London til lufthavnen hvis vi booker hotel inde i London. Vi skal være der fra d. 13/10 til den 15/10.

  Mvh Steffan

 22. Ellen

  Vi er tre personer der skal afsted til london Lørdag den 15 -21 oktober . Vi skal rører der over og har derfor brug for et sted at bo hvor det ikke koster alt for meget at have bilen stående til vi skal hjem igen. Vi håber på at kunne bo for ca. 5000 kr derover. Men jeg synes det er svært at overskue hvad vi gør med vores bil, da der ikke altid står noget om pakering ved hoteller. Ha du en ide til os vi er ikke så rejse vante. Tak

 23. Mathilde

  Hej, vi er Mor og datter som skal til London. Vi vil gerne bo i Soho, men helst billigt, men godt, har du nogle gode ideer? Ps. Det er 3 overnatninger. Dagene består mest at shopping.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Mathilde

   Hmm, billigt men godt er et meget bredt udtryk. London er dyr at bo i og Soho er meget dyr at bo i… Jeg vil gerne tage et kig på, hvilke hoteller der kunne passe til jer, hvis du lige sender mig jeres rejsedatoer og max pris 🙂

 24. Dorthe G

  Hej

  Har du erfaring med besøg i Harry Potter verden – og gode råd dertil?
  Jeg synes, det ser voldsomt dyrt ud.

  På forhånd tak

  Mvh. Dorthe & familie

 25. Dorthe Hansen

  Hej Kristoffer,
  Jeg planlægger en overraskelses tur til min datters 10 års fødselsdag sidst i maj, bare os to! Forventer det bliver Mandag-torsdag.
  Vi skal selvfølgelig se de vigtigste seværdigheder og en enkelt teater/musical.

  – Hvor bor vi mest centralt, område?
  – Hvilket hotel til den bedste pris (ikke fancy, men pænt, rent og eget bad er must)?
  – Hvor finder jeg de bedste tilbud på teaterbilletter?

  På forhånd tak!
  Vh Dorthe og fødselsdagsbarnet

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Dorthe

   Har du tjekket de hoteller, som jeg omtaler i indlægget her? Ellers har jeg også skrevet en guide til, hvor man skal bo i London her: https://storbritannien.dk/hvor-skal-man-bo-i-london/

   I forhold til at finde de billigste billetter til teater & musical, så anbefaler jeg altid denne side – link til billetter. Der finder man også gode last minute tilbud nemlig. Se evt hele min guide til musicals i London her: https://storbritannien.dk/musicals-london/

   God tur til London 🙂

 26. Jacob møller

  Hej Kristoffer

  Har du nogen erfaring med hotellet the craven. Ligger lige ved paddington station og i går afstand til tuben.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Jacob

   Jeg var faktisk i London for et par år siden, hvor et vennepar også var derovre og de boede på det hotel der. Så jeg har lige været inden for hurtigt og nu har jeg lige tjekket det igen online. Det er sådan set et klassisk billigt hotel i London – beliggenheden er rigtig god, men komforten og hyggen er ikke i top.

   Sådan er det bare, hvis man gerne vil have en billig overnatning i London – man får et lille værelse, hvor der er en seng og et toilet og så ikke særlig meget mere. Personligt har jeg ingen problemer med disse typer af hoteller, da jeg gerne vil bo billigt og så i stedet bruge pengene ude i byen 🙂

   Jeg har lige lavet et link til hotellet, hvis andre læser med og vil tjekke det ud: https://storbritannien.dk/link/the-craven-paddington

 27. Heidi

  Vi overvejer at tage mine forældre på 73 og 77 med til London en uge til sommer. Tænker at det kræver en lejlighed, så vi kan tage hjem og lave mad og slappe af om aftenen. Er det overhovedet muligt at finde det for max 10000 kr.? – Er der noget du kan anbefale os at tjekke ud?

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Heidi

   Det lyder da hyggeligt! Og ja, det er nok en god idé at leje en lejlighed, når I skal være afsted en hel uge. London er som bekendt dyr, men jeg tjekkede lige priserne på lejligheder i en hel uge på nogen datoer i sommerferien og det kan godt lade sig gøre til under 10.000 kr.

   F.eks. var der lige nu 30% rabat på en stor lejlighed i det østlige London. Den koster lidt over 9.000 kr for en uge fra 6. til 13. juli.

   Link til den her: https://storbritannien.dk/link/lejlighed-east-london

   Det er svært at vejlede, når jeg ikke kender de datoer I gerne vil rejse til London i – priserne på hoteller og ferielejligheder i London er nemlig dynamiske, så der er forskel på priserne afhængigt af, hvornår man skal bo der.

   Send mig evt jeres datoer, så kan jeg lige tage et hurtigt kig på ferielejligheder i London til priser under 10.000.

 28. Heidi

  Tak for svar – vi har endnu ikke besluttet datoen – det kan være jeg vender tilbage. Hvor er det skønt med sådan en side, hvor du tilbyder din hjælp.

 29. Kathrine

  Hej Kristoffer.

  Jeg overvejer at give min kæreste en tur til London i fødselsdagsgave i starten af maj. (Første gang vi skal til London begge to)
  vi skal selvfølgelig shoppe, se lidt serværdigheder osv. Men hold nu op jeg er helt væk med hvor der er godt og bo. Det må gerne være i gå afstand til Oxford og ikke voldsomt dyrt.
  Hvad kan du anbefalede? Også med tog/bus fra lufthavn til hotel.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Kathrine

   Har du taget et kig på Phoenix Hotel, som jeg omtaler her i indlægget? Det er både godt, relativt billigt og tæt på Oxford Street 🙂

   Det er også relativt enkelt at nå dertil fra samtlige af lufthavnene i og omkring London.

 30. Mia Skjøtt

  Hejsa! Tak for din fine side. Jeg kigger efter et godt sted at overnatte tæt på Russel Square. Jeg skal være afsted med to børn fra 19 til 22 april. Jeg vil meget gerne under de 6000. Jeg ved godt, at det hurtigt bliver et dyrt område – men tænkte, om du havde en anbefaling eller to.
  Bedste hilsener Mia

 31. Vinnie Ambjørn

  Hej Kristoffer
  Min mand og jeg skal til London fra 10/5-13/5 (flyver til Gatwick og hjem fra Stansted)
  Jeg har kig på det hotel, Caesar, som du anbefaler, men der er ikke morgenmad inkluderet og tilkøb er relativt dyrt. Jeg har kig på Blakemore Hyde Park – kender du det?
  Vi vil gerne betale lidt mere for at bo lidt ‘bedre’ og der må gerne være morgenmad med…
  Blakemore synes jeg har en lidt bedre score end Caesar men ved ikke om de er til at stole på. Kan du anbefale noget helt andet ….gerne omkring de 4.000 kr….
  Vh. Vinnie

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Vinnie

   Jeg har lige taget et kig på Blakemore Hyde Park og det ligner jo meget Caesar – altså et glimrende hotel i London med en god beliggenhed tæt å Hyde Park og mange seværdigheder. Anmeldelserne er også fine, så det ville jeg ikke have nogen problemer med at booke 🙂

   Jeg har lige lavet et link til hotellet, hvis andre læser med og vil se det: https://storbritannien.dk/link/blakemore-london

 32. Anne W.

  Hej Kristoffer! Først og fremmest super god hjemmeside/blog!!!

  Vi er en familie på 2 voksne, 2 teenagere (16 og 13 år) og 1 barn (11 år).
  Vi vil gerne til London i efterårsferien (uge 42).

  Hvad ville du anbefale os? Lejlighed eller hotel? Vi er med på, at det ikke er billigt (og jeg vil egentlig også gerne bo godt).

  Venlig hilsen
  Anne W.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Anne

   Mange tak! 🙂

   Hmm, kan jeg få dig til at skrive, hvilke datoer I kigger på eller evt hvor mange nætter I vil være i London? Og meget gerne lidt om budgettet: 1000 pr nat f.eks.?

   Så vil jeg gerne lige hurtigt kigge efter ledige hoteller og lejligheder i London på jeres datoer 🙂

    1. Kristoffer Føns Forfatter

     Hej Anne

     Jeg har lige kigget og fandt noget virkelig lækkert – der er kæmpe tilbud på Hotels i dag, så hvis I rykker hurtigt kan I få en stor lejlighed med plads til 6 personer for 12.206 kr i alt på jeres rejsedatoer. Virkelig god placering i London og lejligheden ser ekstremt lækker ud. Her er link: https://storbritannien.dk/link/bridge-apartments

     Skal det være billigere, så kan nedenstående lejlighed fås til ca 8000 kr i alt for jeres tur. Det er så også lidt mindre luksuriøst og lidt længere væk fra de klassiske seværdigheder i London, men så til gengæld lige midt i det trendy East London. Se lejligheden her: https://storbritannien.dk/link/london-apartment

     Hvis ingen af de to falder i jeres smag, så skriv bare igen 🙂

 33. Sara Watt

  Kære Kristoffer

  Tusinde tak for en super hjemmeside som er virkelig informativ og velskrevet. Måske du har mod på at hjælpe med endnu en anbefaling?

  Min søn fylder 10 og jeg vil gerne give ham en tur til London med primær fokus på en tur i Harry Potter Studierne hvortil shuttle afgår fra Victoria Station. Vi flyver i øvrigt til og fra Gatwick..
  Jeg har lige tjekket din anbefaling v Victoria Station, Grange Wellington Hotel, som ser super fint ud men desværre allerede er fuldt booket de dage i september jeg har planlagt. Jeg er nok lidt snerpet med hotellet- det skal være hyggeligt, godt beliggende (ikke nødvendigvis ved Victoria St men ihvertfald tæt på tube dertil) og så skal der være god morgenmad og plads til en 10-årig, dvs ikke alt for business-agtigt. Har du nogle forslag?

  På forhånd tusinde tak for din hjælp!

  De bedste hilsner
  Sara

 34. Henriette Andersen

  Hej Kristoffer.
  Vores datter har sammen med 3 andre unge mennesker (alle 4 er 17 år), bestilt en tur til London på egen hånd i påsken. Nu har vi så et problem med overnatning, når ingen af dem er 18 år. Vi kan ikke booke via Hotels.com eller Booking.com, når der ikke er en voksen med. Har du et godt råd til overnatning for dem?
  Mange hilsner
  Henriette

 35. Tine Kvistgaard

  Hej Kristoffer
  Vi skal på kør-selv-ferie til England til sommer. Vi har planlagt at bo lige syd for London.
  Vi har to børn med på 7 og 10 (der var nogen, som sagde, at Sydengland er specielt for børn) så vi besluttede os for at udfordre den påstand.

  Vi kommer fra Dover og vi har svært ved at vælge, hvor vi skal bo. Vi har bilen med, så Lige i centrum, er måske ikke så smart. Vi taget gerne toget ind til London, og vi har ikke et budget som sådan-pris og kvaliteten må gerne hænge sammen…

  Vi regner med at bruge fra d. 19-24så det skal heller ikke være for småt.

  Har du et forslag til hvor vi skal lede?

  På forhånd tak også for en dejlig anvendelig og informativ hjemmeside.

  Mvh Tine

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Tine

   Spændende med Sydengland! Så må I ikke gå glip af Brighton og i særdeleshed de imponerende klipper øst for Brighton – se min video derfra her: https://storbritannien.dk/rejseguide-brighton/

   I forhold til overnatning i eller omkring London med bil, så er min anbefaling nok, at I kører derind og bor på et hotel med parkering. Jeg tror hurtigt, at det bliver lidt træls at skulle frem og tilbage på længere, daglige togture. Det er mere en ‘storbyferie’, hvis man lige kan smutte ud på en lille tur i nærområdet og så hjem og hvile på hotellet inden man går ud igen, hvis du forstår.

   Jeg har lavet et link, der viser alle hoteller i London med parkering: https://storbritannien.dk/link/hoteller-parkering-london

   Håber I får en rigtig god ferie – det lyder spændende i hvert fald 😀

 36. Christina

  Hej Kristoffer 🙂
  Er glad for jeg fandt din blog med en masse nyttig viden!
  Min kæreste og jeg skal til London 20-23 maj. Vi lander i Gatwick til aftensmadstid og skal flyve hjem via Gatwich om eftermiddagen onsdag, så jeg forestiller mig det ikke bliver besværligt at bestille billetter til/fra lufthavnen på det tidspunkt (men kan jo læse mig til her på siden at det er en god ide at bestille billetter på forhånd?)

  Ingen af os har været i London før. Vi ønsker primært at se seværdigheder og spise godt (måske steder der ikke emmer af tourister?)
  Har du nogle specifikke forslag til spisesteder og hoteller (gerne et ok hotel der ikke er for dyrt da vi udelukkende skal sove der, men samtidig hvor det er nemt at komme rundt fra?)
  Mange hilsner Kasper og Christina 🙂

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Kasper og Christina

   Jeg har det perfekte hotel til jer, hvis det bare skal være billigt og tæt på det hele. Jeg boede der selv her i januar, da jeg var ovre for at filme en video om billige oplevelser i London. Hotellet ligger få minutters gang fra Kings Cross, hvor I kan køre med (billigt) tog fra Gatwick. Det kan bookes her: https://storbritannien.dk/link/point-a-hotel-kings-cross

   Der omkring kan jeg bl.a. anbefale en burger på The Skinners Arms – en af mine yndlingspubber i London, den er super autentisk og hyggelig.

 37. Lars

  Hej Kristoffer

  Super side med mange gode informationer.
  Håber på et godt råd til valg af hotel. Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn (på 14 og 12),der skal til London i efteråret. Flyver til/fra Stansted og skal have 6 overnatninger. Vi har overvejet beliggenhed i nærheden af Covent Garden/Westminster/Lambeth/Waterloo. Budget ca. 10-12.000 for de seks overnatninger. Vi har kigget på kæderne Novotel og Park Plaza. Kan du sige noget for/imod de 2? Andre gode forslag til valg af hotel modtages gerne 🙂
  Pft.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Lars

   Mange tak!

   Jeg har ikke selv boet der, men jeg ved at rigtig mange børnefamilier er meget glade for at bo på dette Park Plaza: https://storbritannien.dk/link/park-plaza-riverbank

   Det ligger lige ved London Eye, Big Ben osv. Så man bor lige ved de meget velkendte seværdigheder, hvilket er populært blandt de unge mennesker 😀

   Hvis du lige skriver jeres præcise rejsedatoer (enten her eller på mail til kf(a)rejsekris.dk), så kan jeg tage et kig og se om der er nogen gode tilbud på andre, gode hoteller i London 🙂

 38. Helle

  Hej Kristoffer

  Tak for en rigtig fin og informativ side 🙂
  Min søn og nogle kammerater vil gerne til London i vinterferien. De er 5 gutter, 1 på 18 og 4 på 17.
  Kan du anbefale nogle overnatningssteder til sådan en flok? Gerne et sikkert sted 😉
  De er meget stille og rolige.

  På forhånd tak
  Helle

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Helle

   Fedt 🙂 Har I tjekket nogle af de hoteller i London jeg nævner i guiden her? De er alle i rolige områder. Paddington/Bayswater ville være fint til dem, tænker jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.