Flybilletter til Storbritannien

Storbritannien.dk anbefaler: søg efter billige flybilletter online hos Expedia – klik her

Klik på linket herover, indtast din afgangslufthavn og destination, så får du overblikket over udvalget af flybilletter fra en lang række forskellige flyselskaber. Når du bruger Expedia er du sikker på, at du finder de billigste flybilletter.

Det er ganske nemt at bestille billige flybilletter til Storbritannien & der findes mange lufthavne fordelt over hele området. Der åbnes også stadig flere direkte ruter fra Danmark til lufthavne i Storbritannien. Der er naturligvis flest, der flyver til de store byer, hvorfor flybilletter til London, Manchester, Edinburgh og Glasgow som oftest er de billigste.

Prisen på flybilletter er dynamisk, hvilket betyder, at prisen stiger jo tættere du kommer på din afrejsedato. Det er dermed en god idé at booke sin flybillet i god tid, gerne 30-50 dage før afrejse, da man dér får den billigste pris.

Priserne på flybilletter til Storbritannien er generelt lave. London er en af de billigste destinationer fra både København, Billund og Aarhus. Det er ikke sjældent, at man kan finde flybilletter til London for helt ned til 100 kr. Hvis du planlægger en rejse til London, bør du dog vide, at du højst sandsynligt lander udenfor byen og at der er ekstra omkostninger for at komme ind til centrum.

Således ligger både Gatwick, Stansted og London Luton et stykke vej udenfor selve London. Når du har booket din flybillet til London kan du med fordel læse dette indlæg om transport fra lufthavnen til London.

Flybilletter til den næst-største britiske by, Manchester, er en anelse dyrere, men det er dog muligt at finde returbilletter til omkring 800 kr. Flyver du til Manchester er der ligeledes en kort togtur ind til centrum af den nordengelske storby. Læs her om transport fra Manchester lufthavn til centrum.

De 10 travleste lufthavne i Storbritannien

Herunder kan du se, hvilke lufthavne i Storbritannien, der har flest passagerer.

 1. London Heathrow
 2. London Gatwick
 3. Manchester
 4. London Stansted
 5. London Luton
 6. Edinburgh
 7. Birmingham
 8. Glasgow
 9. Bristol
 10. Newcastle

Kilde.

Lufthavne i Storbritannien

Dette kort viser de største lufthavne i Storbritannien og Irland.

fly til storbritannien

Planlæg din rejse 👇🏻

 • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
 • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
 • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
 • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
 • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien