London har et stort udbud af luksushoteller, hvor man er i gode hænder. Herunder kan du læse om & bestille værelse på 3 luksushoteller i London, der alle er kendte for deres høje standard og samtidig er beliggende i centrum af London.

Vil du se en oversigt over alle 5-stjernede hoteller i London, kan du klikke på dette link.

Læs også: Stor guide til hoteller & ferielejligheder i London (for alle prisklasser)

Det kendte hotel – The Ritz London

luksushotel london

Lobbyen på The Ritz i centrum af London.

Et af de bedst kendte hoteller i London er uden tvivl The Ritz, der altid nævnes, når de bedste hoteller i den engelske hovedstad bliver remset op. Derfor er The Ritz da også selvskreven til at optræde i en guide til luksushoteller i London.

The Ritz er, naturligvis, 5-stjernet og tilbyder den ypperste luksus for besøgende. The Ritz har netop fejret sin 110 års fødselsdag og er fortsat et af verdens bedst kendte luksushoteller. Billedet herunder viser et værelse på det klassiske britiske hotel, som er svært ikke at være imponeret af.

Her er i sandhed tale om luksus og smukke omgivelser:

luksusværelse the ritz london

Der er selvsagt gratis wi-fi på luksushotellet og The Ritz’ restaurant er velrenommeret for at servere fremragende mad. Alt andet ville også være mærkværdigt med tanke på hotellets gode ry & rygte.

The Ritz er beliggende i hjertet af London; få hundrede meter fra Buckingham Palace, hvor dronningen som bekendt har hjemme.

Prisen for en overnatning på dette luksushotel i London afhænger af, hvilken værelsestype man ønsker at booke sig ind på. Det billigste værelse på The Ritz er stadig af langt højere standard end mange andre, gode hoteller i London, men det er klart at standarden stiger jo dyrere et værelse man vælger.

For at se aktuelle priser på de forskellige værelser, skal du indtaste din rejsedatoer – prisen følger nemlig også efterspørgslen, som vi kender det fra flybilletter.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatning på The Ritz i London – klik her.

Hotel i London centrum med pool

hotel london med pool Hvis du gerne vil bo på hjørnet af Oxford Street og Marble Arch med udsigt til Hyde Park og med en swimmingpool på hotellet, så kan du med fordel booke dig ind på det nedenstående hotel.

Her er i sandhed tale om et luksushotel lige midt i centrum af London, hvor man bor i gå-afstand til mange af byens seværdigheder og praktisk talt kan gå ned på gaden og shoppe i butikker fra nogen af verdens største brands på Oxford Street.

Jeg har skrevet en e-bog, hvor jeg har samlet alle mine bedste rejsetips til London. Bogen er på engelsk, men den er let-læselig:

Derudover ligger en af Londons flotteste parker lige på den anden side af gaden, hvor Hyde Park’s Speakers Corner byder velkommen til et pusterum i smukke omgivelser.

Se bare dette værelse med udsigt over Hyde Park:

hotel ved hyde park

Som tidligere nævnt er der pool på dette hotel. Der er mange luksushoteller i London, men det bliver sværere at finde et godt hotel, hvis det også skal have swimmingpool. Det har dette hotel – sammen med en lang række gode anmeldelser fra tidligere gæster.

hotel med pool london

Dette luksushotel i London centrum har også bl.a. fitnesscenter, aircondition, rengøring dagligt og der er naturligvis også mulighed for at spise morgenmaden på hotellet, enten i restauranten eller bragt op som roomservice.

Prisen for en overnatning på dette luksushotel med pool ligger typisk på omkring 3.000 kr pr overnatning, men som tilfældet også var med det førnævnte hotel, er priserne her dynamiske og kan stige jo nærmere ankomstdagen man nærmer sig.

Se flere billeder af hotellet med pool, læs anmeldelser fra tidligere gæster & se aktuelle priser – klik på dette link.

Luksushotel i dronningens baghave

london hilton hotel park lane Det sidste luksuriøse hotel i London er placeret et stenkast fra Buckingham Palace, hvilket blot fortæller historien om, at der her er tale om endnu et godt hotel med en ligeså god beliggenhed.

Alle tre luksushoteller nævnt i denne guide er placeret i centrum af London tæt på de kendte seværdigheder – det er ikke sjovt at bo godt, men langt fra centrum.

Dette hotel er en del af den verdenskendte Hilton-kæde, hvilket er et kvalitetsstempel i en by, hvor hotellernes standard ofte er en anelse dårligere end i f.eks. byer som Paris og Rom. Derfor giver det god mening at booke en overnatning hos en velkendt, verdensomspændende hotelkæde, da de aldrig går på kompromis med kvaliteten & standarden.

Et værelse på dette Hilton hotel emmer da også af luksus:

hilton london Ligesom det førnævnte hotel ligger dette også ud til Hyde Park, en anelse mere mod syd end det førnævnte.

Således er det også muligt at bestille en overnatning med denne virkelig flotte udsigt over Hyde Park:

udsigt til hyde park

Hvis I ikke booker et værelse med udsigt, så spørg eventuelt i receptionen, når I ankommer. Mange hoteller vil gerne opgradere os gæster, når vi kommer, hvis de alligevel har værelserne til rådighed. Dette gælder i særdeleshed, når vi snakker om de her luksushoteller.

Prisen for en overnatning er jo, i sagens natur, højere end på de klassiske turist-hoteller og derfor strækker personalet sig også ekstra langt for at give hotellets gæster en rigtig god oplevelse.

En overnatning på Hilton London Park Lane kan ofte fås til helt ned til 2.200 kr, hvilket gør det til det billigste hotel på denne liste. Der findes naturligvis også værelse, der har mere luksus end andre, som koster ekstra.

Se mange flere billeder, aktuelle priser & book en overnatning – klik dig ind her

Jeg håber, du kunne bruge denne guide og nu kan booke din overnatning på et af de bedste hoteller i London.

Læs mere om London:

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien