glasgow Da jeg boede i Edinburgh var jeg en del i Glasgow, da det ganske enkelt er i Glasgow, at de fleste større koncerter afholdes. I den forbindelse fik jeg besøgt et par hoteller, som jeg kan anbefale.

I denne guide kan du således læse om mine anbefalinger af hoteller i Glasgow.

Godt hotel i Glasgow centrum

hotel fraser suites glasgow

Udefra er hotellet også ganske imponerende.

Det klart bedste hotel jeg boede på i Glasgow er uden tvivl Fraser Suites Glasgow. Når jeg skal tilbage til Glasgow igen, så bliver det uden tvivl der jeg gerne vil overnatte igen.

Det er et ganske glimrende hotel, der ligger meget centralt i byen og derfor er den et perfekt udgangspunkt for en storbyferie i Glasgow, hvor man jo helst vil være i gå-afstand til de centrale seværdigheder, shopping-gader og restauranter.

Selve hotellet fremstår virkelig flot – allerede fra man ser det på gadeplan. Af gode grunde kan jeg kun udtale mig om et enkelt af værelserne, men det vi boede på var helt i top. På Hotels.com er der faktisk et billede af vores værelse, som ser således her ud:

hotel i glasgow

Der var næsten for meget plads på værelset 🙂

Værelset var stort (det største hotelværelse jeg har besøgt), der var rummeligt badeværelse med badekar og sengen var stor & komfortabel. Der er naturligvis også gratis wi-fi på værelset.

Min eneste anke i forhold til hotellet var morgenmaden. Den var i sandhed ikke noget at skrive hjem om, men det gør jeg så alligevel – så det ikke bliver ren ros. For morgenmadsbuffeten ydede virkelig ikke resten af hotellet retfærdighed.

Der var toastbrød, lidt pålæg, lidt yoghurt og forskellige havregrynsprodukter. Selv på helt billige hoteller i London har jeg fået bedre morgenmad.

glasgow hotel morgenmad

Den kedelige morgenmad har faktisk sneget sig med på et af billederne på Hotels.com, så man er advaret.

Man blev mæt nok, men det var ikke nogen særlig spændende omgang… Så på Fraser Suites Glasgow vil jeg anbefale at droppe morgenmaden, spare pengene (man tilkøber morgenmad, når man booker, så den er valgfri) og i stedet gå ud og spise en full Scottish breakfast på en af de mange pubber eller cafeer, der ligger lige udenfor hotellets lobby.

Alternativt, så er der jo køkken på værelset og man kan dermed selv tilberede lidt morgenmad på sit hotelværelse.

Alt i alt, så ville jeg ikke tøve med at booke endnu en overnatning på dette gode hotel i Glasgow centrum.

Priser & booking

Prisen for en overnatning på Fraser Suites Glasgow starter fra 773 kr. Der er 99 værelser på hotellet, så der er flere muligheder for forskellige værelsestyper og man kan også få ekstra opredning på sit værelse, hvis det ønskes.

Se flere billeder, aktuelle priser og book hotellet online ved at klikke her.

Billigere hotel i Glasgow centrum

billigt hotel i glasgow

Facaden på det billige hotel i centrum af Glasgow.

Hvis det skal være lidt billigere og der ikke er behov for den helt store luksus, så kan Mercure Glasgow City Hotel anbefales. Det er fortsat et ganske godt hotel, men priserne er typisk et par hundrede kroner billigere pr overnatning end på det førnævnte hotel.

De to hoteller ligger ganske tæt på hinanden, så her er fortsat tale om et hotel lige i midten af Glasgows pulserende byliv. Faktisk er dette hotel beliggende et par hundrede meter længere mod Glasgow Queen Street, så man sparer lige et par minutter, hvis man skal fange et tog – f.eks. til Edinburgh (læs guiden til transport fra Glasgow til Edinburgh & omvendt her) 😀

Værelserne på Mercure Glasgow City Hotel er af ganske høj standard prisen taget i betragtning. Jeg bliver altid overrasket over kvaliteten på hoteller i Storbritannien, hvor man faktisk kommer ret langt for pengene – bare man ikke skal bo i London, hvor det desværre er så hundedyrt.

glasgow hotel

På hotellet er der naturligvis gratis wi-fi, morgenmad tilgængelig, en bar i lobbyen, hvor man kan nyde en pint og der er sågar aircondition, hvis man skulle være så heldig at være i Glasgow på en af byens få varme sommerdage 🙂

Priser & booking

Den laveste pris på dette hotel i Glasgow ligger på kun 451 kr. Priserne på hoteller overalt i verden er dog dynamisk, så det afhænger meget af, hvornår man skal bruge sit hotel.

