britisk pub mad Tag på en autentisk pub i London, hvor der serveres gode øl og fremragende, britisk pub-mad.

Mange danskere, der er på storbyferie har købt flybillet til & fra Gatwick Lufthavn. Hvis du ikke har været inde på Storbritannien.dk og læse om de mange muligheder for billig transport fra lufthavnen til London, har du højst sandsynligt købt togbilletten med Gatwick Express og skal derfor til & fra Victoria Station i det centrale London.

Eller måske bor du blot på et af de mange hoteller i London omkring Victoria Station og leder efter en god pub i området.

Jeg ved lige, hvor du skal tage hen!

The Jugged Hare

pub i london victoria Første gang jeg fik øjnene op for The Jugged Hare var på en storbyferie i London, hvor vi netop skulle tidligt op og afsted fra Victoria St mod Gatwick. Derfor havde vi booket et hotel tæt på Victoria Station (tak for tippet, Tobias), så vi bare kunne stå op og vandre direkte ind i toget. Aftenen før var vi dog på udkig efter et solidt britisk pub-måltid.

Sædvanligvis ville jeg tjekke Yelp for gode restauranter og pubs i nærheden, men faktisk var det The Jugged Hares ydre, der tiltrak mig og min kæreste & jeg blev hurtigt enige om, at der måtte vi ind.

pie i london Pubben er en af de mest behagelige jeg har besøgt i London (og jeg har efterhånden været på en del herreture til London) og samtidig er udvalget af øl glimrende.

Ligesom de fleste andre pubs i London er den ejet af et bryggeri, nemlig Fullers, der bl.a. producerer London Pride og ESB, som naturligvis også er at finde på fad.

Menuen er klassisk britisk og jeg må slå et slag for deres traditionelle hare-pie, som jeg nu har fået to gange uden at blive skuffet 😀

Så for at opsummere; hvis du alligevel er i Victoria området eller skal med toget til Gatwick, vil jeg anbefale at kigge ind forbi The Jugged Hare til en pint og en pie – det er SÅ meget bedre end den mad, der findes både på stationen og i selve Gatwick lufthavn.

Find åbningstider og menu eller book et bord online her: www.juggedharevictoria.co.uk

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien