Edinburgh Ja, man er vel ikke rejseblogger på selveste Storbritannien.dk for ingenting? 🙂

Jeg har fået en storslået mulighed for at udforske Edinburgh over minimum 5 måneder fra årskiftet – den slags ville være tåbeligt at sige nej tak til, så jeg flytter til den skotske hovedstad sammen med min kæreste, der skal studere et semester på Edinburgh Uni.

Edinburgh?

Ærlig talt, så ved (eller vidste) jeg ikke voldsomt meget om Edinburgh. Jeg vidste da godt, at der lå en skotsk hovedstad, der eftersigende skulle være utrolig smuk og have en fed kultur & stemning. Efter vi fik beskeden om, at min kæreste var kommet ind på universitetet har jeg dog næsten dagligt researchet og læst om, hvad Edinburgh har at byde på.

edinburgh centrum Så nu kan jeg bl.a. glæde mig til at besøge Arthur’s Seat, Royal Mile, Edinburgh Castle og gå ture ved havet. Temperaturen er nok ikke særligt god ved os, men vi er vikinger fra Danmark, så det skal nok gå 🙂

Hvad skal jeg arbejde med?

Jeg arbejder på nuværende tidspunkt som selvstændig online marketing konsulent og så naturligvis som rejseblogger på Storbritannien.dk, Rejsekris.dk og den nye Tyskland-rejser.dk. Det betyder, at jeg kan arbejde når som helst og hvor som helst, bare jeg har min laptop og noget godt internet.

Det er for mig den ultimative frihed og det er så fedt, at jeg f.eks. har muligheden for at flytte til Edinburgh og opleve, hvordan det er at bo i en storby i Storbritannien.

At jeg flytter til Edinburgh kommer i sagens natur til at betyde, at jeg bliver klogere på byens seværdigheder og oplevelser. Du kan derfor se frem til, at Edinburgh (og nok også Glasgow) sektionen her på siden udbygges en del. Hidtil har jeg primært fokuseret på London og Manchester, men nu skal der også ske noget længere nord på.

Se alle indlæg om Edinburgh her.

Det bliver fedt! 🙂

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien