Storbritannien er kendt overalt i verden for sine storslåede bands og musikere; jeg nævner i flæng The Beatles, Rolling Stones, The Smiths, Oasis, Arctic Monkeys – og jeg kunne blive ved. Der er utallige koncerter i London på daglig basis, så du skal næsten være uheldig (eller have dårlig musiksmag), hvis der ikke er en koncert du vil høre, når du er på storbyferie i London.

En pint & koncert i Shepherds Bush Empire

En pint & koncert i Shepherds Bush Empire

Hvem spiller i London?

For at få det forkromede overblik over, hvilke kunstnere, der spiller koncerter i London (eller andre byer generelt), kan du med fordel benytte websitet/app’en Songkick. Du kan både downloade Songkick til din smartphone og lade app’en screene dit musikbibliotek, tilknytte Songkick til din Spotify eller tilføje kunstnere/bands på Songkick.com. Jeg er helt vild med Songkick.

Ikke nok med, at man får en liste over, hvilke af ens yndlingsbands, der spiller i forskellige byer, så kan man også finde ud af, hvilke koncerter der er i en given by på et specifikt tidspunkt. Hvis du klikker på dette link, kan du f.eks. få en liste over koncerter i London. Smart, ikk’? 🙂

Spillesteder i London

koncert i London Hvis du, som jeg, er musiknørd og elsker britisk musikhistorie, så er det alle pengene værd at besøge 100 Club, der ligger på Oxford Street og er et af de mest legendariske spillesteder i verden. At stedet fortsat eksisterer er da også helt vildt med tanke på stedets adresse og den gentrificering, der fremhersker i Storbritannien og resten af verden. Kunstnere som Rolling Stones, Oasis og Sex Pistols har bl.a. spillet på den fornemme adresse.

Læs mere om 100 club og se koncertkalender her.

Et andet fornemt spillested i London er Shepherds Bush Empire, hvor jeg 2 gange har været til koncert (med hhv. Maximo Park og Circa Waves). Det er uden tvivl det smukkeste spillested jeg nogensinde har besøgt.

Billedet herunder viser meget godt, hvor flot Shepherds Bush Empire er, omend stedet er noget større end det ser ud her:

shepherds bush empire  Prøv at få billet til 1. eller 2. balkon – det er en helt speciel oplevelse for både øje og ører 🙂

Se koncertkalender og læs mere om Shepherds Bush Empire her.

Tag et kig på Songkick, når du har fået bestilt storbyferien til London – der er altid en speciel stemning til koncerterne derovre, der er alle pengene værd.

Har du styr på overnatningen? Ellers så tag et kig på den store guide til hoteller og ferielejligheder i London.

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien