London er, som bekendt, en by med et utal af muligheder, når det kommer til oplevelser og seværdigheder. Jeg vil lige dele et tip til en helt unik af slagsen – nemlig Sky Garden. 

Sky Garden er “Londons højeste offentlige have”. Der er således både en bar og flere restauranter i skyskraberen, der er beliggende tæt på Tower of London i øst.

Det giver således god mening at kombinere en tur i Sky Garden med f.eks. en bådtur på Themsen eller et besøg i Tower of London (book billetter til Tower of London her med speciel online-rabat)

sky garden london
Det er dog ganske gratis at booke et besøg i Sky Garden, hvis man blot skal en tur i baren deroppe. Priserne er dog, af gode grunde, en anelse højere end nede på jorden – en pint of beer koster eksempelvis 5 pund i Sky baren.

Blot et hurtigt tip til dig, der rejser til London og gerne vil se byen fra oven.

Husk at booke tid online før dit besøg. Det kan gøres her.

skygarden udsigt london

Yours truly i Sky Garden

Jeg besøgte første gang Sky Garden i december 2015 og må indrømme, at det var et af turens højdepunkter (hehe). Udsigten er helt fænomenal og når man træder ud på ‘altanen’ i Sky Garden kan man kun blive imponeret over udsigten.

Time Out London har også lavet en større guide til de bedste rooftops barer i London.

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien