London er det oplagte mål for en storbyferie – byen rummer utallige seværdigheder og udvalget af hoteller er enormt.

Dette indlæg er den ultimative guide til dig, der skal på ferie i London og leder efter et hotel, et hostel eller en ferielejlighed.

Jeg beskriver en række gode hoteller & et af de mest luksuriøse i byen, fortæller om muligheden for billig overnatning på hostel og guider dig til at booke en ferielejlighed.

Alt sammen med direkte links til booking-sider, hvor du nemt og hurtigt kan bestille din overnatning i London.

Jeg er ekspert i rejser til London og har bl.a. skrevet en e-bog om seværdigheder i London. Mine mange rejser til London har gjort mig til kender af en lang række hoteller & ferielejligheder i den engelske by.

Godt hotel i London Centrum

I dette afsnit tager vi et kig på 4 anbefalede hoteller i London. Prisen på et hotelværelse i London er relativt dyr og standarden på hotellerne kan ofte være ringere end vi er vant til i Danmark. Disse 4 hoteller er dog af god standard og i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Anbefalet: bedst til prisen – Caesar Hotel

Caesar Hotel er beliggende mellem tube-stationerne (tuben = undergrundsbanen i London) Paddington og Bayswater i Paddington-området lige nord for Hyde Park. Paddington er et af de mest turist-venlige områder med mange hoteller, restauranter og cafeer.

Her er utallige buslinjer og mange tube-stationer, hvorfor der er nem adgang til resten af London.

Værelse på Caesar Hotel:

hotel caesar london

Som billedet viser, er der tale om et flot & moderne hotel i det centrale London – noget, der kan være svært at opdrive. Hotellet har, udover de moderne værelser, gratis adgang til internettet via WiFi, en restaurant, en bar og derudover fitness-område, hvor der også er sauna.

Her er ganske enkelt tale om et hotel i London, hvor både faciliteterne og beliggenheden er noget nær perfekt.

Prisen for en overnatning er, ligesom på alle andre hoteller, dynamisk, hvilket betyder, at den kan svinge afhængigt af, hvornår man ankommer. I skrivende stund koster en overnatning på hotellet 817 kr ved 2 personer i et standard-værelse.

Du kan se flere billeder, aktuelle priser og booke hotelværelse online ved at klikke her.

Jeg har skrevet en e-bog, hvor jeg har samlet alle mine bedste rejsetips til London. Bogen er på engelsk, men den er let-læselig:

hotellet i bayswater Det billige hotel i Paddington – The Phoenix Hotel

Det næste hotel, er også det billigste af slagsen. Igen er her tale om et hotel i Bayswater & Paddington-området, hvor der, som tidl. nævnt, er utrolig mange hoteller og gode forhold for turister.

Dette billige hotel i London hedder The Phoenix Hotel og er tæt på Bayswater St og Queensway St, hvor der er forskellige tube-linjer at køre med.

Værelse på The Phoenix Hotel:

billigt hotel i london

Dette hotel er et klassisk billigt hotel i London, hvor komforten ikke er helt i top og man godt kan se, at hotellet har været i brug i mange år. Det skal ikke lyde som en decideret advarsel mod hotellet, da jeg ikke ville have taget det med i guiden her, hvis det ikke var i OK stand.

Jeg vil blot nævne, at her er tale om et billigt hotel, hvor værelserne er lidt små, men samtidig får man en udmærket morgenmad, rengøringen er i orden og personalet er generelt imødekommende.

Prisen for dette billige hotel i London er, i skrivende stund, 661 kr pr overnatning. Det kan ganske enkelt ikke fås meget billigere, hvis man gerne vil bo centralt i London på et hotel af en vis standard. Hotellet anbefales til dig, der rejser på budget, men gerne vil bo i centrum af London.

Se flere billeder, aktuelle priser og book et værelse online ved at klikke her.

may fair luksus i london

Godt hotel ved Victoria St – Grange Wellington

grange wellington london hotelDette hotel har jeg tidligere overnattet på en enkelt nat, da jeg skulle tidligt op og flyve fra Gatwick Airport hjem til København. Hotellet er beliggende meget tæt på Victoria Station, hvorfra man kan tage med Gatwick Express toget til lufthavnen på kun 30 minutter – det er således et rigtig godt valg, hvis du skal rejse tidligt fra Gatwick Airport.

Det er dog også et glimrende valg, hvis du leder efter et hotel i den centrale del af London. Således er hotellet i gå-afstand til både Buckingham Palace, Palace of Westminster og London Eye.

Det bliver næsten ikke mere centralt, men samtidig er hotellet beliggende på en meget rolig vej i et hyggeligt kvarter, som ikke føles specielt “turistet” på trods af den centrale beliggenhed.

grange wellington lobbySelve hotellet er da også udstyret med 4 stjerner og er nok det mest fancy hotel jeg har boet på i London. Derfor kommer det vel heller ikke som en overraskelse for nogen, at hotellet har gratis internet for alle gæster, at der er en restaurant med morgenmad tilgængelig (morgenmad er ikke inkluderet i prisen, så husk at tilkøbe det – kan gøres på linket herunder) og at der også er fitnessfaciliteter for de friske.

Generelt har jeg virkelig intet dårligt at sige om hotellet, da der ganske enkelt bare var styr på det hele og jeg havde en rigtig god overnatning inden turen gik hjem fra Gatwick.

Herunder kan du se et par billeder af, hvordan dette fine hotel tager sig ud:

grange wellington victoria london

grange wellington bar

Baren på hotellet.

Prisen for en overnatning på Grange Wellington Hotel i Victoria-området svinger ligesom alle andre hoteller i London gør det. Dette er dog ikke et billigt hotel, så du skal være klar på at betale i omegnen af 1000 kr pr overnatning på dette sted – medmindre du kan være heldig og dine rejsedatoer er på et tidspunkt, hvor der ikke er mange turister i London (og det er svært).

Jeg vil dog anbefale hotellet og derfor også anbefale dig at indtaste dine rejsedatoer på linket herunder, da du jo kan være heldig og hotellet er på tilbud, når du skal til London.

Se flere billeder, aktuelle priser og book hotellet på dette link.

Hvis du vælger at booke overnatningen på Grange Wellington, så må du ikke snyde dig selv for at tage forbi pubben The Jugged Hare, som ligger få hundrede meter fra hotellet. Det er en fantastisk britisk pub, der også serverer rigtig gode pies.

Pubben er ejet af bryggeriet Fullers, så øllene er også billige 😉

Det luksuriøse hotel – The May Fair

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv og din rejsepartner, når turen går til London, så kan du med fordel booke værelse på det legendariske The May Fair. The May Fair er et af de hoteller i London, der er med i Hollywood-film – her er ganske enkelt tale om luksus af højeste klasse.

Det er et luksushotel, hvor servicen er i top og der er naturligvis butler ved døren og personalet står klar til at hoppe & springe ved dit mindste vink.

Hotellet er placeret i hjertet af London og er få minutters gang fra bl.a. 10 Downing Street (hvor Englands prime minister holder til) og Buckingham Palace (hvor de royale holder hof). Således er adressen ligeså fancy som selve hotellet, hvor der naturligvis er morgenmad og gratis internetadgang – det manglede da bare.

Der er mange forskellige værelsestyper på The May Fair, hvor prisen for det billigste starter på 2.388 kr pr overnatning.

Tag et kig på de mange flotte billeder, se aktuelle priser og book online ved at klikke her.

Se også min guide til luksushoteller i London her.

Ferielejlighed i London

Jeg er personligt blevet utrolig glad for at booke ferielejligheder, når jeg skal på storbyferie i London. Det giver en speciel form for frihed, når man har mulighed for selv at lave mad og generelt føler, at man er ‘hjemme’ i lejligheden. Der kommer ingen rengøringsdame rendende og man føler sig på en sælsom måde mere som en lokal, der udforsker byen med base i sin ferielejlighed.

Jeg har selv boet i mange forskellige ferielejligheder i London, hvor standarden som oftest er ganske høj – det er prisen til gengæld også, men sådan er det ganske enkelt i den engelske hovedstad. Her har jeg fundet en række forskellige typer af ferielejligheder, der er placeret helt fantastisk, hvis man er på storbyferie i London og gerne vil udforske byen.

Ferielejligheder ved Euston St (tæt på Camden Town, King’s Cross og Oxford Street):

ferielejlighed i london centrum Disse lejligheder er ejet af firmaet Studios 2 Let og findes i mange forskellige former (og priser). Der er ikke så meget at sige; man får en 1-værelses lejlighed, hvor der er et lille køkken, diverse fornødenheder og naturligvis eget badeværelse. Disse ferielejligheder er beliggende lige ved Euston St, hvorfra der går et hav af tube-linjer ud til resten af byen. Derudover er lejlighederne i gå-afstand til bl.a. det populære område, Camden Town.

Se de forskellige lejlighedstyper, priser og book online ved at klikke her.

london ferielejlighed

 • Ferielejlighed i det trendy London

Personligt har jeg en forkærlighed for føromtalte Camden Town, men ikke desto mindre sker der i disse år en masse spændende ting lidt længere mod øst. I området omkring Brick Lane, i Shoreditch, popper der konstant spændende restauranter og cafeer op.

