hampden park Skotland tager tirsdag d. 29. marts imod Danmark til en venskabskamp på Hampden Park i Glasgow. Herunder får du information du som dansk fan skal bruge i forbindelse med kampdagen.

Billetter til kampen

Billetter købes online via DBU, hvor man modtager en voucher, som skal byttes til en billet på kampdagen. Billetterne skal afhentes på The Glasgow Hotel, der ligger på adressen 36 Cambridge Street. DBU er til stede i receptionen mellem kl 13-17, hvor man altså skal ombytte sin voucher til en kampbillet.

Hotellet er placeret her:

Hvis I lander for sent til at nå at hente billetterne, så kontakt:

Jesper Søegaard
+45 31626821

Mødested for danske fans før kampen

counting house glasgow Pubben The Counting House byder danske fodboldfans velkomne til pints både før og efter kampen. The Counting House er en (meget) stor og klassisk britisk pub, der har et kæmpe udvalg af både fadøl & whisky.

Pubben er åben fra kl 07-00 på kampdagen (der bliver dog højst sandsynligt først serveret alkohol fra kl 11). Det er også muligt at købe mad på pubben.

Du kan læse mere om The Counting House på pubbens hjemmeside. Tjek deres udvalg af fadøl og andre drikkevarer på dette link. Pubben er en del af JD Wetherspoon kæden, som er kendt for at have ganske billige priser.

Det er nemt at komme fra DBU’s hotel til pubben. Gåturen tager ca 10-15 minutter. Se ruten på kort her:

Fra pubben til stadion

Der er ca 4,5 km fra pubben til stadion, hvilket for de fleste er for lang en gåtur. Det er dog ganske simpelt at komme dertil med tog. Man skal blot gå ca 5 minutter til stationen Glasgow Central og tage et Scotrail tog i retning mod Neilston.

Efter 4 stop og 10 minutter skal man af på stationen Mount Florida, hvorfra man kan gå til Hampden Park på 5 minutter.

Der går tog fra Glasgow Central ca hvert 15. minut. Billetter kan købes på stationen og koster 2.10 pund (ca 20 kroner).

Sikkerhed?

tartan army Fans af det skotske & danske landshold minder i bund og grund meget om hinanden. The Tartan Army er således kendte for, på samme måde som de danske roligans, at sprede god stemning.

Glaswegians er dog stolte af både Glasgow og Skotland, så det tilrådes ikke at gøre grin med f.eks. at Skotland som det første land i verdenshistorien for nylig sagde nej tak til selvstændighed fra England 😀

Ellers er det skotske folk ekstremt venlige, så danske fans kan se frem til en god tur til det skotske. Med sund fornuft og respekt for de lokale kommer man altid langt.

Nyttig info:  Transport fra Edinburgh til Glasgow

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien