Edinburgh Leder du efter et hotel eller en ferielejlighed i Edinburgh centrum?

Denne store guide til overnatning i den skotske hovedstad giver dig information om hoteller i Edinburgh centrum – både billige & med lidt mere luksus. Derudover får du også et godt bud på en god ferielejlighed i Edinburgh.

Du får information om priser, ser billeder og får direkte links til booking af de omtalte overnatningsmuligheder, så du kan bestille online til de billigste priser.

Lad os komme i gang!

Billigt hotel i Edinburgh centrum billigt hotel edinburgh

Priserne på hoteller i Edinburgh er generelt ikke super billige, men vi er dog ikke oppe i ligeså voldsomme priser som i London.

Det er således muligt at finde et ganske udmærket, billigt hotel i Edinburgh centrum – jeg har fundet et, der både er billigt og har rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Der er flere forskellige værelsestyper på hotellet, der hedder Edinburgh Central Guest House. Det er et ganske småt hotel, men værelserne skulle være fine og rummelige.

At der ikke er tale om et stort hotel kan til gengæld mærkes på serviceniveauet, som tidligere gæster omtaler som værende rigtig godt – der bliver taget godt hånd om en og man føler sig velkommen på dette hotel som gæst, også selvom det er billigt.

Anmeldelse fra en tidligere gæst på hotellet:

hotel edinburgh anmeldelse

Hotellet er både billigt og placeret i centrum af Edinburgh, men har også gratis morgenmad inkluderet i prisen. Således er dette hotel ganske enkelt perfekt, hvis du gerne vil på en billig ferie til Edinburgh og ikke har de store krav til hotellet udover at det skal være billigt og ligge i centrum.

billig overnatning edinburgh Hotellet ligger blot 10 minutters gang fra Princes Street, der er den største shopping-gade i byen og udgør et godt pejlemærke for, hvad der er centrum i den hyggelige hovedstad. Hotellet er altså placeret lige i centrum af Edinburgh og man kan gå rundt til de fleste af byens seværdigheder.

Priser & online booking af dette hotel

Prisen for en overnatning på dette hotel i Edinburgh centrum ligger på ca 3-400 kr ved 2 personer. Priserne på hoteller er dynamiske og svinger alt efter udbud & efterspørgsel.

Da jeg researchede til denne guide kunne jeg f.eks. booke hotellet for 369 kr pr overnatning, hvilket altså er ekstremt billigt for et så centralt beliggende hotel i Edinburgh.

  • Billigt hotel i centrum, der har fået topkarakterer af tidligere gæster og samtidig serverer gratis morgenmad. Et godt bud for dig, der vil på en billig ferie i Edinburgh.

Vil du se aktuelle priser på dette hotel, skal du indtaste dine rejsedatoer på linket herunder. Dér kan du også se flere billeder, læse anmeldelser fra tidligere gæster og booke hotellet online.

Tag et kig på hotellet & book online ved at klikke her.

Rigtig god overnatning i Edinburgh

Hvis du har lidt mere luft i budgettet til overnatningen i Edinburgh kan du også med fordel kigge nærmere på det næste hotel, der ligeledes ligger i centrum af byen. Her får du lidt mere luksus på et hotel, der da også har 4 stjerner, gratis internetadgang via Wi-Fi og ligger bare 300 meter fra Princes Street Gardens – lige i hjertet af byen og tæt på alle seværdighederne.

godt hotel i edinburgh Tidligere gæster nævner bl.a. i deres anmeldelser, at hotellet udmærker sig ved at være i gå-afstand til “det hele” og at morgenmaden på hotellet er rigtig god. Se f.eks. denne anmeldelse skrevet af en gæst, der rejste til Edinburgh tidligere i år:

anmeldelse hotel edinburgh

Hotellet har 249 røgfri værelser, døgnåben reception, daglig rengøring og der er også en lounge på dette hotel, hvor man kan nyde en drink – Edinburgh har dog så fantastisk mange pubber og barer, at det næsten ville være synd at indtage sine våde varer i en hotel-bar – omend den ser hyggelig ud.

hotelbar edinburgh

Priser & online booking af hotellet

Prisen for en overnatning på dette gode hotel i Edinburgh centrum er, ligesom med alle andre hoteller, dynamisk og svinger efter udbud & efterspørgsel. Jeg fandt hotellet til en pris på 807 kr for 2 personer i et standard-værelse. Der er dog en lang række forskellige typer af værelser og der er f.eks. mulighed for at opgradere til en suite, hvis det skulle være.

  • Godt hotel i centrum af Edinburgh, der har fået rigtig gode anmeldelser af tidligere gæster. Tæt på alle seværdigheder og med højt serviceniveau.

Vil du se flere billeder & aktuelle priser på dette glimrende hotel? Find hotellet ved at klikke her her

Ferielejligheder i Edinburgh

I og med at Edinburgh hvert år besøges af utroligt mange turister, der kommer for at opleve byens helt specielle stemning, findes der også et stort udvalg af ferielejligheder i byen. Når man overnatter i en ferielejlighed er der den fordel, at man føler sig lidt mere som en lokal på sin ferie og samtidig er det muligt at spare penge ved at lave sine egne måltider.

I forbindelse med, at jeg skulle flytte til Edinburgh og bo i et halvt år blev jeg anbefalet at booke en ferielejlighed hos St. Giles Apartments. Jeg nåede dog at finde et fast sted at bo inden jeg rejste, men ellers kunne jeg sagtens have fundet på at booke en eller flere overnatninger hos St. Giles Apartments, hvor der er flere forskellige typer af ferielejligheder.

ferielejlighed edinburgh

Ferielejlighederne er placeret i samme bygning lige i hjertet af Edinburgh Old Town, der betegnes som byens midte & dermed centrum. De omtalte hoteller i denne guide ligger i centrum af Edinburgh, men disse ferielejligheder ligger ganske enkelt MIDT i centrum, så beliggenheden her kunne ikke være bedre.

Der er en del danskere, der tidligere har booket en ferielejlighed hos St. Giles Apartments og de fleste giver stedet enten 4 eller 5 stjerner. Ingen er i hvert fald utilfredse med ferielejligheder i Edinburgh centrum:

ferielejlighed edinburgh anmeldelse

Der findes flere forskellige typer af ferielejligheder i bygningen, men fælles for dem er, at de fremstår pæne og moderne. Derudover har komplekset også en reception, så det er muligt at få hjælp og information om byen, hvis det skulle være nødvendigt.

ferielejlighed edinburgh centrum

Priser & online booking af ferielejlighed i Edinburgh

Priserne varierer naturligvis alt efter, hvor stor en ferielejlighed I er på udkig efter. Der findes en del forskellige typer, så det er nemmest at indtaste, hvor mange personer I skal bruge overnatning til. Så får I også opdaterede priser, kan se flere billeder og læse anmeldelser fra tidligere gæster.

I finder ferielejlighederne ved at klikke på dette link.

Er I på udkig efter større ferielejligheder i Edinburgh eller er de førnævnte fuldt bookede? Jeg har lavet et specielt link, der viser hele udvalget af ferielejligheder i Edinburgh – se dem her.

Jeg håber, du kan bruge min guide til at finde enten et hotel eller en ferielejlighed i Skotlands hovedstad. Her er fantastisk og byen emmer virkelig af historie nærmest uanset, hvor man går omkring. Det er en virkelig smuk by!

Se lige, hvor flot der er i Princes Street Gardens i centrum af Edinburgh:

Jeg håber, du kunne bruge denne guide til overnatning i Edinburgh. Er du fortsat i tvivl eller har du helt specifikke krav til dit hotel eller ferielejlighed, så skriv gerne en kommentar herunder. Som nævnt kender jeg Edinburgh rigtig godt, så bare spørg løs.

Jeg håber, du får en rigtig god rejse til Skotland 🙂

PS. Har du fået set min store rejseguide til Edinburgh? Dér anbefaler jeg også et par gode hoteller i centrum af byen:

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien