Harry Potter udstilling i London – Stor guide til Harry Potter Studios & andre aktiviteter

harry potter londonJeg er selv stor fan af hele Harry Potter universet og har både læst bøgerne og set alle filmene mange gange.

Så det er med stor glæde, at jeg kan præsentere denne guide, der hjælper dig med at planlægge turen til Harry Potter studios i London – den store Harry Potter udstilling.

Jeg har fået rigtig mange emails fra rejsende, der skal til London og gerne vil besøge Harry Potter udstillingen. Spørgsmålene er mange:

 • Hvor ligger Harry Potter studios?
 • Hvad kan man se på den Harry Potter udstilling?
 • Er det et helt Harry Potter land?
 • Hvordan kommer man fra London til Harry Potter udstillingen?
 • Bør man booke hotel tæt på Harry Potter studios?
 • Er der nogen Harry Potter attraktioner i selve London?

I denne store guide til Harry Potter’s London vil jeg besvare disse spørgsmål og give gode råd til bl.a. køb af billetter hjemmefra.

Først vil jeg lige komme med en række facts om Harry Potter studios:

 • Det er en relativt dyr fornøjelse at besøge
 • Det er ikke beliggende i London, men derimod i Watford nord for London
 • Du skal købe billetter til Harry Potter studios på forhånd
 • Det er ikke et “tivoli”, men nærmere en form for interaktivt museum
 • Guiderne på stedet ved ALT om Harry Potter, så spørg dem endelig
 • Du får muligheden for at købe en ‘butterbeer’ (der på dansk bliver kaldt ingefærøl i bøgerne)

All right – læn dig tilbage & vær klar til at blive klogere på Harry Potter land 🙂

Du kan også gå direkte til booking af billetter inkl. transport fra det centrale London – klik her.

Harry Potter studios = Harry Potter udstilling & museum i London

harry potter studiosDen korrekte betegnelse er egentlig Harry Potter Warner Bros Studios, men for nemhedens skyld kalder vi den store Harry Potter udstilling for Harry Potter studios her på siden.

Her er tale om et stort ‘Harry Potter land‘, hvor man bl.a. kan komme ombord på det originale Hogwarts Express, gå ned af Diagon Alley (Diagonalstræde) og se bl.a. Storsalen og Dumbledore’s kontor fra Hogwarts.

Med andre ord – man får muligheden for at træde direkte ind i den fantastiske Harry Potter verden. Se bare, hvordan Diagonalstræde tager sig ud:

diagon alley harry potter

 

En tur til Harry Potter studios er således et must for alle Harry Potter fans, der rejser til London. Med moderne teknologi er det endda muligt at prøve en tur på et kosteskaft. Man flyver ganske vist ikke, men det føles næsten som om.

tryllestave harry potter londonMagien er overalt i Harry Potter studios og derfor er der naturligvis også en udstilling med de mest kendte troldmænds tryllestave – også dem på den mørke side, så man kan f.eks. se tryllestave, der har tilhørt Voldemort, Bellatrix Lestrange og Draco Malfoy.

Der er, naturligvis, også en kæmpe souvenir-butik, hvor man kan købe alt fra multismagsbønner til Gryffindor halstørklæder og meget, meget mere!

Transport fra London til Harry Potter Studios

Studierne ligger dog ikke i selve London, så man skal have styr på transporten fra London til Harry Potter studios, der er beliggende i Watford – ca midtvejs mellem London og Luton.

Se placeringen på kort herunder:

Men hvordan kommer man så fra London til Watford? Det kan man med tog og så skal man videre med en shuttle-bus til selve Harry Potter studios.

Der er dog et nemmere alternativ – nemlig at købe billetter til Harry Potter studios, hvor transport fra London til studierne er inkluderet i prisen.

Køb billetter til Harry Potter studios inkl. transport

transport london til harry potter studios

Først og fremmest: man skal købe billetter til Harry Potter studios hjemmefra. De bliver nemlig altid udsolgt (sådan har det i hvert fald været lige fra åbningen og til dags dato), så det er med at få købt billetterne i så god tid som muligt.

Storbritannien.dk anbefaler:

Jeg har fundet specielle billetter til Harry Potter Studios, der inkluderer bustransport fra King’s Cross i det centrale/nordlige London.

Dér får man nemlig gratis transport fra det centrale London direkte til studierne i Watford inkluderet i prisen.

Det er ganske enkelt langt nemmere end at skulle først med tog til Watford og derefter med shuttle bus til studierne.

Se mere om & køb billetterne inkl. transport hos Get Your Guide her.

Get Your Guide er lidt ala Momondo-for-attraktioner – de samler billetter til seværdigheder og diverse udflugter fra forskellige udbydere, så man dér kan få et godt overblik og købe sine billetter. Fordelen ved Get Your Guide er bl.a. også, at man kan læse anmeldelser fra tidligere kunder, så man ved at man får en god oplevelse.

Hvor kører bussen fra i London?

Den kører bl.a. fra Stop T ved King’s Cross St Pancras, der er ekstremt nem at komme til fra hele London – King’s Cross St Pancras er et knudepunkt i byen, og så er den jo også kendt fra Harry Potter filmene 😉

Se placeringen på kort her:

Du kan også vælge at stå på bussen ved Paddington Station, hvis det er mere bekvemt – jeg ved, at mange danskere bor på hoteller i nærheden af Paddington. Bussen kører fra King’s Cross kl 9:15 og Paddington 9:30. Det kan du læse mere om inde på billet-siden.

Med en billet inkl transport er der således ingen grund til at booke sig ind på noget hotel i nærheden af studierne eller tænke mere over transporten fra London. Det er der sørger for med en & samme billet.

På den måde bliver det nemt at besøge Harry Potter studios og se frem til den gode oplevelse.

Få et indtryk af turen rundt i studierne i min video herunder, men husk at få booket billetter til jeres egen tur i god tid:

Vil du selv planlægge transporten til Harry Potter studios?

Det er naturligvis også en mulighed selv at planlægge besøget, hvor du selv tager tog til Watford Junction og derfra tage en shuttle-bus til studierne.

Hvis du selv vil planlægge dit besøg i Harry Potter studios skal du gøre følgende:

 • Køb billetter hjemmefra på wbstudiotour.co.uk
 • Tag toget fra Euston Station nordpå til Watford Junction Station. Det hurtigste tog (i retning mod Birmingham New Street) opereres af London Midland og turen tager ca 15-20 minutter. London Overground kører også til Watford Junction, men så tager turen ca 50 minutter, da dette tog stopper på flere stationer.
 • Billetter til toget kan enten købes hjemmefra hos Train Genius, men det er langt smartere for hele din rejse, hvis du køber enten Visitor Oyster Card eller Travelcard, der kan bruges til al offentlig transport i London. Begge kort kan også bruges på denne rejse. Kortene skal købes hjemmefra hos VisitBritain.
  Link til Visitor Oyster Card her (et rejsekort, hvor man sparer 50% på rejser med offentlig transport i forhold til at købe enkeltbilletter)Prisen for turen fra Euston til Watford Junction med Visitor Oyster Card er 5 pund (8.10 hvis du rejser i peak times)Link til Travelcard her (Travelcard giver ‘gratis’ ubegrænset rejse med offentlig transport i London). Vær opmærksom på, at Watford Junction er i Zone 6, hvis du køber Travelcard.
 • Fra Watford Junction kører der en shuttle-bus til Harry Potter studios. Denne bus koster 2.50 pund pr person og kører ca hvert 15. og 20. minut. Husk kontanter til shuttle-bussen.

Prisen for en voksen, der selv køber en all inclusive billet direkte fra Wbstudiotour.co.uk inklusiv togtransporten til Watford Junction & shuttle-bus hen til Harry Potter studios er således ca 70 pund.

Billet: 48.95
Tog tur/retur: 16.2 (i peak times)
Shuttle-bus tur/retur: 5
I alt: 70.15 pund

Derfor anbefaler jeg at købe billetter til Harry Potter studios online, hvor transporten fra Central London er inkluderet i prisen og man ikke selv skal sørge for at komme til Watford.

Valget er dog dit og jeg ønsker dig en rigtig god tur til det magiske Harry Potter land 🙂

Ofte stillede spørgsmål

Dette indlæg er en af de mest læste her på Storbritannien.dk og jeg får ofte email med spørgsmål om turen til Harry Potter Studios i London. Herunder besvarer jeg de fire mest stillede spørgsmål.

Hvor ligger Harry Potter Studios i London?

Navnet snyder faktisk lidt, da studierne er beliggende lidt udenfor Watford ca en times kørsel nord for London. Den præcise adresse på studierne er:

 • Warner Bros. Studio Tour London
 • Studio Tour Drive
 • Leavesden WD25 7LR

Hvad koster billetter til Harry Potter Studios?

Der er flere typer af billetter til den populære attraktion. Du kan vælge at købe en billet, der kun inkluderer indgang, der koster 47 pund. En anden (populær) løsning er at købe en billet, der giver adgang til studierne og inkluderer bustransport fra centrum af London. Denne billettype koster fra 700 kr – køb billetterne her.

Kan man købe souvenirs og mad?

Ja, der er flere små cafeer i Harry Potter Studios. Faktisk er der midtvejs i “turen” en café, der sælger Harry Potter inspireret mad og drikke. Dér kan man bl.a. købe ingefærøl kendt fra Harry Potter universet.

Til sidst kommer man igennem en enorm souvenirbutik, hvor man kan købe alskens merchandise og naturligvis også tryllestave.

Der er også bagageopbevaring tilgængelig.

Er det turen og pengene værd?

Det korte svar må være: ja, uden tvivl. Hvis du bare er en smule betaget af Harry Potter Universet, så er der ingen tvivl om, at du vil elske at besøge Harry Potter Studios i London. Studierne er virkelig bygget flot op og det er ikke uden grund, at så mange danskere hver dag besøger Harry Potter Studios.

Flere Harry Potter aktiviteter i London

Hvis en tur til Harry Potter studios ikke er nok eller I foretrækker at blive inde i selve London, så er der stadig mange aktiviteter at give sig i kast med.

Herunder tager vi et kig på, hvilke Harry Potter relaterede aktiviteter, der kan laves i den engelske hovedstad.

Harry Potter bustur i London

harry potter bustur londonTag på en sightseeing-bustur i London, der adskiller sig fra de klassiske busture ved at fokusere på Harry Potter relaterede seværdigheder. På denne kommer man bl.a. forbi:

 • Indgangen til Ministeriet for Magi (brugt i Harry Potter og Føniksordenen)
 • Perron 9¾ på King’s Cross station, hvor man selv kan prøve at “skubbe sig gennem muren”
 • Det hus, der blev brugt som Føniksordenens hovedkvarter (ses dog kun udefra)
 • Bygningen der blev brugt som Gringotts banken

Busturen tager knap 3 timer og koster 27 pund for voksne (over 13 år) og 20 pund for børn.

Her er tale om en god måde at få set en masse af London på, men med fokus på Harry Potter seværdigheder. Du booker billetter hjemmefra hos VisitBritain her.

Harry Potter gåtur i London

millenium bridge londonHvis man ikke vil ombord på en bus, så er der faktisk også en decideret Harry Potter gåtur i London, som også er billigere end busturen. På gåturen ser man bl.a. følgende steder:

Denne gåtur kan man i princippet selv planlægge (eller tage på bådtur i London og sejle under Millenium Bridge), men fordelen ved at booke billet til turen er naturligvis, at der er en guide med, som kan fortælle en masse om de seværdigheder man besøger.

Se mere om, hvilke steder, der besøges og bestil billetter hos VisitBritain her. 

Drik ‘ingefærøl’ på pub

butterbeer harry potter londonEn pub i det centrale London sælger faktisk den velkendte drik fra ‘De Tre Koste’, hvis du har fået nok af de klassiske britiske øl eller blot vil slappe af med en drik kendt fra Harry Potter universet.

 • Husk at ingefærøl hedder butterbeer på engelsk, når du skal bestille din drink 😉

Pubben eller baren, som det egentlig er, er en del af The Social Eating House, som er beliggende i Soho – Londons mest pulserende område lige syd for den velkendte Oxford Street.

Så hvis du har fået nok af shopping og trænger til et lille skud Harry Potter i Central London, så tag forbi Social Eating House og find baren The Blind Pig på første sal.

Dér kan du bestille en butterbeer og drømme dig væk til Harry Potters yndlingspub i Hogsmead, De Tre Koste.

Stedets adresse er 58 Poland Street.

Jeg håber, at du kunne bruge denne store guide til Harry Potter’s London og nu er klar til at opleve magien i den engelske hovedstad.

Herunder har jeg samlet en række indlæg om London, som du måske får brug for på din tur:

80 tanker om “Harry Potter udstilling i London – Stor guide til Harry Potter Studios & andre aktiviteter

 1. Signe

  Hej.
  Jeg skal her til august forbi Edinburgh, Dublin og London. Jeg er kæmpe Harry Potter fan, så skal selfølgelig på ovennævnte tur. Jeg kan se at man også kan købe billet på londonbilletter.dk, så mit spørgsmål er om det er dyrere end visitbritain?

  Hilsen Signe

 2. Kirsten Lillian Seistrup

  Hej
  Jeg er ved at planlægge en tur til London med mit barnebarn, hans konfirmationsgave😊. Det er først i maj 2017 vi skal afsted. Ved du hvornår jeg vil kunne bestille billetter til Herry Potter med transport. Det ser ud til det kun er December med jeg kan bestille. Vil gerne sikre mig billet inden jeg bestiller turen. På forhånd tak.
  Med venlig hilsen Kirsten Seistrup

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Kirsten

   Lyder som en rigtig god konfirmationsgave! Jeg ved ærlig talt ikke, hvor tidligt du vil kunne købe billetter til Harry Potter Studios, men et forsigtigt bud er, at du i hvert fald kan, når vi er inde i det nye år. Uanset hvad, så vil der næppe være udsolgt, hvis I køber billetterne i f.eks. januar måned.

   Håber I finder ud af det og får en god tur til London & Harry Potter Studios.

 3. Rikke

  Hejsa….

  Jeg er ved at bestille billetterne nu til at komme ind, men vil lige høre om hvis man køber et London Pas om det ikke er en del af det?

  Vh
  Rikke

 4. Maria

  Hej 😀

  Jeg tænker på at tage til Harry Potter Studios tur med min lillebror her snart..
  Men jeg er i tvivl..
  Vi skal kun på en endags tur og vi vil gerne nå at kunne se det hele og ikke stresse. så mit spørgsmål lyder – er det bedre for os at købe billetter som ikke har bustransport med i prisen og selv finde vej dertil fra London Luton. eller hvad 😀 har hørt fra nogle at de ikke føler de når at se nok når de skal med bussen tilbage.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Maria

   Hmm, ja når I kommer direkte fra Luton lufthavn og kun skal være derovre 1 dag, så vil det ikke give mening at tage turen ned til London først, da Harry Potter Studios ved Watford faktisk ligger tættere på Luton end London 🙂

 5. Anja Eldrup

  Jeg har booket billetter på visit britain. Jeg har imidlertid ikke modtaget nogen billetter. Kune en bekræftelse på at jeg har bestilt dem. Kommer de pr post eller hvordan får vi fat i billetterne.
  Mvh Anja

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Anja

   Hvor længe siden er det, du bookede? Der går lige et par dage før man modtager sine billetter. Se følgende info, som også står inde på siden:
   Once you have placed an order, if your preferred date and time are available you will receive a confirmation from Golden Tours within two working days.

   Bookings remain in “request” status until you receive a confirmation. Please be aware that due to high demand you may be contacted with an alternative date and time for your visit if we are unable to accomodate your original request.

 6. Lars Duus

  Hej Kristoffer

  Kan man få opbevaret sin kuffert hos Herry Potter studios, mens man er på besøg?
  Planlægger at tage turen på vej hjem fra vores London tur.

 7. Ida

  Hej
  Jeg skal snart konfirmeres og i gave af mine forældre, får jeg en tur til london med dem. Og vi skal snart planlægge turen så derfor er jeg mega glad for al den information som jeg kan bruge!!!
  Ida❤️

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Ida

   Mange tak for din kommentar – jeg er glad for, at du kunne bruge guiden her.

   Håber at du får en god konfirmationsfest og en god tur til London & Harry Potters London 😉

 8. Line

  Hej Kristoffer
  Jeg vil høre, hvor lang tid har man i Harry Potter studios? Når nu det er en bustur tur/retur. Og er det nok tid til at nå det hele uden at få stress over tiden?
  Vh. Line

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Line

   Det står faktisk inde på hjemmesiden som jeg linker til, hvis du klikker på ‘More Info’ og scroller lidt ned 🙂 Man har 3,5 time i selve Harry Potter Studios, hvilket er rigeligt til at se det hele.

   God tur 🙂

 9. Freja Kristiansen

  Hej

  Ved du om man kan købe og bruge interaktive tryllestave som virker i butiksvinduerne ? som i Harry Potter World i USA…

  Mvh Freja

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Cecilie

   Billetterne til Harry Potter Studios købt hos VisitBritain (via linket i artiklen her) giver både transport til studierne og retur til Victoria Station i London. Så det er klart den nemmeste måde at komme til Harry Potter Studios i London på.

   God tur.

 10. Marlene

  Hej Kristoffer.

  Ved du om der findes en butik i London Centrum hvor man kan købe Harry Potter merchandise/kostumer?

  Mvh Marlene

 11. Lone

  Vi har fået billetter i gave til min datter, men der er ikke transport med. Hvordan booker vi bussen fra london til studierne ?

 12. Betina Flammild

  Hej Kristoffer

  Jeg er ved at bestille billetter ved Visit Britain, og der står der at det tager 2 timer at køre derud, kan det passe når der ikke er længere?

  Mvh Betina

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Betina

   De 2 timer er, når trafikken i London er værst. Ofte vil turen fra London til Harry Potter Studios tage under 1 time, men jeg tror at de har skrevet det for at “dække sig ind”, hvis trafikken er slem – som den af og til kan være i London.

 13. Anja Tegen

  Hej Kristoffer.

  Jeg må lige høre dig ad også om den der bustur. Nu har jeg købt billetter hos visit britain til Harry Potter Studio. Men kan se at der på busturen/sightseeingen kan ses ting der ikke er ude i det andet – så er busturen lidt nødvendig for at få set det hele??? 🙂

  Og når jeg nu har købt de der pakker til HP Studio med transport som du anbefaler – der skrev jeg 26.6.2017 – skal man så bare tage derud den dag på et vilkårligt tidspunkt?? Eller skal man booke en tid på selve den dag billetterne er købt til??

  Har du erfaringer med det HP teaterstykke der er i London baseret på den bog der kom sidste år??

  Kh
  Anja

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Anja

   Ja, altså – Harry Potter Studios er en dedikeret Harry Potter “park/udstilling”. På busturen inde i selve London kører man rundt og ser nogen af de steder, hvor Harry Potter filmene er blevet optaget. Så ja, hvis man skal have alt Harry Potter relateret med på sin tur til London, så skal man tage begge dele…

   Når man køber billetter til Harry Potter Studios hos VisitBritain, så angiver man også, hvilket tidspunkt man gerne vil tage bussen. Når man vælger dato kommer der en ny boks med ‘Preferred time’ frem. Den står automatisk på kl 08:00, så hvis du ikke har ændret på den (man kan vælge afgangstider frem til kl 15:00), så har I nok afgangstid fra London kl 08. Dette burde også fremgå af den email du har fået tilsendt.

   Nej, jeg har desværre ikke været inde at se showet.

 14. Frederikke

  Kære Kristoffer
  Jeg har brug for lidt hjælp. Jeg har bestilt biletter til Herry Potter World i London i juni måned i år.

  De er gået igennem og jeg har betalt.
  Men i mellemtiden er jeg blevet forhindret, og vil gerne rykke besøget til en anden dato.
  Kan det lade sig gøre og kan du evt. hjælpe mig med det????
  Frederikke

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Frederikke

   Jeg har ikke erfaring med det, så jeg kan ikke umiddelbart være behjælpelig dér. Jeg ville skrive en mail til arrangøren og høre – der er trods alt lang tid til juni, så mon ikke I får lov at rykke jeres besøg i Harry Potter Studios til en anden dato 🙂

 15. Anne Felding

  Hejsa
  Sikke en super site der bare guider perfekt 👍
  Gælder billetterne til Harry Potter studios bare i een dag eller kan man købe “to dages pas” ? Kan man ikke sagtens bruge flere dage i studierne?
  Mvh Anne

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Anne

   Man køber kun til 1 besøg (altså 1 dag). Jeg har endnu ikke hørt om nogen, der syntes at 2 dage derude havde været bedre end en enkelt. Så jeg ville helt bestemt sige, at I godt kan nøjes med at købe billet til Harry Potter Studios en enkelt dag.

   God tur 🙂

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Jeanette

   Der er typisk altid udsolgt af billetter til Harry Potter Studios, så der vil ikke være dage med færre besøgende. Dog er der et max antal billetter til salg pr dag, så der er aldrig fuldstændig over-crowdet som f.eks. i Disney Land osv.

   Så det gælder altså blot om at få købt billetter hjemmefra til den dag det passer jer bedst 🙂

   Rigtig god tur til London og Harry Potter Studios.

 16. Clara Hansen

  Hejsa

  Ville vide om alt det du skriver om altså Dumbledores kontor, diagonalstrædet, storsalen som har skrevet om det alt sammen er originalt altså om det er præcis der de har filmet det?

  Hilsen Clara Hansen

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Clara

   Ja, det er så originalt som det overhovedet kan blive – det er de kulisser, som blev brugt da Harry Potter filmene blev optaget. Så en tur i Harry Potter Studios London er det tætteste man kommer på at være en del af Harry Potter universet.

 17. Gitte Haar

  Hej. Vi har billetter til kl 15 og glæder os vildt. Giver det mening at tage derud om formiddagen eller får vi først adgang t det hele fra kl 15. Vi er i bil så transport er ikke et issue.
  Mvhgitte🙋🏼

 18. Michelle

  Hej Kristoffer.
  Ved du om man kan købe billetter på dagen ved indgangen? ??
  Jeg står desperat og mangler 2 billetter, og har søgt næste alt på nette, men udsolgt…… -har du evt nogle sider jeg kunne prøve, mangler billetter til ugen 29. (18-30 juli ) det er lige med hvilken dag ! Håber du kan hjælpe !!!!!!!!!!!🙏🏼

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Michelle

   Beklager, men hvis der er udsolgt, så er der udsolgt. Harry Potter Studios er en af Storbritanniens mest besøgte attraktioner, så den bliver (desværre) udsolgt i god tid – særligt i sommerperioden, hvor mange rejser til London.

   Håber I får en god tur til London trods alt – og måske får besøgt nogen af de mange Harry Potter seværdigheder inde i selve London.

 19. Vicki

  Hej Kristoffer.
  Min datter og jeg rejser til London i næste uge og har i den forbindelse købt billetter til Harry Potter studios. Vi kunne kun få billetter til den dag, hvor vi skal hjem. Ved du om det er muligt at få opbevaret sin bagage, så vi kan tage direkte til Luton bagefter?
  Vi har en tidlig tur og skal først flyve hjem om eftermiddagen.
  På forhånd tak.
  VH Vicki

 20. Jeppe H

  Hej Kristoffer,
  Hvis man vælger busturen t/r til Harry Potter studios, ligger tidspunktet for hjemturen så fast, eller har man mulighed for at tage en senere bus retur?
  Mvh
  Jeppe

 21. Wicki

  Hejsa
  Først tusind tak for en rigtig fin beskrivelse
  Vi er 2 mødre der vil afsted med vores døtre
  Det bliver i slutningen af januar…
  Foregår det hele indendørs i Studiet ? Eller skal vi være forberedt på at skulle tilbringe noget af tiden udendørs ?
  På forhånd tak
  Wicki

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Jep, der er både en Starbucks og to af deres egne cafeer i Harry Potter Studios, så der er masser af muligheder for at spise og drikke. Man må dog også gerne medbringe mad selv, hvis det skulle være 🙂

   God tur til Harry Potters London 😀

 22. Bettina

  Hej😊
  Jeg vil gerne planlægge en tur alene til HP Studios med returbus fra London som beskrevet samt busturen hvor man kan se HP seværdigheder som perronen osv. der bliver beskrevet her. Er det tids nok og bestille i januar hvis jeg vil afsted i januar? Jeg tænker også lidt ift. og sikre mig og bestille billige flybilletter FØR jeg bestiller HP.-billetter. Mange tak for en god artikel! 😊

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Bettina

   Jeg anbefaler altid at booke billetterne til Harry Potter Studios i så god tid som muligt – de kan ikke købes på dagen og som oftest er de udsolgt i flere uger op til. Jeg har lige tjekket ledigheden i januar og kan se, at der er ledige billetter på alle dage mellem 7. og 28. januar.

   Du kan selv tjekke op på ledigheden ved at lægge billetter i kurven inde hos VisitBritain her: https://storbritannien.dk/link/harry-potter-studios

   Så hvis jeg var dig ville jeg få bestilt flybilletterne og så med det samme derefter købe billetter til Harry Potter Studios 🙂

 23. Camilla Jensby

  Hej er der nogen der ved om man kan få en dansk turguid ?? Jeg har en datter på 10 jeg påtænker at tage med hende og jeg har set alle filmene mange gange sammen men hun har brug for dansk turguid hvis hun skal få så meget med som muligt

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Camilla

   Det er desværre ikke muligt. Man kan godt booke en speciel guidet tur, men det er en englænder, der er guide. Det er denne tur: https://www.getyourguide.dk/london-l57/warner-bros-studio-tur-i-london-bag-om-harry-potter-t63735/

   Jeg tror dog ikke det er noget problem – det er jo meget en ‘gå-rundt-og-se’ oplevelse og jeg ved, at rigtig rigtig mange danske familier med børn har besøgt Harry Potter Studios i London og har haft en helt fantastisk tur.

   Så jeg håber at I vil overveje at tage turen alligevel.

 24. Louise

  Hejsa

  Kigger på billetter inkl. transport som du anbefaler (og via link fra dig).
  Er det tidspunkt man vælger lig med adgang til studiet eller afgang fra victoria?
  Og hvor lang er køreturen?
  Håber på hurtigt svar, da jeg er ved at booke….
  Louise

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Louise

   Hvis du kigger under fanen ‘Operational Information’ så er der et skema med afgangstider m.m., hvor du kan se det hele 🙂

   God tur til Harry Potter Studios og London.

 25. Anja

  Jeg skal til london i oktober med mine 3 børn. Jeg har løbt familie billet og har fået bekræftigelse.
  Jeg kunne ikke bestille inkl. Transport, i hvert fad virkede det ikke som en mulighed. På billetten står der kl. 10.30, så skal vi være der kl. 10.00 (til indtjek), som jeg forstår det.
  Men det er uden transport ikke? Når ikke det fremgår tydeligt af billetten.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Anja

   Ja, jeg går ud fra, at du så har købt billet direkte på Harry Potter Studios hjemmeside? Så er det ikke inklusiv transport.

   De Harry Potter Studios billetter jeg anbefaler her i guiden bliver udbudt af et andet firma i London, der så har samarbejde med Harry Potter Studios og derfor kan kombinere transport med billetter.

   Så ja, jeres billetter er uden transport, hvis de er købt direkte på HP Studios hjemmeside.

 26. Peter

  Hej Kristoffer

  Super spændende artikel.

  Millenium Footbridge er altså vild, og den virker ikke mindre imponerede, når man går henover den i virkeligheden 🙂

  1. kirstine

   Hej!

   Jeg skal i Harry Poter studiet med mine 3 børn (7,10 og 13). Bør jeg købe almindelige billetter eller “The complete studio tour package?

   På forhånd tak! 🙂

   1. Kristoffer Føns Forfatter

    Hej Kirstine

    Det kommer helt an på, hvor mange penge I er villige til at bruge på jeres besøg. Der er vist ingen tvivl om, at den store tur giver en ‘større’ oplevelse, men det er så også i forvejen ikke billigt at tage til Harry Potter Studios… Så det er ganske enkelt op til budgettet og hvor stor en Harry Potter fan man er 😀

 27. Christina

  Hejsa.. 😊
  Kunne rigtig godt tænke mig atvide en ting – selvom harry potter er fantastisk, er det desværre det mest modbydelige dyr med, slangen.. Har hørt lidt rygter om der skulle være en rigtig derinde? Og hvordan og hvorledes i forhold til billeder / skulpturer af slanger?
  Er bund hysterisk omkring dem nemlig.. 😊
  På forhånd tak 😊

 28. Benthe Holgersen

  Hej Kristoffer

  Tak for god information her på siden.

  Vores barnebarn på 8 år ønsker sig en tur til “Harry Potter – land”. Jeg kan se i tråden her at det ofte er børn/unge i konfirmationsalderen.

  Barnebarnet har set nogle af Harry Potter filmene samme med sin mor og jeg er lige begyndt at læse den første bog højt for hende.

  Jeg selv har aldrig læst/set Harry Potter.

  Er barnebarnet for lille/ung til at få det fulde udbytte af besøget i Harry Potter Studios.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Benthe

   Ja, nu er jeg jo selv blevet 26, men er fortsat stor Harry Potter fan 😀 Jeg tror, at 8 år er en glimrende alder til at besøge Harry Potter Studios, så jeg synes helt sikkert, at I skal booke billetten til London.

 29. Julia

  Hej.
  Jeg skal til London d. 28. december til d. 6. januar og ville enormt gerne på Harry Potter museet, men det ser ud til at de enten har udsolgt alle de dage eller at der er lukket? Ved du noget om det? Er vi bare ude i alt for dårlig tid?

  Håber du kan hjælpe!

 30. Kickie

  Hej. Jeg har netop købt billetter via. getyourguide til 2021kr, men går så ind på den officelle hjemmeside og ser er der er udsolgt. Kan jeg risikere at have betalt for noget, og så ikke komme ind? Mvh. Kickie

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Kickie

   Nej, fordelen ved billetterne hos GYG er netop, at de bliver købt med transport inkluderet – det er således et ‘tour-firma’, der har købt en stak billetter og så udbyder dem sammen med transport. Så du kan roligt glæde dig til at se Harry Potter Studios i London 🙂

 31. Karina

  Hej – jeg har netop besøgt GYG og kan umiddelbart ikke læse noget om hjemtransporten. Er den også inkluderet i prisen, eller skal man selv komme retur til London?
  Mvh Karina

 32. Thuri Daugaard

  Hejsa. Når man booker billetter til Harry Potter studies, skal man også vælge et tidspunkt til tour. Hvad er det for en tour, ved du det? Eller betyder det, at man kun kan få adgang til studierne fra det tidspunkt?

 33. Sabina Lysdal

  hej Kristoffer.
  Super god hjemmeside du har. jeg har kigget meget på den og fundet inspiration.

  Vi er en familie på 4 ( 2 voksne og børn på 10 og 11 år) som overvejer at tage til London til April. formålet er HP studies. Da min mand og jeg tidligere har besøgt London tager vi kun en enkelt overnatning. Vi ankommer tidligt om morgenen og tager hjem dagen efter ved 16 tiden. foruden HP studio skal vi også lidt rundt i byen og se bla. Big ben. vi tænker at bo i Paddington området. vi flyver til og fra heathrow.

  Mit spørgsmål er om det kan betale sig at blive hentet i lufthavnen og kørt direkte til HP studio. I følge hjemme siden så kan vi få en familie indgang til 150 pund. også selv tage med transport til Paddington når vi er færdige med HP. så burde vi jo også kunne tjekke ind på hotellet, eller er det bedre at tage fra lufthavnen og direkte London og opleve lidt også tage til HP senere den dag eller næste dag.

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Sabina

   Rigtig god idé. Hotellerne i London er jo tit godt fyldte, så det er 50/50 om man kan checke ind tidligt, så jeg synes det er en god idé, hvis I tager direkte i Harry Potter Studios og “bruger” den spildtid, der ellers kunne være.

   Fra Harry Potter Studios kan I så tage shuttle-bussen til Watford Junction og så med tog ned til London.

 34. Mette Skovgaard

  Hej
  Vi skal til Harry Potter studie i morgen. Vi er først derude omkring kl 17. Kan man spise aftensmad derude?
  Mvh
  Mette

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Mette

   Nu fik jeg ikke lige svaret på dit spørgsmål inden I tog afsted, men hvis andre læser med: ja, der er cafeteria (flere steder faktisk) ude i Harry Potter Studios.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.