Hvis du har bare den mindste interesse i musicals, så er du ganske enkelt nødt til at se en forestilling, når turen går til London. Londons West End er et mekka for musical-elskere og området er kendt i hele verden for sine mange, gode musicals.

I dette indlæg kigger vi nærmere på, hvilke musicals i London, der kører på nuværende tidspunkt og samtidig linker vi til køb af billetter hjemmefra.

Musical i London er populært, så hvis man vil have de billigste priser (og være sikret et sæde), er det en meget god idé at købe billet til musical hjemmefra.

Nederst i dette indlæg kommer der dog et tip til dig, der er i London lige nu eller snart rejser til den engelske hovedstad.

Der kan nemlig være gode penge at spare ved at købe last minute billetter til musicals i London.

Billetter til de mest populære musicals i London

De fleste musicals i London kører i mange år, men jeg tjekker alligevel op på listen herunder jævnligt. Ser du en musical på listen herunder, som ikke længere kører, så skriv gerne en kommentar til indlægget – så tjekker jeg op på det.

Er du klar til en ægte London oplevelse? Så køb billet til en musical i London – herunder har jeg samlet de mest populære, hvor det anbefales at købe billet hjemmefra i god tid.

Jeg anbefaler at købe billetter til musicals i London hos From The Box, da man dér kan vælge at hente sin billet ved teateret. Ved andre udbydere er man nødt til at vælge ‘international forsendelse’, der kan koste over 100 kr – det er i mine øjne en anelse tåbeligt.

Mamma Mia musical i London

mamma mia musical london

Det er de færreste danskere, der ikke kan synge med på en ABBA sang eller to. Det legendariske svenske band er fortsat über populært og med Mamma Mia filmen fik ABBA en revival af de helt store.

Nu er det muligt at opleve Mamma Mia historien som musical i London. Mamma Mia musicalen spiller hver dag i London, så uanset hvornår turen går til London, så kan du komme ind at se den elskede musical.

Forestillingen varer ca 3 timer og man hører 27 ABBA sange fremført af nogle af Londons dygtigste musical-stjerner. What’s not to like? Det er ikke uden grund, at Mamma Mia musicalen i London er evigt populær.

Lad mig understrege, at Mamma Mia musicalen i London er meget populær og det er her ekstra vigtigt at købe billetter til musicalen hjemmefra.

Køb billetter til Mamma Mia musical i London her.

Løvernes Konge musical i London

løvernes konge musical londonEn af alle tiders mest populære musicals er Løvernes Konge. Musicalen bliver set af over 800.000 besøgende om året – og det bare i London.

Succesen er ikke kommet af sig selv og Løvernes Konge er vitterligt en fantastisk forestilling, der kan nydes af hele familien, men hvis man rejser til London med børn, så er Løvernes Konge i særdeleshed et godt valg.

Det kan ikke indskærpes nok, hvor vigtigt det er at købe billetter til Løvernes Konge musical i London hjemmefra, da det er en af byens mest populære musicals.

Løvernes Konge musicalen i London spænder over filmen af samme navn, men imponerer med sine specielle effekter såsom fuglekvidren indenfor og de mange afrikansk-udseende dansere. En helt speciel musical-oplevelse.

Musicalen anbefales ikke til børn under 5 år.

Køb billetter til Løvernes Konge musical i London her.

Læs også: Stor guide til London med børn

Phantom of the Opera musical på legendarisk London-teater

musical london

Phantom of the Opera er en af de musicals i London, der har kørt i længst tid. Det vidner om høj kvalitet og en forestilling ud over det sædvanlige, når en musical fortsat kan trække fulde huse selvom den første gang blev opført i 1986.

Musicalen bliver opført på det legendariske Her Majesty’s Theatre, som ligger midt i Londons West End og i sig selv er en oplevelse værd. Teatret slog første gang dørene op i 1705 og stedet emmer derfor virkelig af teater-historie.

En klassisk London musical i helt klassiske omgivelser – det bliver ikke meget bedre.

Køb billetter til Phantom of the Opera i London her.

Michael Jackson’s Thriller musical

thriller musical london

Fan af Michael Jackson? Så skal du ikke snyde dig selv for at se Thriller musicalen i London, som muligvis er noget af det tætteste man kommer på at opleve the king of pop live.

Thriller musicalen spænder bredt fra Jackson 5 tiden og dækker naturligvis også Michael Jacksons store solo-hits. Michael Jackson var mere end blot musikken, så der er naturligvis også lagt meget høj vægt på koreografien i denne musical, som i mange år har været populær i London.

Hør hits som “ABC”, “Smooth Criminal”, “Beat It”, “Blame It On The Boogie”, “Heal the World”, “Billie Jean” og mange, mange flere.

Få en forsmag på Michael Jackson musicalen i London her:
Thriller musicalen varer ca 2 timer.

Køb billetter til Thriller musicalen i London her.

Les Miserables musical i London

les miserables musical i londonEn anden evigt populær musical i London er Les Miserables, som foregår i 1800’ernes Frankrig i en spændende tid.

Les Miserables har rekorden for flest solgte billetter til en musical og mange mener, at Les Miserables på en måde revolutionerede musical-genren. Ikke et helt dårligt valg, når man skal finde en musical i London og se.

Køb billetter hjemmefra og afhent dem i teatrets billetkontor før forestillingen, det bliver ikke meget nemmere.

Køb billetter til Les Miserables musicalen her.

Wicked musical om Heksene fra Oz

wicked musical londonI den tidligere enorme biograf Apollo Victoria Theatre spiller Wicked musicalen. Teatret har plads til hele 2.500 gæster og er beliggende lige ved siden af Victoria Station, så det er i sandhed nemt at komme til.

Lad mig som en sidenote nævne, at der 5 minutters gang fra teatret ligger en helt fantastisk, klassisk britisk pub, der serverer fremragende pies. Læs mere om den gode pub ved Victoria St her.

Selve Wicked musicalen handler om heksene fra Oz og er baseret på Gregory Maguires roman, der spiller på den endnu bedre kendte Troldmanden fra Oz. Musicalen har både vundet awards og er også blandt de musicals i London, der har kørt i længst tid.

Køb billetter til Wicked musicalen i London her.

Aladdin musical

aladdin musical london

Alle kender eventyret om Aladdin og ligesom Disney-filmen fra 1992 fortsætter denne musical i London med at være ekstremt populær.

Aladdin musicalen i London er instrueret af samme instruktør som den tidligere omtalte Løvernes Konge, hvilket blot fortæller, at her er tale om en topklasse musical. Man kan således godt tillade sig at have høje forventninger til Aladdin musicalen i London.

Aladdin er af gode grunde også populær blandt børnene, så her er endnu en fin musical i London, hvor børnene også får en rigtig god oplevelse.

Køb billetter til Aladdin musicalen i London her.

De ovenstående musicals er de, som er mest populære for tiden. Herunder vil jeg samle en række musicals, der dog ligeledes er alle pengene værd, men ikke har fået ligeså meget opmærksomhed som de ovenstående.

School of Rock

school of rock musicalLigesom flere af de førnævnte er School of Rock også blevet filmatiseret, hvilket gør at mange gerne tager forbi New London Theatre på Drury Lane i det centrale London, hvor School of Rock musicalen spiller på daglig basis.

Ligesom School of Rock filmen følger musicalen den fallerede rockstjerne Dewey Finn, der ikke slog igennem som musiker, men nu i stedet er blevet skolelærer.

Få et hurtigt indtryk af, hvad du kan forvente af denne musical i traileren herunder:

Uden tvivl et godt valg, hvis du er i London med børn og gerne vil se en rigtig god musical.

Læs mere & køb billetter til School of Rock her

Andre musicals i London inkluderer bl.a. Jersey Boys, Motown, The Woman In Black, Peter Pan Goes Wrong og mange flere. For at få det fulde overblik vil jeg anbefale at klikke på et af linksene herover, hvor du på forsiden af hjemmesiden kan bruge søgefunktionen og se, hvilke musicals, der går i London, når du er i byen.

Alternativt kan du benytte nedenstående trick, hvor du har mulighed for at spare gode penge og få de billigste billetter til musicals i London.

Billige last minute billetter til musicals

Hvis du ikke er helt vild efter at se en bestemt musical i London, så kan du vælge ikke at booke din billet i god tid og til gengæld købe en last minute musical billet. De mest populære musicals bliver dog meget tit udsolgt – så hvis du vil se en af de kendte London-musicals, så er min anbefaling altså købe dine billetter hjemmefra i god tid.

Du skal være klar på, at du kan være uheldig og der bliver helt udsolgt af alle musicals, hvis du er i London på de allermest populære tidspunkter om året.

Min erfaring siger mig dog, at det vitterligt er meget sjældent, at alle musicals i London er udsolgte.

Så ligesom mange andre steder i verden kan man altså være heldig og finde last minute billetter til de populære musicals i London.

Her køber du last minute billetter

Min foretrukne udbyder af musical billetter har en decideret ‘last minute’ sektion, hvor man kan vælge billetter til ‘today‘, ‘tomorrow‘ og ‘this week‘.

Klik her & se ‘last minute’ billetterne

Dér bliver du automatisk præsenteret for de musicals, som der kan købes billige billetter til i dag, i morgen og resten af ugen. Det er en særdeles smart metode til at komme ind og se et show, hvis man er i London og egentlig ikke lige havde planlagt at skulle se en musical.

Eller hvis man sidder derhjemme og lige planlægger de sidste detaljer (eller de første 😀 ) på ens rejse til London.

På hjemmesiden kan man både vælge selv at printe sine billetter ud eller også kan man afhente dem på teateret før forestillingen. Så du kan altså sagtens købe last minute billetter, hvis du allerede er i London og ikke har adgang til en printer – vælg blot at afhente dine billetter på teateret.

london musical last minute

Eksempel på besparelser. Fundet på hjemmesiden nævnt her i indlægget.

Man kan ofte spare over 200 kr pr billet, når man køber disse billige last minute billetter til en musical i London. Lad mig dog sige det igen – jeg anbefaler at købe en almindelig billet i god tid, hvis man gerne vil se en bestemt musical.

London er, som tidligere nævnt, en af de mest populære byer i verden at gå i teateret i, så det er altså ikke hver dag, at der er disse last minute billige billetter til musicals tilgængelige.

Omvendt er er her en enestående mulighed for at tage en last minute beslutning om at se en musical, når man er i London og dermed tilføje ens storbyferie endnu en fed oplevelse.

God fornøjelse 🙂

Læs mere om London: