London er et mekka for alle well-dressed danske herrer, der gerne vil tilføje tøj fra de mest stylish brands til garderoben. I dette indlæg guider jeg dig til butikker med smart herretøj i London.

Det er blevet (endnu mere) moderne for også mænd at gå op i looket. Instagram og de mange gode danske mandeblogs har uden tvivl været en medvirkende årsag til, at flere og flere af hankøn tagger på shopping-tur – også til London.

Find herretøj i Soho, Shoreditch, Camden Town & Shepherds Bush.

  • Ser du op til casuals, der kommer gående i deres Adidas Stockholm trainers & Fred Perry polo med The Jam i høretelefonerne, så kan du med fordel tage et kig på disse butikker i London.

adidas trainers

Carnaby Street er verdenskendt som stedet at tage hen, når man skal dresses op. Derfor er det ganske naturligt, at vi starter netop der – i hjertet af Soho & London.

pretty green carnaby street Du kender Oasis & Liam Gallagher, men kender du hans tøjmærke, Pretty Green? Ellers er det på høje tide. Pretty Green i Carnaby Street er desuden besøget værd alene for udsmykningen.

Pretty Green 
56-57 Carnaby St, London W1F 9QF, Storbritannien
Website

ben sherman carnaby street Få meter nordpå i Carnaby Street finder vi Ben Sherman butikken. Ben Sherman er ikke længere så in som tidligere, men ikke desto mindre produceres der fortsat klassiske poloer og skjorter. Butikken i Carnaby Street er stor og har et flot udvalg.

Ben Sherman
50 Carnaby Street, London W1F 9QA, Storbritannien
Info

lambretta carnaby street Lambretta laver ikke bare scootere, de er også garant for bl.a. stilede suits og t-shirts. Leder du efter en mod t-shirt, er du på rette vej i Lambretta butikken i Carnaby Street.

Lambretta Clothing
29 Carnaby Street, London W1F 7DW, Storbritannien
Info

adidas london soho adidas Originals er evigt cool. Og der ligger naturligvis en stor flagship store i en sidegade til Carnaby Street. Udvalget af trainers er ganske udmærket og der er både tøj til mænd & kvinder. Et besøg værd, når man alligevel er på de kanter.

adidas Originals 
15 Foubert’s Place, London W1F 7QB, Storbritannien
Info

Fred Perry shop Intet besøg i Carnaby Street området uden en afstikker på få meter til Fred Perry butikken. En meget lille, men hyggelig butik bl.a. med specielle Fred Perry poloer.

Jeg har skrevet en e-bog, hvor jeg har samlet alle mine bedste rejsetips til London. Bogen er på engelsk, men den er let-læselig:

Fred Perry
12 Newburgh St, London W1F 7RP, Storbritannien
Info

Herretøj i Soho

Carnaby Street er egentlig beliggende i Soho, men ovenstående butikker ligger i sandhed tæt på hinanden. De næste på listen er fortsat i gå-afstand fra Carnaby Street, men er spredt en anelse mere rundt i Soho.

weekend offender soho Vi starter hos Weekend Offender, der på få år har fået en plads i hjertet hos rigtig mange football lads verden over. Weekend Offender er da også startet af et par tidligere casuals fra Wales, der nu, med stor succes, producerer klassisk tøj med et moderne twist. Om det hele bliver lidt for pop-smart er op til den enkelte at vurdere, butikken er i hvert fald et besøg værd. Du kan endda få en gratis klipning af Miss Betty, hvis du handler der.

Weekend Offender
19 D’Arblay Street, London W1F 8ED, Storbritannien
Website 

Footpatrol london Ingen tur til Soho uden at besøge Berwick Street, hvor det legendariske cover-foto til Oasis’ (What’s The Story) Morning Glory? album er taget. Er du på udkig efter fede sneakers, kan du med fordel hoppe ind forbi Footpatrol.

Footpatrol
80 Berwick Street, London W1F 8TU, Storbritannien
Website

Stone island london Stone Island er ganske vist ikke hvad det har været og det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at det engang så eksklusive mærke bæres oftere af chavs end lads 😀 Hvis du stadig er til Stone Island, er der en ret stor flagship store i London med det seneste nye fra 90’er & 00’ernes store hit blandt casuals & hooligans worldwide.

Stone Island Flagship Store
79 Brewer Street, Soho, London W1F 9ZN, Storbritannien
Info

Butikker i resten af London

Der er naturligvis mange flere, fremragende herretøjsbutikker i London og jeg bilder ikke mig selv ind, at jeg kender halvdelen. Herunder har jeg dog samlet et par stykker, der er et besøg værd, hvis du er på de kanter.
number six london Hvis du er musikelsker, så skal du alligevel forbi Dray Walk og i Rough Trade Records, der ligger lige over for Number Six i en sidegade til Brick Lane. En ganske udmærket butik med herretøj til den moderne storbymand. Ekspedienterne er arrogante som det sædvanligvis kun ses i Berlin, men ikke desto mindre er der et godt udvalg af bl.a. Penfield og Farah i hipster-butikken. Gå derind, men forvent ikke god kundeservice.

Number Six
The Old Truman Brewery, 6 Dray Walk, London E1 6QL, Storbritannien
Website

modfather camden Camden Market har meget – også en butik, der hylder 60’ernes mod-kultur. The Modfather er en cool butik med bl.a. Merc of London og David Watts. Smut ind forbi, hvis du alligevel besøger Camden Market og har brug for at komme i en proper shop væk fra de værste italienske turister. Bagefter kan du evt gå over på Lock Tavern og få en velskænket pint.

The Modfather
Unit 90b The Stables Market, Chalk Farm Road, London NW1 8AH, Storbritannien
Website

stuarts london Stuarts London er velsagtens den mest legendariske butik i casual-kredse. Ikke desto mindre fandt jeg den ganske skuffende, da jeg i foråret 2015 første gang var på de kanter. En ret lille butik med et beskedent udvalg af trainers og et stort fokus på posh mærker (dog måske noget for ældre herrer…). Øv. Tag derhen, hvis du skal til koncert i Shepherds Bush Empire & du vil prale overfor dine fodboldvenner med dit besøg. Webshoppen er bedre!

Stuarts London
35-37 Uxbridge Road, London W12 8LH, Storbritannien
Website

Kort med alle de omtalte butikker indtegnet:

Kender du en fed herretøjsbutik i London? Smid en kommentar!

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien