Opdateret 2021: pga corona har jeg valgt at tage e-bogen ned og i stedet skrive en helt ny bog, der er 100% opdateret og klar til “London efter corona”. Følg med på Rejsekris’ Facebook-side her og få besked, når den er klar.

Efter at have skrevet om rejser til London siden 2013 og hjulpet mere end 100.00 danskere med at finde hotel, flybilletter & seværdigheder i London, har jeg nu skrevet en e-bog med mine bedste anbefalinger til London. Du kan hente denne e-bog ganske gratis her.

I bogen får du tips til at planlægge den perfekte storbyferie i London og samtidig spare penge ved f.eks. at købe billetter til de populære seværdigheder i London hjemmefra.

Få e-bogen ‘De 7 bedste oplevelser i London’

Denne e-bog er en samling af mine bedste tips til oplevelser & seværdigheder i London. Til glæde og gavn for de mange tusinde danskere, der årligt rejser de knap 2 timer i fly vestpå og besøger, hvad jeg kalder, verdens bedste storby. Når du henter bogen tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev.

I e-bogen kan du læse mine anbefalinger til, hvad du bør opleve på en storbyferie i London. I de tilfælde, hvor et besøg koster penge giver jeg dig et direkte link til VisitBritain, hvor du kan bestille sikkert online hjemmefra. Klik på linket i e-bogen, så åbner det automatisk i din browser. 

Jeg håber, du kan bruge min anbefalinger af seværdighederne i London og at du får en god tur til den engelske hovedstad.

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.