Indtast dine rejsedatoer og se aktuelle priser på hotellet ved at klikke her. 

Virkelig billig overnatning i Glasgow

billige hoteller glasgow Skal det være endnu billigere? Det kan vi da godt klare! Generelt så starter de fleste gode hoteller i Glasgow centrum fra omkring 500 kr pr overnatning, men hvis man vil gå en anelse på kompromis med æstetikken, så er der masser af muligheder – også helt centralt i Glasgow.

Jeg har lavet et link, der viser alle hoteller i Glasgow centrum til under 450 kr pr overnatning.

Se alle billige hoteller i Glasgow – klik her

Der kan dog, igen, være forskel på de viste priser, som er på generelt niveau. De helt opdaterede priser får du kun, når du indtaster dine rejsedatoer – det er også dér, at der kommer specielle tilbud på hoteller i Glasgow frem.

Hotel ved SSE Hydro i Glasgow

hotel ved clyde floden

Det glimrende hotel, hvor vi boede to gange.

SSE Hydro er en af de største arenaer i Glasgow, hvorfor der altid er gode koncerter derude. Jeg skriver ‘derude’ fordi, at SSE Hydro ligger et par kilometer udenfor selve Glasgow centrum.

Forestil dig så, at der lige har været koncert med Noel Gallagher og der er 10.000 fulde koncertgængere, der enten skal gå 10 minutter hen til et lille lokal-tog, der kører til centrum eller skal slås om taxaer…

God morgenmad

Det havde vi ikke lyst til, så valget faldt på at booke et hotel, der vitterligt ligger klods op ad SSE Hydro. Vi brugte hotellet to gange, hvor vi anden gang bestilte morgenmadbuffet. Den var virkelig alle pengene værd!

morgenmad skotland

Full Scottish breakfast

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med en god, snasket Scottish breakfast og det må man sige, at man får på hotellet her. Derudover var der utallige muligheder for også at spise sund morgenmad – det var virkelig en kæmpe morgenmadsbuffet.

Hotellet har også en restaurant og en bar, som var meget populær efter den føromtalte Noel Gallagher koncert, hvor hotellet var invaderet af midaldrende britiske Oasis-fans 🙂

Værelserne på hotellet er også ganske glimrende – faktisk havde vi begge gange udsigt over floden Clyde, uden merpris.

hotel ved sse hydro

Faktisk er hotellet vist et af de finere, som jeg har boet på. Der er i hvert fald nok at lave, hvis man bliver træt af at gå rundt i Glasgow. Der er bl.a. indendørs swimmingpool og fitnesscenter til de friske 🙂

hotel med pool i glasgow Hotellet ligger ca 15-20 minutters gang fra centrum af Glasgow, så det er altså ikke beliggende lige i centrum af byen, men jeg er personligt ikke afvisende for at bo der igen – også selvom jeg ikke skulle til koncert.

Taxaerne i Glasgow er ganske billige og en tur ind til centrum koster ikke mere end 4-5 pund.

Priser og booking

Priserne starter fra 610 kr pr overnatning. De gange vi boede der endte vi dog med at betale ca 900 kr pr overnatning.

Se aktuelle priser, flere billeder og book hotellet her 

Har du spørgsmål til hoteller i Glasgow eller til byen generelt, så skal du være velkommen til at skrive en kommentar herunder. På trods af, at jeg boede i Edinburgh, så kom jeg trods alt forbi Glasgow flere gange og synes, at jeg har et udmærket kendskab til byen.

Eksempelvis kan jeg anbefale at tage en tur forbi the Mad Chef’s restaurant, som virkelig er en speciel & unik oplevelse. Kender du ikke the Mad Chef?

Se dokumentaren fra hans køkken herunder – lad os bare sige, at han er unik 😀

Han er med fra ca 3:40 (men hele videoen er underholdende og giver et godt indblik i, hvordan Skotland egentlig er):

Rigtig god tur til Glasgow.

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien