London er notorisk for sine mange pubber, der næsten kan findes på ethvert gadehjørne i byen. Her er en pint ikke bare en øl, men et fast ritual, hvor venner mødes, dagen ender og den gode stemning skyldes ned med malt og humle.

Med de mange muligheder er der dog også langt mellem snapsene, som derudover nemt bliver overfyldte og det kan være svære at få plads.

Her får du derfor 4 gode steder i London, hvor du med sikkerhed kan få en god øl, god stemning og gode chancer for en plads ved bordet.

Bedste London pub

1. The Blackfriar

På Queen Victoria Street ligger den ikoniske The Blackfriar.

Denne pub er helt unik og bærer tydeligt præg af tidligere at have huset et middelalderligt, dominikansk broderskab. Det originale interiør er bevaret, hvilket gør stedet et besøg værd i sig selv.

Pub-Blackfriar-London

Udefra ser pubben ikke ud af meget, og den kan let overses, hvis man ikke er opmærksom. Indenfor er der dog relativt meget plads og altid mange gæster. Derfor kan det være en god idé at bestille bord forud for dit besøg.

Pub london

Pubben har et godt udvalg af øl og varmt køkken, som dog lukker efter frokost (omkring kl 17).

Jeg kan især anbefale deres nachos og en velskænket Guiness, eksempelvis når du alligevel slår et smut forbi Tate Modern og efterfølgende skal køle ned med en pint.

Læs også: seværdigheder i London

2. The Lock Tavern

Er du forbi det travle Camden Market og finde gaver til familien, så bør du slå et smut forbi The Lock Tavern.

London bedste pubber

Betjeningen her er i top, øllen kold og maden god – perfekt hvis du er en smule træt ovenpå lidt god shopping. Her er der også godt med plads, da pubben har en stor overetage.

Der finder du desuden en hyggelig tagterrasse, så du kan nyde din øl i solen, når vejret er godt.

Personligt var jeg stor fan af deres traditionelle fish’n’chips, som jo næsten er obligatorisk med et besøg i byen. Den gode spilleliste var dog heller ikke af vejen, ligesom der generelt bare er en god stemning og ro på, i det ellers travle område.

Jeg har skrevet en e-bog, hvor jeg har samlet alle mine bedste rejsetips til London. Bogen er på engelsk, men den er let-læselig:

Bedste pubber london

Læs også: hvor skal man bo i London?

3. Mikkeller

Savner du Danmark, kan du selvfølgelig også slå et smut forbi Mikkeller. Ja, den danske ølbrygger har slået sig ned, i et af Londons hyggeligste områder – og han gør det rigtig godt.

Exmouth Market er fyldt med små og trendy pubber og restauranter, så atmosfæren summer af liv og festlig stemning omkring pubben.

London bar

Pubben er to etager med spartansk, nordisk interiør og højt til loftet. Det betyder, at der altid er plads til flere gæster, selvom disse ofte befinder sig udenfor, hvis vejret tillader det.

På min sidste tur til London, lå mit hotel ret tæt på området, og derfor fik jeg heldigvis nydt godt af Exmouth, som virkelig lever op til sit hype.

Især sidst på aftenen er gaden et besøg værd, og leder du efter god mad, kan jeg derudover anbefale pizzariaet Pizza Pilgrims der tilbyder helt særlige gourmet pizzaer til en fair pris.

Pubs London bar

4. The Craft Beer Co.

Er du craft beer entusiast, så skal du slå dine folder ved The Craft Beer co.

Baren har et usansynligt stort udvalg af forskellige øl, hvilket er en sjældenhed i London. Faktisk kan det være svært at opstøve andet end lagers (og Guinness), så min kæreste, der helst drikker IPA, var lykkelig for dette sted.

Betjenening er uformel og hyggelig, med bartendere der virkelig ved hvad de taler om. Smagsprøver er næsten obligatoriske, så du er sikker på, at finde den helt rigtige øl med deres vejledning.

Læs også: musicals i London

Der er masser plads i pubbens underetage, der dog må siges at have en helt anden vibe end barens stueetage. Til gengæld er der rimelige chancer for en plads i baren eller ved vinduet, hvor det samtidig er muligt at se lidt på livet i gaderne.

Bedste craft beer london

Jeg håber, at du kunne bruge denne guide til at finde din næste pint i London! Har du spørgsmål eller kommentarer er de velkomne nedenfor.

Læs også: pubber i det centrale London

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien