Gratis e-bog: De 7 bedste oplevelser & seværdigheder i London

London bog

Efter at have skrevet om rejser til London siden 2013 og hjulpet mere end 100.00 danskere med at finde hotel, flybilletter & seværdigheder i London, har jeg nu skrevet en e-bog med mine bedste anbefalinger til London. Du kan hente denne e-bog ganske gratis her.

I bogen får du tips til at planlægge den perfekte storbyferie i London og samtidig spare penge ved f.eks. at købe billetter til de populære seværdigheder i London hjemmefra.

Få e-bogen ‘De 7 bedste oplevelser i London’

Denne e-bog er en samling af mine bedste tips til oplevelser & seværdigheder i London. Til glæde og gavn for de mange tusinde danskere, der årligt rejser de knap 2 timer i fly vestpå og besøger, hvad jeg kalder, verdens bedste storby. Når du henter bogen tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev.

I e-bogen kan du læse mine anbefalinger til, hvad du bør opleve på en storbyferie i London. I de tilfælde, hvor et besøg koster penge giver jeg dig et direkte link til VisitBritain, hvor du kan bestille sikkert online hjemmefra. Klik på linket i e-bogen, så åbner det automatisk i din browser. 

Jeg håber, du kan bruge min anbefalinger af seværdighederne i London og at du får en god tur til den engelske hovedstad.

22 tanker om “Gratis e-bog: De 7 bedste oplevelser & seværdigheder i London

 1. Birthe

  kære Kristoffer

  1000 tak for e-bogen, med rigtig mange gode fif og anbefalinger. Jeg påtænker at tag til London med min 16 årige søn.(i uge 7) Men kun i 3 dg. Kan du anbefale et godt centralt sted hvor vi kan få 2 overnatninger inkl. breakfast (Til en rimelig pris.) Har læst at du anbefaler at vi tager toget fra Gatwick lufthavn? Du skriver også et eller andet med et kort, der giver adgang til flere af dine nævnte seværdigheder. Bør vi stadig bestille sådanne kort, selvom vi kun har to døgn i London.?

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Birthe

   Det var så lidt 🙂

   Ja, jeg anbefaler ofte dette hotel i London: https://storbritannien.dk/link/caesar-hotel.php

   Se evt hele min guide til hotel & ferielejligheder i London her: https://storbritannien.dk/hotel-ferielejlighed-london/

   Ja, I kan med fordel købe et London Pass til jeres tur. Man kan vælge fra 1-6 dage. Så kan I give den god gas med at se seværdigheder i London. Kortet kan købes her: https://www.visitbritainshop.com/world/the-london-sightseeing-pass/

 2. Birgitte Hess

  Hej Kristoffer, jeg har netop bestilt din e-bog. Det er da fantastisk, at du yder denne service. Jeg skal til London om et par uger og da jeg aldrig har været der, er jeg temmelig spændt på det hele.
  Jeg skal selv bo på The Caesar, som du anbefaler, det glæder mig til.
  Jeg har bestilt Oyster card hjemmefra, så det skulle være i orden.
  Jeg skal flyve til Luton, det er vist noget skidt, mht. til at komme til London. Kan man købe en returbillet med det samme på toget, for jeg skal ret tidligt retur til DK søndag morgen? Kan denne billet bestilles hjemmefra, jeg har kigget på en togplan på nettet?
  Mange hilsener Birgitte

   1. Birgitte Hess

    Hej Kristoffer, Mange tak for hurtigt svar 🙂

    Kan man i øvrigt købe en åben returbillet i lufthavnen i Luton? Så man ikke skal nå et bestemt tog….

    Det er mere fordi, jeg er lidt nervøs for, at der skal gå et eller andet galt med onlinekøbet.

    Så kan jeg bedst lide, hvis jeg kunne købe den i lufthavnen, når vi lander.

    Mange hilsener Birgitte

 3. Birgitte Hess

  Hej Kristoffer, jeg er ked af, at jeg bliver ved med at spørge…..men jeg har fået at vide, at det er både smart og biligt at købe togbilletter online.

  På VisitBritain kan jeg bestille billetter (return) og jeg skal blot oplyse min rejsedag. Betyder det at billetten kun gælder den ene dag? Meningen er jo, at jeg vil have en togbillet, som kan bruges fra Luton til London den 4/5 og retur fra London til Luton den 8/5.

  Hvordan gør jeg dette?

  Eller må jeg ty til at købe billetterne fysisk i lufthavnen i Luton?

  Tak for din tålmodighed!

  Mange hilsener Birgitte

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Birgitte

   Det er uden tvivl bedst at købe billetten online hjemmefra. Hvis du køber den hos VisitBritain på linket herover, så skal du rigtigt nok indtaste hvilken dag du rejser ind mod London på. Derefter gælder returbilletten så de næste 30 dage. Det står faktisk også inde hos VisitBritain 😀

   1. Birgitte Hess

    Tusind tak, Kristoffer. Jeg har læst det, som om man kunne bestille billetterne indtil 30 dage før afrejse.

 4. Pia S. Laursen

  Tak for ebogen!
  Vi skal til London slutningen af uge 42 til midt i uge 43 – er “højsæsonen” ikke ovre på det tidspunkt? Bør vi forvente lange køer? Vi er ikke meget for at pre-booke f.eks. London Eye, hvis nu det er dårligt vejr (skyet og regnfuldt, der er sandsynlig i oktober)

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Pia

   Hmm, jo sommersæsonen er i hvert fald ovre. Der er dog altid mange turister i London, så der vil uden tvivl være kø.

   Jeg vil virkelig anbefale at booke hjemmefra for at undgå køen, der kan være lidt af en dræber. Jeg googlede lige ‘london eye cloudy day’ og det ser ud til, at besøgende har haft en glimrende udsigt også på skyede dage, så jeg tror ikke, at det gør så meget. Men det er naturligvis nok sjovere på en dag med høj sol 🙂

 5. Jannie

  Hej Kristoffer
  Har du et bud på, hvor vi køber Travelcards ved ankomst til Gatwick, som er gældende til de dér 2 for 1 billetter, der kan fåes med Travelcards? To voksne og to børn, hhv 12+17 år.
  Vi skal bo tæt på Southwark og skal jo også dertil fra Gatwick, hvortil vi ankommer kl 21.30 en torsdag aften.

 6. Mette

  Hej Kristoffer
  Ved du hvordan man hurtigst og gerne ikke alt for dyrt, kan komme fra Harry Potter Studios til Luton?
  Mvh. Mette

 7. Den håbefulde

  Hej Kristoffer, hvor er jeg glad for at have fundet denne side. Vi skal til London til sommer, har aldrig været der før, så er helt på bar bund. Vi vil overraske vores datter med en tur til Harry Potter studio. Men er meget i tvivl vedr. overnatning. Hvordan er det at komme rundt i London. Skal vi finde er sted i nærheden af opsamlingspunktet, eller kan man godt vælge noget der er lidt længere væk. ?

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej DH 😀

   Det er super nemt at komme rundt, så hvis I bare bor tæt på en tube station (og det gør man altid, hvis man er i zone 1 og 2), så er det intet problem.

   God tur til London 🙂

 8. Gitte Bladsgaard

  Hej Kristoffer.

  Tusind tak for en meget brugbar og overskuelig hjemmeside.

  Ved du, om det kan betale sig at købe pakker til seværdigheder? Der er godt nok mange pakker at vælge imellem og jeg synes det er svært, at finde ud af helt nøjagtigt, hvad de forskellige pakker gælder til.

  Min datter og jeg skal til London i uge 42, vi skal bo tæt på Russell Square. Vi skal bl.a. se Harry Potter Studios. Ved du hvordan vi nemmest kommer frem og tilbage til denne seværdighed?

  Venlig hilsen Gitte

 9. Susanne Møller

  Hej Kristoffer.
  Er det stadig muligt at hente din E-bog ??
  Har nemlig forgæves forsøgt at downloade den…
  Vi skal snart besøge London for første gang 😊😊og det ville være dejligt med lidt inspiration.
  Hilsen susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.