På min seneste tur til Birmingham besøgte jeg en række spisesteder, som jeg vil anbefale, hvis du kommer forbi den britiske storby. Læs om dem her.

Vi starter med en restaurant lige i centrum af Birmingham – tæt på Bullring Shopping Center og byens hovedgade med butikker. Perfekt sted at afslutte en dag med shopping, hvis man er til den slags.

Samtidig også i gå-afstand fra mit anbefalede hotel i Birmingham.

God indisk restaurant

ashas Når man er i Storbritannien bør man altid unde sig selv at spise på en indisk restaurant. Der er, som bekendt, utroligt mange indere bosat i Storbritannien og de har heldigvis taget deres kogekunst med hjemmefra.

Det betyder, at alle større britiske byer har et utal af gode indiske restauranter – og Birmingham er ingen undtagelse.

ashas birmingham

En ret fra Ashas Birmingham.

Jeg spiste aftensmad på Ashas i Birmingham og det var en ganske fremragende oplevelse. De har alle de klassiske indiske retter på menuen og priserne er standard (forvent ca £15 for en hovedret).

Selv fik jeg en lamb butter chicken og den var fremragende – kun overgået af den jeg tidligere har fået på Mother India i Glasgow 🙂

Glimrende indisk mad i centrum af Birmingham!

Afternoon tea i fine omgivelser

aston tavern bimingham Næste sted er egentlig ikke umiddelbart et spisested – men derimod en kæmpe pub i Aston-området. Den emmer af sjæl og selvom den er udenfor centrum, så er den turen værd.

Stedet hedder The Aston Tavern og kan nås på ca 10 minutter i taxa fra Birmingham City Centre.

Vi fik afternoon tea til frokost og det fungerede fremragende. Afternoon tea er traditionelt en samling af sandwiches, scones, kager og småkager – alle i mit selskab var nødt til at levne. Ikke pga smagen, men fordi vi simpelthen var helt mætte. Og det smagte virkelig godt!

Herunder ses yours truly med de to andre bloggere, som var med på Aston Tavern og dér kan du også få et glimt af serveringen – man får et helt tårn pr mand 😉

Pubben er beliggende meget tæt på Aston Villa’s Villa Park, så hvis du skal se fodbold kan du svinge forbi før og efter kampen – dér er stemningen dog mere fodboldorienteret.

Smid en kommentar, hvis du kender et andet godt spisested i Birmingham! 🙂

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien