Sky Garden – Få en fantastisk udsigt over London

sky gardenLondon er, som bekendt, en by med et utal af muligheder, når det kommer til oplevelser og seværdigheder. Jeg vil lige dele et tip til en helt unik af slagsen – nemlig Sky Garden. 

Sky Garden er “Londons højeste offentlige have”. Der er således både en bar og flere restauranter i skyskraberen, der er beliggende tæt på Tower of London i øst. Det giver således god mening at kombinere en tur i Sky Garden med f.eks. en bådtur på Themsen eller et besøg i Tower of London (book billetter til Tower of London her med speciel online-rabat)

sky garden londonDet er dog ganske gratis at booke et besøg i Sky Garden, hvis man blot skal en tur i baren deroppe. Priserne er dog, af gode grunde, en anelse højere end nede på jorden – en pint of beer koster eksempelvis 5 pund i Sky baren.

Blot et hurtigt tip til dig, der rejser til London og gerne vil se byen fra oven. Husk at booke tid online før dit besøg. Det kan gøres her.

skygarden udsigt london

Yours truly i Sky Garden

Jeg besøgte første gang Sky Garden i december 2015 og må indrømme, at det var et af turens højdepunkter (hehe). Udsigten er helt fænomenal og når man træder ud på ‘altanen’ i Sky Garden kan man kun blive imponeret over udsigten.

Det kunne være fedt, hvis vi havde samme udsigtspunkter i København – måske et job for Kontech? 😀

Time Out London har også lavet en større guide til de bedste rooftops barer i London.

9 tanker om “Sky Garden – Få en fantastisk udsigt over London

 1. Anne L.

  Hejsa!
  SKAL man have bestilt billetter hjemmefra? Jeg kan nemlig se, at der er udsolgt de datoer om to uger, hvor vi er i London. Eller kan man bare dukke op, og betale i indgangen? 🙂

  1. Kristoffer Føns Forfatter

   Hej Anne L

   Ja, man SKAL bestille billetter. Nej, I kan ikke bare dukke op, da der netop er “udsolgt” – billetterne er gratis, men de skal bookes på forhånd. I er så desværre for sent ude til at få billetter i den periode, hvor I er i London 🙁

   1. Anne L.

    Nej hvor ærgerligt! Jeg kiggede nemlig på hjemmesiden for et stykke tid siden, og der kunne jeg ikke bestille endnu – men så i dag er de pludselig udsolgt. ØV! Men tak for svar! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.