Derfor giver det da også ganske god mening at overnatte i dette område, der ganske vist ligger udenfor centrum af London, men stadig er ganske centralt og med gode forbindelser til resten af byen. Tag et kig på denne mulighed, hvis du er interesseret i at bo lidt væk fra de andre turister og er klar på at udforske de mindre kendte gader i London.

overnat i lejlighed i london Stedet hedder Landmark Apartments og er beliggende tæt på Shoreditch High Street og Old Street stationerne. Brick Lane er således blot 10 minutters gang fra lejligheden og udgangspunktet for at besøge østlondons seværdigheder er helt i top. Bl.a. er Tower of London inden for rækkevidde på gåben.

Der er forskellige typer af lejligheder at vælge imellem; stuido, executive og familie. Priserne på overnatning i en ferielejlighed i London er dynamiske, hvilket betyder, at du kan opleve at blive præsentere for en ny pris, hvis du venter for længe med at booke. Sådan er det, desværre, også med både hoteller og flybilletter.

Der kan være gode penge at spare ved at bestille i god tid – gerne over en måned før opholdets start. I skrivende stund er der tilbud på netop denne ferielejlighed, hvor den billigste kan bookes for 798 kr pr nat.

Se flere billeder & aktuelle priser på Landmark Apartments – klik her.

Vil du kigge på flere ferielejligheder i London?

Jeg har lavet et specielt link til Hotels.com, hvor du selv kan bladre blandt flere hundrede forskellige ferielejligheder i London. Se oversigten på dette link.

Derudover er der naturligvis også mulighed for at booke hos f.eks. Airbnb. Det har jeg selv flere gange gjort med stor succes. Du kan lige nu få 290 kr i rabat på din første booking hos Airbnb, hvis du bruger min rabatkode: brug dette link & få 290 kr i rabat hos Airbnb.

Billigste overnatning – hostels

Der er naturligvis også rigtig mange hostels og vandrerhjem i London. Personligt har jeg aldrig benyttet mig af hostels, men jeg anerkender naturligvis, at nogen rejsende hellere vil bruge deres penge på andet end overnatningen. Lad os derfor kigge lidt nærmere på muligheden for at få en utrolig billig overnatning i London.

london hostel billig overnatning

Prisen for at overnatte på hostel i London er nok det største incitament for at vælge denne type overnatning. Det er således muligt at booke en seng på et hostel i centrum, f.eks. ved King’s Cross St, for helt ned til 110 kr pr nat. King’s Cross er som bekendt meget centralt placeret i London og er ideel for dig, der skal til og fra Luton Lufthavn.

Der er naturligvis ingen komfort forbundet med denne type overnatning, men ikke desto mindre kunne jeg forestille mig, at det er en god måde at holde storbyferie i London, hvis man ønsker at møde (andre) unge mennesker. Der er ofte en billig bar på disse hostels, hvor det er utrolig nemt at komme i kontakt med andre rejsende. Dét, og den billige pris, taler for at bo på hostel i London.

Jeg har lavet et link, der viser samtlige hostels i London – få overblikket, se aktuelle priser og læs om de forskellige muligheder ved at klikke her.

Hvor skal man bo i London?

London er en storby, hvilket betyder, at der kan være stor forskel på diverse bydele. Som førstegangsrejsende er det svært at vide, hvor man skal bo i London, derfor har jeg herunder lavet en lille liste med bydele/områder, hvor du trygt kan finde et hotel eller en ferielejlighed:

 • Paddington
 • Bayswater
 • Notting Hill
 • Kensington
 • Chelsea
 • Covent Garden
 • City
 • Bloomsbury
 • Mayfair/Marylebone

Dette er alle områder i den centrale del af byen, hvor der er mange hoteller og dermed turister. Det betyder, at der er ganske sikkert at færdes på alle tider af døgnet. I min guide til overnatning i London har jeg udelukkende linket til hoteller og ferielejligheder i de sikreste områder – du kan derfor trygt booke overnatning og være sikker på at bo i et sikkert område.

Læs også en større guide til hvor man skal bo i London.

Brug for hjælp?

Er du på udkig efter noget helt specielt til din overnatning i London eller har du andre spørgsmål, der vedrører din tur til Storbritannien?

Skriv gerne en kommentar herunder, så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig, således du får en fantastisk tur. Jeg har stor erfaring med at booke hotel i London og jeg kender efterhånden rigtig mange hoteller i forskellige prisklasser. Efterhånden bor jeg primært i ferielejligheder, når jeg bor i London på længere ture, så her er jeg også godt kendt 🙂

Planlæg din rejse 👇🏻

 • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
 • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
 • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
 • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
 • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien