london Jeg har godt nok aldrig selv boet og arbejdet i netop London, men jeg skal ærligt indrømme, at drømmen er der og derfor har jeg tit siddet og ledt efter job i London. Der er faktisk ganske mange virksomheder i London, der søger danskere – også til andet end blot at tale i telefon som sælger.

london Herunder har jeg listet en række sites, hvor man kan finde job i London som dansker.

Hvis du leder efter et job, hvor du ikke nødvendigvis behøver at være dansker (f.eks. i butik, på restaurant eller lignende), så er det min opfattelse, at du spilder tiden ved at søge hjemmefra.

Til gengæld er det ikke voldsomt svært at finde et sådant job, når man er kommet til London.

Det anbefales ganske enkelt at tage en tur rundt til fods, gå ind i diverse (f.eks. restauranter) og uddele sit CV eventuelt med en lille jobansøgning vedlagt, hvor man fortæller lidt om sig selv. Hvis du ikke er så erfaren i at ansøge om jobs eller vil have hjælp til at udforme dit CV, så kig på den danske side Jobih.dk.

Find et sted, hvor du kan overnatte billigt i London og book dig ind et par uger mens du leder efter job. Når du har fundet et fast job kan du se dig om efter et mere permanent sted at bo.

Og så til listen, hvor du kan finde ledige stillinger i London.

Her kan du finde job i London

london Nedenstående websites og jobportaler bliver ofte fremhævet som værende de bedste, når det kommer til jobs i London. Hvis du leder efter et job, hvor man skal være dansker, så søg evt blot på ‘danish’ i søge-sektionen på de forskellige sider.

Alternativt kan du også bruge søgestrengen “job + london + danish” på Google. Vær dog opmærksom på, at der på mange af jobportalerne ikke bliver opdateret på diverse jobs særligt ofte.

Så kig lige på datoen for, hvornår det givne job er blevet slået op, så du ikke spiller tid med at ansøge om et job fra sidste år 🙂

God jagt på en stilling i London.

Skriv gerne en kommentar, hvis du har haft held med at score et godt job i London og gerne vil dele dine tips med os andre.

Mere læsning om London:

Jeg har skrevet en e-bog, hvor jeg har samlet alle mine bedste rejsetips til London. Bogen er på engelsk, men den er let-læselig:

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud og prisgaranti
  • London Box Office er det bedste sted at købe billige musical billetter til de bedste shows i London
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste portal til at købe tog- og busbilletter i Storbritannien
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblikket over priser på lejebiler i Storbritannien